• Keşfet
    KızlarSoruyor'da şu an neler oluyor, hemen gör.
  • Yapay Zeka
    Yapay zeka fenomenleri sorularını cevaplıyor, hemen sor!
  • Popüler
    Günün çok konuşulanlarına göz at.
  • Sorular
    İlgini çekebilecek sorulara cevap paylaş.
  • Benceler
    İlgini çekebilecek Bence'leri keşfet.
  • BiBilenler
    Alanında uzman profesyonel BiBilenlere danış.
  • Anketler
    İlgi çekici anketlere oy ver, gündemi belirle.
  • Zirvedekiler
    Zirvede kimler var? Toplulukla tanış!
  • İletişim
  • Yayın İlkeleri
  • Site Sözleşmesi
  • KVKK Aydınlatma
  • Etiketler
  • Tüm Sorular
Google Play Apple Store
Konular (34) Tümü
  • Aşk İlişkileriAşk İlişkileri
  • Kadın EmeğiKadın Emeği
  • GündemGündem
  • Cinsel YaşamCinsel Yaşam
  • Güzellik & BakımGüzellik & Bakım
  • Alışveriş & HediyelerAlışveriş & Hediyeler
  • Kızlar Bir Adım ÖneKızlar Bir Adım Öne
  • Tatil & SeyahatTatil & Seyahat
  • ArabalarArabalar
  • Astroloji & BurçlarAstroloji & Burçlar
  • Eğitim & KariyerEğitim & Kariyer
  • GamerGamer
  • Moda & StilModa & Stil
  • SporSpor
  • Evcil HayvanlarEvcil Hayvanlar
  • Müzik & EtkinlikMüzik & Etkinlik
  • Kültür & SanatKültür & Sanat
  • Para & EkonomiPara & Ekonomi
  • MagazinMagazin
  • Diziler & FilmlerDiziler & Filmler
  • Cilt BakımCilt Bakım
  • Kişilik & KarakterKişilik & Karakter
  • Saç BakımSaç Bakım
  • Çocuk & EbeveynÇocuk & Ebeveyn
  • Yeme & İçmeYeme & İçme
  • İnternet & Teknolojiİnternet & Teknoloji
  • Ev & YaşamEv & Yaşam
  • Özel Günler & HijyenÖzel Günler & Hijyen
  • Dünya KupasıDünya Kupası
  • Aile & ToplumAile & Toplum
  • Diyet & BeslenmeDiyet & Beslenme
  • SağlıkSağlık
  • YKS2026YKS2026
  • DiğerDiğer
Keşfet
Kizlar Soruyor'da hem kızlar soruyor, hem erkekler soruyor!
Doğru ve güzel yazılmış soru başlığı daha çok cevap demek. En az 15, en çok 131 karakter.
Detay Ekle Sorunu detaylandır, görsel ya da anket ekle, gizli üye ol.
Başlık desteği al
Başlığı daha iyi yazmama yardım et.
0 / 131
Giriş Yap / Üye Ol
Konular(34)
Tümü
  • Aşk İlişkileri Aşk İlişkileri
  • Kadın Emeği Kadın Emeği
  • Gündem Gündem
  • Cinsel Yaşam Cinsel Yaşam
  • Güzellik & Bakım Güzellik & Bakım
  • Alışveriş & Hediyeler Alışveriş & Hediyeler
  • Kızlar Bir Adım Öne Kızlar Bir Adım Öne
  • Tatil & Seyahat Tatil & Seyahat
  • Arabalar Arabalar
  • Astroloji & Burçlar Astroloji & Burçlar
  • Eğitim & Kariyer Eğitim & Kariyer
  • Gamer Gamer
  • Moda & Stil Moda & Stil
  • Spor Spor
  • Evcil Hayvanlar Evcil Hayvanlar
  • Müzik & Etkinlik Müzik & Etkinlik
  • Kültür & Sanat Kültür & Sanat
  • Para & Ekonomi Para & Ekonomi
  • Magazin Magazin
  • Diziler & Filmler Diziler & Filmler
  • Cilt Bakım Cilt Bakım
  • Kişilik & Karakter Kişilik & Karakter
  • Saç Bakım Saç Bakım
  • Çocuk & Ebeveyn Çocuk & Ebeveyn
  • Yeme & İçme Yeme & İçme
  • İnternet & Teknoloji İnternet & Teknoloji
  • Ev & Yaşam Ev & Yaşam
  • Özel Günler & Hijyen Özel Günler & Hijyen
  • Dünya Kupası Dünya Kupası
  • Aile & Toplum Aile & Toplum
  • Diyet & Beslenme Diyet & Beslenme
  • Sağlık Sağlık
  • YKS2026 YKS2026
  • Diğer Diğer
Kızlar Bir Adım Öne Tatil & Seyahat Arabalar Astroloji & Burçlar Eğitim & Kariyer +28
Aşk İlişkileri

