terk ettikten sonra sevgiliniz geri döndü mü hiç? Döndüyse ne kadar sonra geri geldi?
Cevabın nedir?
+1 yılÖnce götü kalkar, hani sen çok seversin ya, çok değer verirsin ya, her kızın öyle olduğunu düşünür. Ardından seni süzmeye başlar, mükemmel bile olsan bir kusur bulur ve soğur. Daha sonra sana soğuk davranmaya başlar, yavaş yavaş gider elleri ellerinden, eskisi gibi davranmaz. Aşkım hayatım dediğin o insanı tanıyamaz, o sıfatlara layık görmemeye başlarsın. Hatayı kendinde ararsın, acı çekersin ama o Götünü bile kıpırdatmaz, yeni aşklar yeni sevdalar peşindedir çünkü. Çok geçmeden birini bulur, sever, hoşlanmaya başlar. Ve o arada da deniyordur bazı şeyleri, "Acaba onu bırakırsam, bu kızla olur mu?" "Ya pişman olursam, o zaman ne olucak?" Gibi sorular türer kafasında.. Ama sen herşeyden habersiz ona mesaj attığın için, onu sevdiğini her defasında, her fırsatında söylediğin için bu sorulara bir yanıt bulmuştur bile. Her şeyden emin olur ve çeker gider, sen olduğun yerde kalır, "Ne yaptım da böyle oldu?" "Böyle olmasını gerektiren şey ne?" Diye kafayı yersin. O gününü gün eder tabii sen sorularla boğuşurken.. Ve bir gün gelir, tıpış tıpış döner sana, sense herşeyden habersiz kendini suçlarsın. O kürkçü dükkanına dönen tilki, sen kollarını açıp onu sabırsızlıkla bekleyen taraf olursun.. Şimdi soruyorum sana, o kollarına tekrar geldiğinde o kadar masum, sen onu kollarına alırken bu kadar unutkan olabilecek misin?
4417 Yorumla
Soran+1 yılçok güzel anlatmışsın.:) affedebileceğimi sanmıyorum sonuçta yaptıklarını unutamam ve buu 1 kere yapan tekrar yapar. Ama geri dönüp dönmeyeceğini merak ettim sadece. Son zamanlarda sürekli ilgisizliğinden dolayı tartışmalar falan filan oldu. Sonrada artık eskisi gibi hissetmiyorum deyip çekip gitti. Genelde terkettikten sonra gelenler basit bir tartışmadan dolayı gidenler değil midir? Ama o beni sevmediğini söyleyerek bitirdi. Bu durumda geri gelir mi sence.(2 yıllık sevgilimdi)
- +1 yıl
Son cümleme bakmanı tavsiye ediyorum. Sorunun tam cevabı değil evet, ama bu soruya cevap yazan herkes bu yorumu görmeli. Öncelikle bir erkek önemsizce bir sebep yüzünden asla 2 yıllık sevgilisini terkedemez. Mutlaka başka biri ya da başka bir olay vardır işin içinde, sana söyleyebileceğim tek şey, dönse bile masum dönmeyecek. Asla asla ve asla! Senin miden kaldırırsa sorun yok.
Soran+1 yılanladım biri olduğunu pek sanmıyorum da son zamanlarda tartışmalardan bıktığını söyledi ve uzaklıktan bıkmış (farklı şehirlerdeyiz)2 yıldır uzaklıktan bıkmadın da şimdi niye bıktın di mi ama?
- +1 yıl
Ulan erkek değil mi, hepsi öküz ya. 😡😡
Be arkadaşım, madem o yollar, uzaklıklar o kadar sorundu, ne diye 2 sene devam etti o zaman? Yok tartışmaymış kavgaymış bahane ya. Cidden mantıklı olmak lazım.
Soran+1 yılkafasında bitirmiş beni artık eskisi gibi hissetmiyomuş. Son zamanlarda hep ilgisizdi bu yüzden tartışmalar çıkıyodu. Tartışmaktan sıkıldım bu yüzden soğudum senden dedi. Böyle diyip giden bir erkek pişman olur mu geri gelir mi? Bunu tekrar başlamak için sormuyorum sadece söyleyeceklerim içimde kaldı geri gelirse onları söylemek istiyorum
- +1 yıl
Bir sebep (başka biri) yoksa ya da gerçekten seni sevdiğini anlarsa, "Kafasına taş düştü." Deriz ya, o duruma dönerse, artık gururu falan takmazsa, "Yeter ulan" Diye haykırırsa, tıpış tıpış gelir canım. :)
Soran+1 yılpeki teşekkür ederim:)
- +1 yıl
merak ettim, döndü mü? :/
Soran+1 yıldönmedi canım
- +1 yıl
hadı ya cok uzuldum :( 1 sene olmus hıc mı arayıp sormadı merak etmedı pekı? :/
Soran+1 yılbu soruyu ne zaman sorduğumu bile hatramıyorum ama sürekli konuşuyoduk biz birbirimizden kopamamıştık en son baktım böyle olmuyo konuşmak istemediğimi söledim 3 aydır doğru düzgün konuşmuyorz geçen gün konuştuk evet pişman olmuş ama o kadar geri dönmek namına bişey söylemedi
- +1 yıl
pişman olması guzel bı sey aslında ınsallah ıstedıgın olur. gönlünde aklında kimdeyse o senin olsun. mutlu ol hakedıyosun. bende pısman olmasını beklıyorum en azından bı sey desın 3 yılı sılıp atmasın dıye beklıyorum ıste.
