Eski sevgilimle barışmak istediğimde tekrardan sevgili olmayı gururuna yediremediğini söylüyor. Söylediği saçma değil mi?

Yıllardır süren bir ilişkimiz vardı bitirme kararı aldık ama sürekli ya o arıyor ya da ben arıyorum konuşmaya başlıyoruz hareketlerimiz iki sevgili gibi buluşuyoruz falan filan ki bütün çevremizde biliyor bizi ama şöyle bir sıkıntı var birbirimize yapmadığımız şey kalmadı deli dehşet toksiktik karakolluk olduk o derece ama aradığı zaman konuşmaya başladığımız zaman ben de haliyle yeniden barışmak istiyorum çünkü sevgilim olmayan biriyle sevgili gibi takılmak hele ki uzun yıllar sürmüş bir ilişkide bana göre doğru değil ama ona bunu söylediğimde inatla gururuna yediremediği çok şey olduğunu tekrardan sevgili olmamak için yeminler ettiğini sevgili olunca her şeyi bozduğumuzu söylüyor carr curt ben aşık olunca slaklaştığım için asıl niyeti nedir anlayamıyorum aydınlatsanız çookkk sevinirim

Eski sevgilimle barışmak istediğimde tekrardan sevgili olmayı gururuna yediremediğini söylüyor. Söylediği saçma değil mi?