Aldatıpta sonra geri dönen sevgiliniz oldu mu?

Gizli Üye
Gizli Üye
(25-29)
Takip Et
Facebook
Twitter
WhatsApp
01
Yapay Zekaya Sor

Ya da aldatılma hikayeleriniz varsa yazın da dinleyelim dertleşmek iyidir

Aldatıpta sonra geri dönen sevgiliniz oldu mu?
Aldatma Soruları Sevgili Soruları Sevgi Soruları
Beğen
Paylaş
Takip Et
1 kişi beğendi
Cevabın nedir?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
  • YasinTR
    YasinTR Takip Et
    Master Yaş: 26 , eic 100%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 10b cevap paylaştı.

Aldatıldım, 2 senelik ilişkimdi bana yalan söylüyordu fakat kanıtım yoktu bigün mahallesine gittim arkadaşımla buluşacağız demişti baktım sarmaş dolaş başka biriyle yakaladım çocuğun suçu yoktu çünkü haberi yoktu, kızın yüzüne sadece şunu söyleyip ağlayarak gittim Allah senin belanı versin umarım beter olursun dedim ve çektim gittim engellemiştim. Fake hesaplardan özürler yalvarmalar sonra yazdım dedim ki sende nasıl bir psikoloji var ki aldattıktan sonra özür dileyebiliyorsun git o çocuğa dedim. Haftalarca ağlamıştım. Ve aradan 3 sene falan geçti işte aklıma geldi bakayım dedim evlenmiş çocuğu olmuş ve evlendiği adam kendisinden 11 yaş büyüktü. Ve şunu söyledim kendime, Allah'ın anne rahminde vermediği vicdan için ben oturup düzelsin diye günlerdir neden dua edeyim birisi için dedim. Kimse için asla dua etmem gerekte yok. O insan zaten anne rahminde oluyor oluşuyor şekilleniyor karakteri de huyu husu da.

0
    19 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Canlı canlı aldatırken görmek çok zor olmuştur eminim oda çekiyordur aldatmanın acısını zaten ilahi adalet denen şey bu dünyada iyi ki var bende aldatıldım 1 bucuk ay önce 5 bucuk yillik iliskimdi kendi çabalarimla yakaladim kıza mesaj felan attim aldatıldığını anlasın diye sonra kız beni aradi telefona eski sevgilim cikti neden rahatsiz ediyorsun bizi diye :) o an ki duygularimi anlatamam. O anki aşagalanmalarım hala kalbimde bir yara cok kotu rabbim dusmanima vermesin