Soran+1 yılteşekkür ederim amin ama 1 yıl oldu bu süreden sonra çok zor geri dönmesi evet pişman olmuş ama sadece olmuş geri dönmek istemedi bir insan pişmanken geri dönmek istemiyosa hiç bir zaman istemez
- +1 yıl
üzüldüm bu duruma açıkcası. haklısın pısman olup donmuyorsa beklemenın anlamı kalmaz :(
Soran+1 yılherşeyin hayırlısı
- +1 yıl
sagol tekrardan
En İyi Cevaplar
+1 yılEvet oldu 1,5 yıl sonra döndü. Kabul etmedim. Arkadaş olmak istedim. Sevgili olduk yalvardı. Sevmediğimi biliyordu. Sonunda sevmediğimi kaldıramadı. Ayrıldık. Şimdide eski sevgilisiyle beraber. Teknik olarak yeni sevgilisiyle. O benim ilk ve son sevgilimdi. Onun yüzünden hiç kimseye güvenmiyorum artık.
211 Yorumla- +1 yıl
Bu anlattıklarınızın aynısı benim başıma geldi ama tek fark ben erkek tarafım ve dönmedi :) Onu öyle el üstünde tuttum ki kendimden çok sevdim hep yanında oldum ama 6 sene sonra mesajla ayrıldı benden henüz dönmedi sadece. Benim gibisini bulabileceğini hiç sanmıyorum bazıları bazı şeyleri yaşamalı bazı kazıkları yemeli anca öyle deger anlıyolar ama iş işten geciyor maalesef.
Adı ayşe di 1ay flört ettik bir gun ansızın mjs attı istemiyorum dedi tamam dedim ayrıldık sevmiyordum çunki o zamanlar 1 sene sonra geri dondu kendisi teklif etti bende kullanır sallarım dedim ama oyle olmadı 4 yıl çıktık çok sevdim 5 yıl oldu biteli ilişki ona karşı içimde ne sevgi ne aşk kaldı ama arada geliyor klıma hep ilklerde çok kızdım nefret ettim ama artık kalmadı hiç birşey saygı duyuyorum artık ondan sonra hiç ciddi olmadım hep dul ve evlilerle takıldım ve devam ediyorum takılmaya...
22 Yorumla
Soran+1 yılbitiren taraf kimdi geri dönüş olmadı mı
+1 yılAynen terk etti 1-1.5 ay sonra acildi seviyorum ediyorum dedi bnde inadina iliski yaptim fotograflarla doldurdum anasayfayi :) 1 ay sonunda bitirip kiza yazdim gene ciktik ama o syrecte onun sonradan ogrenip ben bu kadarmimisim dedirtecek seyler yaptim 15-20 den fazla kizla konustum siniftaki kkz arkadaslarimla ondan daha cok ilgilendim onu aldatdigim kizlarla olan mesajlarin ss ledim ayrilip instagramda paylastim
00 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
20
Cevap
27Cevap
Ben 7 ay bir kızla görüştüm, yurtdışında yaşayan birisiyim. Kendisi için 2 kere Türkiye'ye geldim, beraber zaman geçirdik, gezdik yedik vs vs. Allah şahit onu sevdiğim kadar hiç sevmedim. Çok efendi güzel biriydi. İleriye dönük planlar bile yapıyorduk, isteme düğün vs vs. Ben çevresiyle bile tanıştım.
Bir gün kaldığım ülkeden başka bir ülkeye tayinim çıktı Avrupa'da. Ona söyledikten bir saat sonra yapamayacağına dahil bir mesaj attı bana, ve daha fazla uzamasın deyip beni bir anda sildi. Heryerden.En çok kendime kızıyorum. Dünyadaki en saf insanım. Gözüne bakıp sana seviyorum diyen herkese inandığım için. sana aşığım cümlesi bu kadar kolay kullanılmamalıdır, çünkü bunu gerçek anlamıyla söylemiş, inanmış ve yaşamış olanlara ihanet olur. Ferhat ile şirine, Leyla ile Mecnuna, Kerem ile aslıya, Asuman ile zeycana, Yusuf ile Züleyhaya, Ali ile Fatma ya ihanet olur, onların birbirlerine karşı olan aşklarına ayıp olur. Çünkü sana aşığım demek "ben sana razıyım" demektir. Elini tuttum bırakma demektir. Ben seninle her şeye varım demektir.
Belki ben aşkı tam anlamıyla idrak edememişim, belki Kimya hatunun Şemsi Tibriziye duyduğu sevgiyi, muhabbeti, tutkuyu ben yanlış anladım o zaman. Sana aşığım seviyorum diyen diller vefasız.
Çok çok ağladım, Allah affetsin.
210 Yorumla
Gerçek bir yüzleşme, gerçek bir aşk yaşama ihtimali ortaya çıktığında, maymun iştahlı, gerçeklerden de, sevdiğni sandığından da dört köşe, dört bucak kaçar. Her yüzleşmeyi, her karşılaşmayı engelleyecektir. Maymun iştahlıya sorsanız, varsa yoksa son aşkıdır! Oysa aşık olduğu, onun ne ilk, ne son aşkıdır! Maymun iştahlı, yaşamının her döneminde başka bir insan modeline aşıktır çünkü. Ne ilk aşkı diğerlerine benzer, ne ilk gençlik sevdası bir başkasına... Ne yetişkin olduğunda sevdiği benzer diğerlerine, ne olgunluk, ne de son aşkı ötekine... Ama maymun iştahlı, her seferinde aynı türküyü çığırır işte!" Sen benim hem en son, hem en büyük aşkımsın hayatım! "Der.. Ne dersiniz? Maymun iştahlıya nasıl inanalım? Hangi maymun iştahlı birini en çok ve en büyük tutkuyla sevebilir ki? Bence hiçbiri... Ama işte gel de, bunu bir de maymun iştahlıya anlat! Tabi anlatmayı becerebilirsen eğer... Ne yalan söyleyeyim. Ben anlatamadım arkadaş! Ama ne kadar anlatamasam da, şunu çok iyi biliyorum ki, hiçbir maymun iştahlı, bir tek kişiyi hem büyük bir aşkla, hem de sonsuza kadar sevemez. sizi terkeden düne kadar seni seviyorum demiyormuydu, diyordu terketti çünkü hayatında başkası olduğu için, şimdi ona diyor seni seviyorum ( aşıkım) sonra sizin verdiğiniz değeri karşı taraftan göremiyor ya da karşı taraf tekmeyi basıyor. Çareyi tekrar sana dönerek kendi egosunu rahatlamak istiyor. Sizi sevdiginden değil asla inanmayın, terkedenlerin gerçekten önemli bir sebebi yoksa, maymun iştahlı ve herdaim daha iyisini bulurum peşinde giderek devamlı sevgili yaparlar onlara itibar edip geri geldiklerine asla kabul etmeyin canınız yanar, eski sevgili diyorsunuz, eski sevgili diye bir şey yoktur o sizin sevgiliniz hiç olmamıştır olsaydı size ait olurdu. Unutmayın size ait olan sizin sevgilinizdir, olmayan herkesin sevgilisidir saygılarımla..70 YorumlaEvet 8 aylık bir ilişkim var sürekli kavga ediyorduk, onu sıkmamı istemiyordu ve bir gece bizden olmuyor kaç defa denedik dedi bitsin dedi tamam dedim o gece o kadar kötüydum ki ama sabah dahada kötüleştim aramak istedim çünkü istiyordum başkasının lafına bakmadım ve aradım sordum gerçekten bitirmek mi istiyorsun yoksa sinirden mi dedin dedim hayır bitirmek istiyorum dedi tamam o zaman yolun açık olsun vazgeçtim senden dedim telefonu kapatım ama kapatır kapatmaz bana geri döndü vazgeçme benden seni seviyorum dedi aşkım demeye başladı anlam veremedim ama beni sevdiği için gitmediğini biliyorum
03 Yorumla- 1 yıl
Noldu sonra barıştıniz mi benim de buna benzer bir ilişkim var
- 1 yıl
@Flightlessbird_01 senin ki nasıl oldu
Döndü 2ay sonra falan.
bir defa terkedildim ben tam kendimi toplamistim ki taaak bulusalimmi. Bulustuk baristik sonra da ben onu terk ettim :D73 Yorumla
Soran+1 yılpeki benimki döner mi sence? Artık seni aramak içimden gelmiyo. Eskisi gibi hissetmiyorum dedi giderken. Ben de düşündüm ki terkedenler kızgınlıkla ya da sıkıldığından terkeder. Sonrada pişman olup dönerler. Ama beni sevmediğini söyledi giderken. Bu durumda dönmez dimi
Soran+1 yılzaten o zamanda yeterince sevmiyor demektir ki. Dönmesini o kadar istiyorum ki çünkü diyceklerimi diyemedim.