Yorumla
    • YasinTR
      YasinTR
      +1 yıl

O kadar kötü bişey ki sende canlı yakalamış kadar oldun en azından telefonda. Her insanın başına geliyor ve ilerde o kişinin evlendiğini görüyorsun çocuğunu da görüyorsun. Ama şuna emin ol yıllar sonra benim gibi olacaksın öyle bir güçleneceksin ki insanlara önyargılı olmak değil de biraz daha güven eksikliğin olacak ama iyi birini de daha iyi tanıyacak kadar güçleneceksin duyguların körerecek belki de artık hiç evlenmek istemeyeceksin benim gibi. Bunu sana yıllar gösterecek. Yıllar sonraki ruh halin çok başka olacak. Türkiye'nin nüfusu 85 milyon. Bu 85 milyon insanın arasından sadece 1 kişi seni bu hale getiriyor. Bazen kendime soruyorum 1 kişi için hayata manevi anlamda gözlerimizi yummak ne kadar doğrudur? 1 tane çürük domates bizi zehirledi diye ömür boyu hastayım demek iyi değilim demek ne kadar doğrudur? İnsan ayna gibidir kırılınca eskisi gibi göstermez. Kafamda çok farklı sorular var. Hicbişeyden emin değilim artık. Hayat ne yaşatıyorss mecbur yaşıyoruz işte. Tek sen değil şuanda dünyanın başka noktalarında aldatılan çok insan var. Şuanda İsrail filistin savaşı var Filistin'de elektrik yok karanlıklar içinde başıma füze gelecek mi diye düşünmekten gece gündüz uyuyamayan, silah seslerinden patlamalardan korkudan kaostan psikolojisi bozulmuş o masum suçsuz ülkesinde kendi halinde yaşayıp gitmeye çalışan insanları düşündükçe kendi derdimi de artık hiç düşünmüyorum. Allah daha kötü dert vermesin.

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Haklısınız biz böyle şeyler için üzülüyoruz ama dünyada ne dertler var. Filistin olayı deyince aniden unuttum gerçekten aldatılma gündemini odak noktamizi değiştirmek de önemli cidden... 24 yaşında aldatılmayıda yaşamak varmış hep hayatta derdim 24 yaşında evlenicem tüm çevremdekiler mutluluğu bu yaşta tattı diye sadece insan verilen emeklere üzülüyor. Yeniden sevebilmekte büyük meziyet sizin hayatınıza hiç kimse girmedi mi peki? Ben baya boşluğa düştüm dinime kendimi vermiştim çok fazla dinime kendime verdikçede hayatımdan hep insanlar kaybetmeye başladım değişik bir serüvendeyim bakalım sonu nereye gidicek

Yorumla
    • YasinTR
      YasinTR
      +1 yıl

Bende 24 yaşındayım 20 yaşında aldatıldım kötü bir anıydı geçti gitti 1999 doğumluyum. Şuanlık evliliği düşünmüyorum ev için para biriktiriyorum 2-3 sene sonra ev sahibi olacağım bundan önce yatakodası takımı oturma odası takımı aldım paketlettirdim paketli bir şekilde duruyor ev aldıktan sonra da yerleştireceğim, plana göre yaşıyorum planım amacım var.

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

4 sene geçmiş sizin baya olmuş. İyi tabikide planınız olsun siz atlatmıssınızdır baya olmuş çünkü bende planları hedefleri olan bir insandım kpss din kültürü öğretmeni olmak için çalışıyordum çok sıkı şekilde olaylardan ötürü 2 aydır toparlayamıyorum. Umarim bende plana göre yaşayabilme cesaretini kendimde bir an önce toparlarım

Yorumla
    • YasinTR
      YasinTR
      +1 yıl

Zaman herşeyin ilacıdır. Sen en azından 24 yaşında olgun bir kadın olarak yaşadın fakat ben 20 yaşında askerliği olmayan biriydim kişiliği oturmayan hayatını düzene koymayan biriydim cahildim ve bu konuda kendi kendimi teselli edecek ne yaşta ne başta bir insandım o yüzden çok çileler çektim psikolojik anlamda. Şuanda iyiyim tabi süperim yaş geçtikçe olgunlaştık. Demek istediğim sen daha kolay atlatabilirsin bence çünkü aklın başında bir insansın ve olgunsun daha mantık çerçevesinde hareket eden yaşta bir insansın.

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Haklısınız umarım ✨🤲🏻 olsun belki sizde o durumu yaşamasaydiniz su an bu kadar olgun dusunemezdiniz. Benimde atanma durumumun oldugu sene vurdu yasattiklarini yasamadan ölmesinler bugunluk duam bu olsun

Yorumla
    • YasinTR
      YasinTR
      +1 yıl

Umarım atlatabilirsin. Birinin sana 2 yılda hissettirmediğini 2 ayda hissettiren biri çıkar karşına diye bir söz var. Kafanı topla biraz kafanı dinle sonra tabi hayatına birini dahil etmeden eskiler kolay unutulmuyor. Bide dediğin gibi konuyu değiştirip kafamızı başka şeylerle meşgul edersek eskiyi düşünüp sürekli göz yaşı dökmelerde azalıyor bir nebze mesela Filistin İsrail meselesi. Bu hayatta daha kötü dertler var bunlara odaklanırsan kendi derdini daha hafife alırsın. Allah yardımcın olsun daha fazla göz yaşı dökme kendine gel dua et.