3 senelik bir ilişkim vardı çok da güzel gidiyordu ne olduysa bir anda tak bitti bende anlamadım kafa dinlemek istiyorum dedi meğerse eski sevgilisiyle konuşuyormuş 3 hafta sonra bana yazdı döndü bildiğiniz aldattı şimdi ben onu affedip aldatıp terk edecem sıra bende
32 Yorumla- +1 yıl
ben kalp ameliyatı geçirdim delikti kalbim çok büyük bir badireler atlattım başlarda 2 yıllık eski sevgilim benim için ağlıyordu okulda bı kız vardı ona dini bilgiler veriyordu okuldaki kızlar bana çok yakın olduklarını söylüyordu benim gözüm kördü kabullenemiyordum yok öyle bir şey olur mu hiç diyordum sonra ameliyat olduktan sonra bu arada iki ameliyat geçirdim çok çaresizdim yalnızca Allah bilir o çaresizliğimi sonra ilk ameliyatimda arardı sorardı sonra bı gece baktım çevrimiçi soğuk konusmalar bense hep sıcak davraniyordum elimden geldiğince ama kalp ağrılarım varken beni teselli edeceği yerde soğuk yapıyordu daha sonra gece konuşurken bana saçların boyalı sevmiyorum dedi ve ben kalkıp onun için saçlarımı kestim daha sonra kalktım konuştuğu kızla konuştum meğer kızla birlikteymis ben napacagimi bilemedim ağzıma geleni soyledim sonra her yerden engelledim daha sonra okula gittim bişey yok dedi falan filan kafami karıştırmaya başladı tamam sonra gece beni aradı sen nasıl böyle bir şey yaptığımı dusunursun dedi bağırdı çağırdı sonra da gitti daha sonra bı hafta sonra duydumki o kızla çıkmaya başladı sonra pişman oldu geri döndü okuldan gidecekti son defa konuşmak istedi benle keske gitmeseydim gittim konuştuk sonra ne yaptı etti beni manipüle etti affettim çok seviyordum daha sonra kuzenim konuştuğumu bildikten sonra onu engelledi durduk yere istemedi ben bı hafta sonra dayanamayıp yazdım sonra konuştuk tekrar daha sonra benimle konuşmasinin nedeni ağzına geleni söyledi ve söylediği söz canımı çok yaktı senin gibi birine kimse sahiplenmez demesi ben ona seni Allah'a havale ediyorum hakkımı helal etmiyorum bana dediği şey hangi hak ve sonra defolup gitti 1,5ay sonra mezuniyetim oldu lise arkadaşım beni paylaşıyordu o arkadaşıma o kız varken beni gizle dedi sonra da fake hesaptan yazdı bana benim tek isteğim Allah'tan köpek gibi pişman olup yalvarsin ama ben afetmiyim size soruyorum dönecek mi pişman olacakmi bu yaptıklarından
- +1 yıl
@Tuğbaa-52 Tuğba Allah yardımcın olsun ya sana sımsıkı tutunması gerekirken o halde bırakmasını sen affetsen de Allah affetmez. Nasıl oldun iyimisin
+1 yıl2 haftalık flörtüm vardı yakın çevremdendi benimle konuşmak için izin bile aldı alması gerekenlerden ve ilk zamanlar çok iyiydik her şey çok güzeldi son bir kaç gün çok hızlı gittiğimizi düşündü ve daha tedbirli olmamız gerektiğini söyledi öyle yapmaya karar verdik ama bi soğukluk vardı bu konuyu açınca bana olmamız gerektiğini söyledi sorunları çözmek yerine kaçmak istedi açıkçası hâlâ napıcağımı bilmiyorum döner diye bekliyorum döner mi bilmiyorum
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 897 cevap paylaştı.
+1 yılOldu ama devamı olmadı. :):
https://i.hizliresim.com/89zaLk.gif00 Yorumla
+1 yılhttps://vocaroo.com/i/s1HQBYHSM71A böyle oldu
00 Yorumla
+1 yılEvet, ona onu bu sefer becereceğimi söylediğimde yine gitti. Bazen insanlar çok anlamsız oluyor :( ^^
30 YorumlaBana bu zamana kadar dönmeyen erkek olmadı biraz da senin kişiliğine bağlı sen hep iyiysen ve kendini ifade edebiliyosan gerektiğinde gidebiliyorsan her erkek geri döner en dönmez dediğin bile
17 Yorumla
Soran+1 yıl2 yıllık ilişkimdi ve hep en zor zamanlarında ben yanındaydım. Gerektiğinde de gidebiliyodum hatta dönen hep o olmuştu her gittiğimde. Ama son zamanlarda sık sık tartışırdık ve o da bu tartışmalardan sıkıldığını ve uzaklıktan sıkıldığını söyledi (farklı şehirlerdeydik) Eski heyecanım kalmadı arayıp sormak içimden gelmiyo artık dedi ve gitti. Sadece 1 kere gitme dedim. Ondan sonrada hiç bişey söylemedim. Sevmiyorum deyip gittiği için, kafasında bitirmiş gibi gözüktüğü için geri dönmez diye düşünüyorum. Döner mi sence
Soran+1 yılson zamanlar hariç hep mutluyduk bir tek benim onu anladığımı söylüyodu falan
Soran+1 yılne kadara yazar peki. Pişman olma süresi falan
- +1 yıl
geri döndümü merak ettim?
Ayrılık sonrası doğru hamleler yapan biri olarak çok geldi
16 Yorumla
Soran+1 yılne gibi hamleler:)
Soran+1 yılniye gezip tozmıyım onu anlamadım:)
Soran+1 yılşu an yaptığım aynen o zaten:) sağol
Gizli Üye(30-35)+1 yılEvet oldu once ben terk ettim ama geri donmek istedim sonra olmaz dedi
tamam dedm sonra 5 ay falan gecti kendisi aradi bir sans daha diye
Bende bastim tekmeyi onun oyuncagi degilm hayr dedi bir daha asla geri donmem ben11 Yorumla
+1 yılBir kere o beni terk etti geri döndü bir kere ben onu. :D Seni ne kadar sevdiğine bağlı bizimkisi birkaç hafta sürmüştü.
24 Yorumla
Soran+1 yılgeri gelmesi mi birkaç hafta sürdü
- +1 yıl
Aynen öyle. Benim ona geri dönmemde birkaç hafta sürdü onun bana geri dönmeside.
Soran+1 yılanladım sağol:)
- +1 yıl
Peki ilişkiniz ondan sonra nasıldı?
Bence geri döner, ama gitmesine ne sebep oldu onlada alakalı? Ayrıldıktan sonra kötü şeyler yaşandımı?
114 Yorumla
Soran+1 yılson zamanlarda ilgisizdi bu yüzden sıksık tartışıyoduk. Bu tartışmalardan sıkılmış artık arayıp sormak içimden gelmiyo dedi. Eskisi gibi hissetmiyorum dedi. Ben de tamam o zaman dedim. Gitti. Genelde terkeden taraf sevmiyorum diye gittiyse geri dönmez bence yanlış mıyım?
- +1 yıl
Birebir ayrıldım eski sevgilimin bir tanesinden.. Devam etseydi eger hala iliskimiz buyuk ihtimal bu yaz evlenirdik.. Farkli sehirlerdeydik Kocaeli'de universite okuyorduk ayrildigimda "Sana karsi eski hislerim yok, sik sik tartisiyoruz" vs gibi cumleler kurmustum. Lakin hala seviyordum onu bana onceden bir soz vermisti; Birgun yine tartisiyoruz kiz kardesimi dahil etmisti tartismamiza o gun ondan ayrilcaktim.. Hatta ayrildim o agladi vs bircok sey yapti ve dediki "Bir daha senin lafinin disina cikmicam vs" dedi.. Neyse o gun ayrilmadik
.. O en son ayrilisimda topuklu ayakkabi giymesi gerektigini bur bahane kullanarak bana soyledi, beni resmen salak yerine koymaya calisti şu an o bahaneyi hatirlamiyorim.. Beni salak yerine koymaya calistigi icin o gun ona "Sana artik eskisi kadar deger vermiyorum, vs vs" diyip ayrildim.. O gun beni salak yerine koymaya calismasaydi oyle birsey demicektim ve haliyle ayrilmayacaktik.. Herseyin hayirlisi :)
Soran+1 yılama sen sinirle söylemişsin onları. Benimki giderken gayette rahat bir şekilde söyledi. Kafasında bitirmiş gibi duruyodu. Tartışmalardan bıkmış bir süre konuşmadı ve 3 gün sonra eski ilgisinin kalmadığını ve yürümediğini söyledi. Sen dönmüşmüydün peki geri. Benimki döner mi sence
- +1 yıl
Neden ona açık ve net hatasını söylemedin?
Soran+1 yılama benm ona karşı bir hatam yoktu ki. Hatta hatalı olduğunu o bile kabul etmişti. İlgisiz davranıyodu ben de ilgisizliğinin sebebi beni sevmemense ayrılalım dedim. O da alakası yok haklısın kendime dikkat edicem bundan sonra falan dedi. Ama üstünden 1 ay geçmeden gitti bunları söyleyerek.
Soran+1 yılHee bir de şöyle bişey olmuştu o kadar ilgisizdi ki müsait olmasına rağmen gün boyunca konuşmadığımız zamanlar oluyodu. Ben de buna bir akşam sorunlarımızı halletmek için konuşalım dedim. Tamam dedi ama aramadı meğerse uyumuş. Sonra ben çok sinirlendim bitti artık kesinlikle geri dönüş olmıcak bir daha senle muhatap olmak istemiyorum dedim. Bitti dememe çok bozulmuş. Ara vermek istedi. Ben de 2 gün sonra aradım özür diledim bağırdığım için öyle dediğim için. Sonra barıştık ama barıştıktan sonra daha da kötü oldu herşey hiç aramadı hiç sormadı. Sonra kendisi eskisi gibi hissetmiyorum deyip gitti. Gitme dedim 1-2 kere cevap bile vermedi. Burdan benim hatam var mı sence o da buna kızmış olabilir mi?