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

İnşallah sağolun denicem aslında gözyaşı dökmüyorum sürekli 10 gün iyiysem 11. gün duygusallık çöküyor. Başka birini almadan düzelir umarım çünkü ne kadar hayatıma baska birini almak istesem de en fazla o insanı kullanmış olurum karşı cinsle sadece arkadaş olarak konuşabilirim diye düşünüyorum zaten. Sağolun bu arada mesajlarınız için iyi geldi cidden ✨

Yorumla
    • YasinTR
      YasinTR
      +1 yıl

Burcun yengeç akrep balık olabilir mi

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Yok kova ama yengeçler aşırı duygusal olurlar kovalarda çok sadık 🙂

Yorumla
    • YasinTR
      YasinTR
      +1 yıl

Kova burcu sıkılgan burç diye biliyorum herşeyden kolayca sıkılırlar çünkü karşısındaki insan sempatik değilse sıkıcı biriyse ve bişeyler için uğraş içinde değilse sıkılıyorlar. Ama sadık evet.

Yorumla
    • YasinTR
      YasinTR
      +1 yıl

Ama bir kova burcunun aldatılması çok acı bişey. Ama merak etme kova olduğun için atlatacaksın fakat ilerde güvensizlik gibi sıkıntılar çekebilirsin herkesi kendinden itebilirsin buna da dikkat et lütfen herkes yani degil iyi tanı iyi karar ver bu konuda kova yeteneklidir.

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Yani evet sıkılgan bir insanım ama bu bulunduğum ortamla ilgili oluyor genellikle yoksa bir insana bir bireye karşı sıkılganlık hissiyatı yaşamadım. Sizin burcunuz da yengeç gibi hissettim

Yorumla
    • YasinTR
      YasinTR
      +1 yıl

Yengeç burcuyum 😁 kovanın hisleri gerçekten çok güçlü hissettikleri şeyler oluyor gerçekten.

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Hissettiğim her şey çıkıyor bu arada gerçekten sırf bu yüzden artık düşünmek istemiyorum. Yengeç burcu olduğunuzu duygusallığınızdan anladım direk uzun uzun yazıyorsunuz karşınızdaki insanım hissiyatlarını önemsemenizden anlaşılıyor direk zaten

Yorumla
    • YasinTR
      YasinTR
      +1 yıl

Empati kuran bir insanım zaten ikimizde aynı şeyleri yaşadık. Geçmişe bakarsak geleceğimize yön veremeyiz. O yüzden kova olduğun için bu durumu 1 sene gibi süreçte daha iyi atlatıp kendine bir yol haritası oluşturup o yoldan gideceksin ve hayatın normale dönecek. Bunu iyi biliyorum müjde olsun sana.

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

İnşallah ✨ sağolun. Sizede hayatınızda başarılar güzel bir sohbetti. Niyetlerimiz gibi yaşarız inşallah hayatımızıda iyi günler

Yorumla
    • YasinTR
      YasinTR
      +1 yıl

İnşAllah teşekkür ederim

Yorumla
AI Persona’ya Sor
Tümü
Şef Orçun
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Aşko Kuşko
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Hilal
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Merto
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Rehber İpek
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Mistik Biri
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şöyle Böyle
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Oyuna Geldik
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Bir İnci
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Flaş Batu
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
İremolog
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Ne-She
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Hayat
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Driver Baby
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Kediliçe
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Dijital Zeka
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Eko Bey
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Profesör Bilgin
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Hep Parla ⭐
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Luna
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Ezgi Geziyor
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Baharizma
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Doğa Anne
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Fikri Harika
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
O-Pera
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
KSCansu 💜
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Smaçella
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Fit Meli
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.

Kızlar & Erkekler Ne Diyor?

2

Cevap

6

Cevap

• MoRTeamRFB
    MoRTeamRFB Takip Et
    Guru Yaş: 36 , eic 60%
    +1 yıl

Dönemedi. Çünkü aldattıktan sonra kuzenini ayartarak intikam aldım.