Soran+1 yılama ben bunun için özür diledim ondan ki özür dileyince affetti. Ondan sonra 1 gün boyunca iyi bir şekilde konuştuk ama tekrar aynı ilgisiz davranmaya devam etti. Peki sebep buysa hiç dönmez mi geri
Soran+1 yılbir de şöyle bişey var yaklaşık 1 aydır böyle full ilgisiz hiç arayıp sormuyo. Sorunlarımızı halledelim dedi ama hiç aramadan uyumuş. Ben de doldum doldum bir yerde patladım sonunda. Ki sonradan özür diledim bunun için. Sebep bu mudur diyosun
Soran+1 yılama saçma sapan değildi ki bir tek ilgisizliğinden dolayı tartışyoduk hiç arayıp sormuyodu bile bu gereksiz trip değil ki sevmediğini düşünüyodum aramadığı için ki gerçekten de öyle çıktı 1 aydır kendi içimde savaş vermeye çalışıyorum ama sana eskisi gibi olamıyorum dedi. Yani ben ondan soğuyım diye bana böyle ilgisiz davranmış. Ben aramasam 2-3 gün hiç aramıyodu. Suç bende mi yani
+1 yılOldu ama kabul etmedim etmemde sakin bu hatayi yapayim deme cunku bir degisiklik olmiyicak ayni seyleri tekrar yasiyicaksin
49 Yorumla
Soran+1 yılyok yeni gitti artık eskisi gibi hissetmiyorum deyip gitti. Ben de bişey demedim güle güle dedim sadece. Peki ne kadar zaman döndü? Hangi sebeple gitmişti. Ben giderken seni sevmiyorum artık dediğii için geri döneceğine pek umudum yok ama dönmesini de istiyorum
- +1 yıl
Uzun bir iliskimiz oldu daha sonrada baskasi var diyerek ayrildi 1 ay sonra geri dondu ozledim senden baskasiyla olmuyo dedi ama umursamadim bir kac guzel sozle postaladim yine oyle bir sey yasasam yine aynisini yaparim oh ne guzel ayrilicak sonra cani sikilinca geri donucek yok oyle dunya :)) dusme sakin o hatalara tavsiye benden sana
Soran+1 yılaffedebileceğimi pek sanmıyorum ama yine de pişman olduğunu görmek istiyorum. Benim durumumda döner mi peki? Sevmiyorum deyip kafasında bitirmiş gözüküyodu olayı yani. Gelir mi sence?
- +1 yıl
Eger sende yasadiklarini baskasinda yasayamazsa seninle olan anilarini ozlerse yoklugunu hissederse doner :)
Soran+1 yılsevmiyorum deyip gitmişse bile bu durumda dönebilir yani öyle mi? Sessiz mi kalmalıyım peki
- +1 yıl
dedigim gibi bu yasadigiz seyelere de bagli
- +1 yıl
Yasadiginiz seylere
Soran+1 yılanladım geçmişte yaşadığımız güzel anılara falan
- +1 yıl
Aynen
evet oldu ve dönmesi iki gün sürdü bende affetmedim bastım tekmeyi.
20 Yorumla
+1 yılHic terk edilmedim anlasarak ayrildim. Tekrar donen kimse olmadi. Beklemiyorum da.
00 Yorumlahem terkedip gidecek hem geri dönecek bu seferde siktiri ben çekerim
insanların duygularıyla oynamak olurmu hiç50 YorumlaEvet onu çok sevdiğimi bildiği halde bırakıp gitti ama bir kaç ay sonra gelip özür diledi hiç kimsenin beni senin kadar sevemiceğini anladım dedi barışmak için yalvardı.
37 Yorumla
Soran+1 yılsonuç peki? Gitme sebebi neydi bir de özel değilse
Soran+1 yılbenim erkek arkadaşım çok mutlu gözküyodu bu kararından artık eskisi gibi hissetmiyorum deyip gitti. Genelde terketmeler ufak bir sebepten dolayıysa geri dönerlermiş. Ama benimki sevmediğini söyleyerek gitti. Bu durumda dönmez di mi
Soran+1 yılzaten 2 yıldır birlikteydik sevdiğimi yeterince gösterdiğimi düşünüyorum. Aslında haklısın terkedenler hep sevmeyenlerdir zaten sevseler terketmezlerdi çünkü. Yani geri dönmesinin böyle demesiyle alakası yok dimi giderken halinden memnun görünsede sevmiyorum artık desede döner mi yani
Soran+1 yılbende buna güveniyorum zaten. Ama sonuçta sevgi de kalmadıysa içinde dönmez diye düşünüyorum.
Gizli Üye(30-35)+1 yılDöndü mü? Bende aynı durumdayım şu an 2 yıllık birliktelik hatta nişanlıyız seni sevemiyorum dedi bana tartışmalardan dolayı döner mi?