0
    4 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

🥲ovv bu nasıl bir intikamdır

Yorumla
    • MoRTeamRFB
      MoRTeamRFB
      +1 yıl

O an ki yüz ifadesini görmek paha biçilemezdi.

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Valla bende aldatıldımda intikam almadım 😮‍💨 sadece aldattığı kıza konuşma tarihlerimizi söylemistim. Baya kudurmuştu öfkelenmişti ama hala kızla birlikteler ilginç şekilde kızdaki miğdeyide anlayamıyorum

Yorumla
    • MoRTeamRFB
      MoRTeamRFB
      +1 yıl

boş ver kendi düşen ağlamaz sen hayatına bak. Üstüne düşeni yapmışsın.

Yorumla
  • merakettimmişte
    merakettimmişte Takip Et
    Master Yaş: 37 , eic 99%
    +1 yıl

sadece geri dönmedi süründü kapımda desem yeridir

1
    15 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Ne güzel bir hissiyattır sizin için 🙂 anlatır mısınız

• merakettimmişte
      merakettimmişte
      +1 yıl

pekte değil şehir değiştirdim onun yüzünden 3 yıl yalnız yaşadım başka bir şehirde :)

• Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Yinede geride pişman olmuş ve sefil birini bırakmak insanı mutlu eder pişman olmasını görmek beni aldatan insan aldattığı kadınla ilişki içinde aldatmanın üzerine senin bu karı dırdırların yüzünden bitti felan deme cürretinde bile bulundu yani içiniz soğumuştur. Benim içimde böyle ukte olarak kaldı bu kadar aşagalanarak aldatılmak

• merakettimmişte
      merakettimmişte
      +1 yıl

lanet bıraksana kurtulmuşsun iğrenç yaratık ,

• merakettimmişte
      merakettimmişte
      +1 yıl

içim soğudu şöyle ondan nefret ettiğimi iğrendiğimi söyledim midem bulanıyor senden nefret ettiğim kadar kimseden nefret etmiyorum diye defalarca söyledim ki , 5 yıl içinde benden bir kere bile duymadığı şeyler bunlar
      ki ben kavga ederdik benden soğudun mu sevmiyor musun artık dediği zaman yüzüne çok seviyorum diyen insandım en kızgın halimde bile kısaca her olayı sineye çektim diyebilirim amaaa işte benim bi huyum var isterse aşkından delireyim birisinin başka bir kadın meselesi olduğu an bende bir şeyler oluyor şaka değil midem kalkıyo o kişiden öyle bi iğreniyorum ki işte bu sebeple de nefretim çok şiddetli oluyor yani önümde debelense (ki debelendi) ölse dönüp bakmam bak mesela hâlâ nefret ediyorum adını düşününce bile tiksiniyorum ki ondan sonra hayatıma başka aşklar girdi çokta sevdim ve sevildim buna rağmen 😌

• Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Bu iğrenme duygusu bendede var aldatıldığımı öğrenmeden önce acayip çırpındım tekrar barışmak için aldatıldığımı öğrenince kendimi durdurdum sadece aldattigi kizada aldatıldığıni söyledim ama kız maalesef hala eski sevgilimle beraber demek ki her kızda bizim gibi şeref duygusu olmuyor ya da eski sevgilim cok iyi manipule etti kızı safım oda inandı bilmiyorum. Sadece görmek isterdim pişman olmasını içim rahatlardı baya birde her zaman şuna inaniyorum bir insan bir insanı aldatıyorsa aldattiği kisiyide sevemez sadece hevestir ona kapılır ve ondan da alıcağını alınca söner diye düşünüyorum bu duygular.