11 YorumlaEvet affetmiş gibi yaptım o gece yattık sabah ben onu terkettim.
20 Yorumla
+1 yılolmadı olmaz da sanırım
cunku oyle bsııden sonra gerı donmesının benım ıcın bos beles bır anlam ıfade ettıgını bılır00 Yorumla
+1 yılHep ben terkettim terkeden olsada olum baj git derdim herhalde
00 YorumlaOldu ama ben ayrıldım hep aradı geri döndu oda ayrılmıştı ama hep bana geri döndü her seferinde
20 Yorumla
+1 yılhayır olmadı , terkedilecek kadar düşmem bir gün umarım
00 Yorumla
+1 yılBoyle bir şey olsa ağzına sicardim o kişinin en sevmedigim şeylerdir bu tip durumlar
00 Yorumla
+1 yıloldu canım at gibi giden it gibi gelirrr
513 Yorumla
Soran+1 yılne kadar sonra döndü? bir de özel değilse gitme nedeni neydi
- +1 yıl
canım daha dogrusu cıkmadık benle konusyodu ama sevmiyodu cıktıgı varmıs... snradan bn bundan dolayı bıraktım peşini mesaj atadım sormadım zaten numarasını degişmiş..2 gün önce faceden ekledi bulusalım dye gtmedim ama... gtmemde... aradan 3 yıl gecti bu arada buna benzer cok kişi oldu vazgectiginde asık oluyolar :) cool takıl mesaj cemee hobilernle ugras unutursun zaten aşkım kapışmak ın dedigi gibi karsı tarafa hisler nötürleşince o bir arayısa giriyo bosluga düşüyo
Soran+1 yılya bizim 2 yıllık ilişkimiz bitti neden olarak ta artık eskisi gibi hissetmiyorum dedi. Terketmeler ufak sebeplerdense geri dönme ihtimalleri yüksek oluyo sanırım. Ama benimki sevmiyorum deyip gitti. Dönmez mi sence
- +1 yıl
kız valla bak adım gibi eminim döner valla döner.. sen takma onu seni cebinde keklik görmesn bak nasıl dönüyo
Soran+1 yılcidden mi:) artık sevmiyorum diyip gitse bile mi döner. Sessiz kalıyorum hiç arayıp sormuyorum başka ne yapmalıyım sence
- +1 yıl
evet bakma öyle horozlanıp gitme ayklarına yattıklarını.. paşa paşa dönüyolar sevmiyom deseler bile gece yastıga basını koydugunda yasanmıslıkları hatrlar pişman olur kendini sorgular az degil 2 yıl cıkmıssın
- +1 yıl
bak canım mesaj atma arama.. hatta gözünede gözükme merak etsn cevrenden seni sorsun bilgi alamynca hırs yapcak daha geniş çaplı arastrcak faceni dondurma kactı sanar askla ilgili seyler üzüntülü sözler paylasma üstüne alınır egosu yükselir.. eglenceli seylerde paylasırsan abarttıgını cocuksu oldugunu düşünür... faceye gr ama bsey paylasma... ekliyse sende sohbeti kapat... bsey paylasmıcan faceyide dondurmaynca tepki koydugunuda anlamıcak gözünede gözüknicen merak etcek haber alamıcak bak nasıl kuzu kuzu arıcak seni... gör
Soran+1 yılanladım birden beni terkedince faceten falan çıkardım. Ama whatsapptan falan engellemedim. Zaten hiç genelde bişey paylaşmam onun için de bişey paylaşmıcam. Farklı şehirlerde olduğumuz için beni çevreye sorma şansı pek yok. Ama sevmiyorum sıkıldım artık deyip gitse bile geri dönebilir yani öyle mi
- +1 yıl
aynen bunalmıs şu an braz kafa toplasın pişman olur merak etme barısma mesajı atar... sıkılmıs sadece bu abartılcak bir durum yok aldatmadnki gururu kırldı ümidini kes diyim kuzum
Soran+1 yılanlamadım ne zaman ümidimi kesiyim? Sadece sıkıldığını sanmıyorum eskisi gibi hissetmiyorum içimden gelmiyo dedi. Sıkılmaktan öte sevmiyo yani
- +1 yıl
yanlıs anlamıssın diyomki.. hani aldatsan cocugun gururu kırılsa ümidini kes derim ama sadece sıkılmıs zamana bırak düzelir
Soran+1 yılhmmm anladım sağol canım yardımların için t. ederim:)
- +1 yıl
rica ederm kuzum
+1 yılDondu ama olmaz bıter yıne
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılneredeyse bütün sevgililerim...
17 Yorumla
Soran+1 yılFarkli sehirlerdeydik 2 yil boyunca ciktik. Tartismaktan ve uzakliktan skildigi icin eskisi gibi hissetmedigini soyledi. Doner mi sence
Cevap sahibi+1 yılbıraz zamanı bırakın siz ama ayrı sehırlerde bıraz zor yürüyor zaten ılıskıler donmeyebılr :/
Soran+1 yılUzaklik sorunsa 2 yil niye cikti ki ayrilmak istedigi icin bnu bahane etti. Ama geri donmek istese bile uzakliktan dolayi aramazmis gibime geliyo. Sence?