• merakettimmişte
      merakettimmişte
      +1 yıl

seni onunla aldatan bi süre sonra onu da başkasıyla aldatacak çünkü karaktersiz açıkcası bırak belki de o kızı hakediyor o seni haketmiyor bazısının karakteri bok gibidir ve bok gibi kızları hakeder açıkcası o açıdan şükür et yüzünü gördüm diye ve kendini yeni insanlara aç kimbilir seni sevecek neler neler vardır buna emin ol

• Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Zaten tüm iğrençliklerini gördüm. Aynı is yerinde calistiklarini ogrendim sonra ismimiz kızla aynı bana aldigi kolyenin aynisindan almış kıza beni telefonuna kaydettiği şekilde kızıda aynı o şekil kaydetmis sürekli buluşuyorlar tatile felanda gidiyorlar yani çok iğrenclikler var. Kız daha yeni nişanı atmış atar atmazda zaten beraber olmuşlar artık bir noktadan sonra miğdem kaldırmadı... yeni aşklara kapım açık bu noktada kendimi asla kısıtlamıyorum çok sükür

• merakettimmişte
      merakettimmişte
      +1 yıl

demek ki kızda nişanı bunun yüzünden bozdu demek ki kısaca ikiz dingiller birbirlerini bulmuşlar
      ya o kim ya öyle düşün tek mi Dünyada? bi erkek o mu? hayır diğer seni isteyen kişilere hemen şans veriyorsun hemen
      sonradan diyeceksin ki oh iyi ki bitmiş

• Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Büyük ihtimal :) önceden benden kopamayan bir insan bir anda değişti çünkü birbirleriyle sınansınlar bakalım. İnşallah vericem ✨

• merakettimmişte
      merakettimmişte
      +1 yıl

acını anlıyorum zaten bana da çevremde aldatılanlar anlatırdı da empati yapabildiğimi çok üzüldüğümü zannederdim ama öyle değilmiş işte :)

• Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Zor çok zor. Hayatına yeni biri girmedende toparlanmıyor kendi kendine toparlamaya çalıştıkca 10 gün düşünmesende 11. gün tekrar aklında en basitinden gece olunca dahada ağırlık çöküyor cünkü o an kafani dağıticak hic bir sey olmiyor tek basina yalnız oluyorsun

• merakettimmişte
      merakettimmişte
      +1 yıl

ALLAH yar ve yardımcın olsun canım

• Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Amin dua edin inşallah kimin duası kabul olur belli olmaz ✨🤲🏻

• merakettimmişte
      merakettimmişte
      +1 yıl

inşaAllah

• tortitotilla
    tortitotilla Takip Et
    Master Yaş: 31 , eic 100%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 8,9b cevap paylaştı.

Var öyle omurgasız sürüngen yaratıklar.

1
    0 Yorumla
  • Enses_man
    Enses_man Takip Et
    Xper 5 Yaş: 25
    +1 yıl

beni aldattı ellere verdi çat çat vurdurdu memelerin sallandırttı hayallerimle oynadı gotunu kıvrattı kahbeee zalım kızı

0
    0 Yorumla
  • apro45
    apro45 Takip Et
    Master Yaş: 33
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 31,8b cevap paylaştı.

Oldu ama ciddi bir şey yoktu

1
    0 Yorumla
  • kjhhg793
    kjhhg793 Takip Et
    Guru Yaş: 35 , eic 100%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 6,3b cevap paylaştı.

olduu

0
    0 Yorumla
  • cemo17
    cemo17 Takip Et
    Bilge Yaş: 21 , eic 97%
    +1 yıl

Hayır olmadı

0
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (25-29)
    +1 yıl

Ben aldatıp dönmüştüm olur mu

0
    11 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Niye döndünüz tekrardan aldattığınız insana?

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

2 yıl boyunca vermedi ben ailemle tanistirdim o tanistirmadi. Bende onun niyetinin ciddi olmadığıni anladım aldattım dayanamadım. Yakalandım. 1 hafta sonra beni aradı barıştık sonra ben tekrar ayrıldım 1.5 yıl oluyor

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

Kendi barışmak istedi bı yandanda kendimi haklı cikarim dedim

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Peki aldattığınız insanla sevgili oldunuz mu? Birde vicdan duyuyor musunuz aldattım diye

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

Hayır vijdan azabı falan duymuyorum oda az değildi içeriğini bilmiyosun tam ilişkinin ama ben tamamen hakliydim. Oda bişiler yaptı

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

Sevgili olamadık zaten tam güvenmiyoduk birbirimize ama o ayrılmak istemiyordu beni canlı konumla takip ediyordu. Dayanamadım ayrildim

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

İyide ne yapıyorsa yapsın ayrıldıktan sonra başka biriyle olmak daha iyi olmaz mıydı? Peki şu an o kız nasıl merak ettim hayatına birini alabilmiş mi

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

Yok kimseyi almamış bende almadim. Çok fırsat geçti takıldım sadece ciddi olmadı hiç

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Tekrar yazsanız belkide oda sizi bekliyordur hala eğer pişmansanız.

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

Yazmam oda yazsa dönmem onun yaptıkları aldatmadan daha kötü çünkü

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Unutamamıssınız zaten belli...

Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Aşk İlişkileri > Sorular > Aldatıpta sonra geri dönen sevgiliniz oldu mu?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi

Bu paylaşımı beğenmene sevindik!

Kendi cevabını paylaşmak ister misin?

Benzer Sorular

Hiç sizi aldatan sevgiliniz geri döndü mü? 14 cevap verildi
Sizi aldatan sevgiliniz size dönse napardınız? 7 cevap verildi
Hem sizi terkedip hem de geri dönen bir sevgiliniz oldu mu? 51 cevap verildi
Sizi baskasi icin terkeden sevgiliniz size geri döndü mu? 19 cevap verildi
Terkettikten sonra geri dönen eski sevgiliniz oldu mu? 10 cevap verildi
Umudunuzu kestikten sonra geri dönen sevgiliniz oldu mu? 74 cevap verildi
Popüler İçerikler
  • En Güzel İnstagram Yorumları! Arkadaş Fotoğraflarına Çarpıcı Sözler
  • Kankanı telefona nasıl kaydedersin? En yakın arkadaş, kankayı rehbere kaydetme isimleri neler?
  • Rehbere Kaydetme İsimleri için Öneri Verir misiniz?
  • Instagram uygulamadan atıyor! Neden beni sürekli atıyor?
  • She/Her/They/Them/Him/He İngilizce Ne Demek, Anlamı Nedir?
  • Adres Başlığı Nedir, Ne Demek, Ne Yazılır?
  • Snap streak nedir? Snapchat St ne demek?
  • Btw ne demek acaba?
  • Instagram Gizli Hesap Görme Nasıl Yapılır? Instagram Gizli Hesap Görme Uygulamaları
  • Crush ne demek, ilişkiler için bir anlamı var mıdır?
Yeni Sorular
  • Sadece el işi yaparak ev geçindirmek mümkün müdür?
  • Sizce bastırması daha zor duygu hangisi, öfke mi yoksa özlem mi?
  • Hangi cümleyi duymaya ihtiyacın var?
  • Sadece sokak kedileri dolu bir gezegen olsa oraya kalıcı olarak gitmek ister misin?
  • Hiç salçalı yumurta yediniz mi?
  • Honda mı Hyundai mi daha iyi, hangisini tercih etmeliyim ve neden?
  • Land Rover Vs Volvo Hangisi Tercih Edersiniz Hangi Otomobil Daha İyi Suv Olarak?
  • Bir ürün pahalıysa ona o parayı verenler yüzünden mi?
  • El emeği ürünler yapıp satmak için günde ortalama ne kadar ekstra vakte ihtiyacınız var?
  • Dünyayı gezmek ister miydiniz?
  • Yardım
  • İletişim
  • Hakkımızda
  • Site Sözleşmesi
  • Yayın İlkeleri
  • KVKK Aydınlatma
  • Öne Çıkan Sorular
  • Site Haritası
  • Etiketler
Popüler Konular
Aile & Toplum Alışveriş & Hediyeler Cilt Bakım Çocuk & Ebeveyn Diğer Diziler & Filmler Eğitim & Kariyer Fal Gamer İnternet & Teknoloji Kişilik & Karakter Moda & Stil Özel Günler & Hijyen Saç Bakım Sağlık
Kızlar Soruyor, Kizlar Soruyor
©2026 KızlarSoruyor ™
Apple Store Google Play
{0} ile üye ol
YÜKLENİYOR...
YÜKLENİYOR...
Soru gözden geçiriliyor...
Site kurallarına uygunluk inceleniyor...
Son dokunuşlar yapılıyor, neredeyse hazır ✨