Cevap sahibi+1 yılyok yaa gerı dönmek ısterse arar senı uzaklık yakınlık bahane gerçekten seven asık olan hıcbırseyı tkmaz ve hıcbır sey engel olamaz
Soran+1 yılYani bazilari uzakliktan dolayi aramayabilir diyo ama bunca yil uzaklik sorun olmamisti bizum icin. Aramak isterse bnu sorun etmez dimi. Arar mi peki sence
Cevap sahibi+1 yılarar yaa neden aramasın seven uzaklığı fala sorun etmez sen dınleme kımseyı herkes bı yorum yapar
Soran+1 yılanladım t. ederim:)
Yok canım genelde ben terkederim
00 YorumlaOlmadı ama komik olurdu:)
00 Yorumlahala beklemedeyim. haber vericem ben.
00 YorumlaDöndü siktiri cektim :))
04 Yorumla
Soran+1 yılne kadar sonra döndü
Soran+1 yılsevmediği için mi terketmişti öylesine bir tartışma için mi peki
+1 yılGitti 1 hafta sonra Donmek istedi donemedi :P
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılOyle sevgilin ta amina koyim
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılkndindn cok emn gtti ama 2 hfta snra döndü
012 Yorumla
Soran+1 yılözel değilse neden gitti. Benimki sevmiyorum artık dedi, arayıp sormak içimden gelmiyo dedi. Bu durumda gelir mi peki
Cevap sahibi+1 yılmutszm ypamyorm anlsamyruz sensz daha iyi olcm ddi htta kufr etti ama geri dndü
Soran+1 yılişte senin dediğinde dönme ihtimali daha yüksek gibi duruyo. Ben onunla konuştuğumda resmen kafasında bitirmişti beni. Sevmiyorum içimde sana karşı bişey kalmadı dedi öyle gitti. Dönmez dimi bu durumda
Cevap sahibi+1 yılkzgınlktan sylemedine emn misn? benmkde bitti demsti ama dndü iste...
Soran+1 yılkızgınlıkla değil sesi gayet iyi geliyodu umursamaz konuşuyodu yani dönmez dimi
Cevap sahibi+1 yılbunu bilemm ama dönmz sanrm...
Soran+1 yılama sende dedin kendinden çok emin gitti ama döndü diye
Cevap sahibi+1 yılbnmki sinrle olmstu sen öyle degl diyosn
Soran+1 yılyok anlık verilmiş bir karar değilmiş 1 aydır benle ilgili gelgitler yaşıyomuş öyle dedi
Cevap sahibi+1 yılo zaman zorlma bnce
- +1 yıl
Merhaba yorumlarınızı okudum ve merak ettim. Döndü mü sevgilinüz geri? Benide geöen hafta sevgillm terk etti. Cok tartisiyoruz yapamiyoruz dedi gitti. Bende bekliyorum
- +1 yıl
@elagozlu8085 merhaba ela gözlü seninki döndü mü senide ben merak ettim benimkide terk etti. Kavga ettik
- Aşk İlişkileri konusunda 465 cevap paylaştı.
+1 yıloldu ama kabul etmedım
00 Yorumla geldi affettim sonra ben terkettim anlasın diye
00 Yorumla1 ay sonra geri geldi ama geldiği gibi gitti
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yıl1 saatle ayrılırsak geri dönmem demişti bide 😂
00 YorumlaOldu sıktır çektim bir kez daha gitti :-)
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılOldu
06 Yorumla
Soran+1 yılne kadar sonra döndü
Cevap sahibi+1 yıl3 ay sonra
Soran+1 yılaffettn mi peki
Cevap sahibi+1 yılHayır tbi ki
Soran+1 yıl:) en doğrusu
Cevap sahibi+1 yılTerk eden terk edilir.
+1 yıl1 ay sonra
07 Yorumla
Soran+1 yılgitme sebebi neydi peki özel değilse
- +1 yıl
Sen kendi sorunlarınla uğraşırken benimkilerle uğraşma birde gibi saçma bir sebepti. Geliş sebebi de özlemesi oldu.
- +1 yıl
Bir laf vardır ki her zaman doğruluğunu kanıtladım senden iyisini bulamazlarla mutlaka geri dönerler. Bekle o yüzden 😊
Soran+1 yılbenimkinin gitme sebebi artık eski heyecanının kalmadığını söyledi ve arayıp sormak içimden gelmiyo dedi. Kısaca sevmiyorum artık demek istedi. Sevmiyorsa geri dönme ihtimalinin de az olduğunu düşünüyorum. Gerçi terkedenler hep sevmiyorum deyip gidenlerdir orasımda var tabii. Geri gelir mi sence bu durumda
- +1 yıl
Monotonlașan ilişkiden sıkılan erkek. Kötü gelebilir ama bu durumda biraz zor ama bakış açını değiştirip onun baktığı gibi bakarsan kaybetmezsin :)
Soran+1 yılIliskiler monotonluktan bir tarafin sikilmasindan dolayi bitmez mi zaten. Genelde terkedenler boyle basit sebeplerle terketmez ki. Donmez mi diyosun yani:-(
- +1 yıl
Artık düşünce yapıları daha değişik. Kendini en kötüsüne alıştır ki daha güçlü olabilesin.
Gizli Üye(30-35)+1 yılOldu 8 ayda 6 kez oldu 3 ondan 3 benden
00 YorumlaOlmadı.
00 Yorumla
+1 yıloldu
00 Yorumlageldi m igeri?
00 Yorumla
Devamını Gör(32)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi