4 aydır kızı tanıyorum aynı işyerindeyiz. Kızı görünce heyecanlanıyorum bazen kalabalık ortamda sohbet oluyor ama o kadar ilerisi yok. Kızın sevgilisi var yok gönlünde biri haberim yok. Ama kızı çok seviyorum görünce kalbim heyecanlanıyor ve onun haberi yok belki de onun gönlü başkasında. ne zor dünya
AI Persona’ya Sor
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Git konuş erkek severse ilişki yürüyor hertürlü de kızda aynı şey olmuyor
İş arkadaşıyız ve her gün birbirimizi görüyoruz ben birkaç defa yazdım iş konusunda mesaj ama o hiç yazmadı bundan dolayı ışık görmeyince yanaşmadım. içimde kalacak gibi bu sevgi
Vicdan azabı olabilir mi?
Ve bu kadar hazırlıgı geri düzeltirken bu olayı düşünmenden kaynaklıdır belkide bence ilk önce kendi duygularını anla ve cidden bi test et kendini ben bu kadını gerçekten seviyomuyum yoksa alışkanlık mı ya da işlerib ciddiye binmesinden dolayımıydı?
Siz olayı çok iyi özetlemişsiniz. Geçici bir heves de olabilir, o kadını ilk defa görmem ve tarzı konuşması duruşu ve güzelliğine aşık olmuş olabilirim. Kız tam dış görünüş olarak bana hitap ediyor huy olara kemin değilim. Kızı acaba sevgim geçici mi emin değilim kız farklı izlenim uyandırdı
Dünyada senin tipin olan cok kadın vardır cok güzel huyu olan güzel para kazanan önemli olan bu kombinasyonları bi arada bulmak yads önceligini koymak başa yani kısacası inan pişman olan o olacak bak bırak sen kendine odaklan para cok kazanmaya bak köpek gibi gelir üGünüm laf dogru olmadı ama eğer bu olay yasandıysa bence baska birisi vardır korkuucu bi yandan
Muhtemelen başka biri var çünkü bana ışık yakmadı sadece gün içinde arkadaş gibi sohbetler oluyor. Ben kendime odaklanacağım çok para kazanacağım aracımı yükselteeğim ve kadere bırakacağım belki başka biri çıkar karşıma.
Belki değil kesin çıkar takma inan bana aslan olana av çok
İlgini haketse yarı yolda bırakmazdı acıklamasız
Kız zaten gözü yüksekte o tipi var ama alçakgönüllü rolü oynuyor. Çok sempratik geliyor bana ama hoşuma da gidiyor. Böyle olunca da ben artık dayanamıyorum ve kızla upraşmayacağım. Birkaç adım attım gerisi ondan belki soğurum kızdan o gelene kadar belki zamana bırakacağım. çok da kötü biri değilim aslında dengiyim o kızın boylarımız da yakın 174 e 178 boylarımız
:/ bulursun nicesini ya salla
Yaşım da geldi tek yaşıyorum artık seveceğim biri olsun istiyorum. her önüme gelen kızla da olamaz hoşlanamıyorum herkesten. iyisi denk gelir inşallah
Knk ortam yap bazı insanlar sana bişey öğretmek için gelir be gider sen hayatının başrolüsün ve hayatının başlarında aynı film başı gibi kötü insanlar veya filminana konusunu göstermek için seni sınayan insanlar yardımcı oyyncu olarak girip çıkacak seni ana oyuncuna sürükleyecek ya da artık ana konuna sonuca dogru kısacası sen nelerden ders aldıgına bakk
Harbi yönetmen olacak insansınız hayata çok iyi yönden bakıyorsunuz. Ben biraz gelenekçiyim bir şeye bağlandım mı kopmam zaman alır ama kafaya koyarsam da bir daha arkama bakmam. Toplum içinde saygı gören biriyim giyimime kuşamıma konuşmama dikkat ederim. Esas ana karakterime kavuşunca final yapmış olacağım. Sabrım var evet ama yılmamam gerekiyor. Sizin bakışaçınızı da ekstra beğendim bana hitap ediyor
Teşekkür ederim beğenmene sevindim yani bende senin gibiydim biraz kafa yapımı değiştirdim üzülmwmwk adına umarım sende atlatırsın zor olacak ama olacak kendini zaman zaman dısarı at köyü oldugun zaman ben bi kuz coxugu olarwk böyle zamanlarımı maalesef evde geçiriyorum ama sen yapabilirsin
Ben sıkılınca memlekete köye giderim orada da beni rahat bırakamzlar evlen diye tuttururlar. Ama çok iyi oluyor köy havası. senin de kararsız biri olduğunu anladım. insan hoşlandığı şeyleri yapmalı şu hayatta.
Çözmüşssün beni biraz dkdkxkdk
Çünkü bu kadar çok bilgisi ve bakışaçısı olan bir kız mutlaka kararsız ve temkinlidir :) yaş 23 galiba en çok temellerin sağlam atılması gereken zamanlar
22 olgun hissetmiyorum kendimi ya geliştirmem gereken şeylerim car beni üzüyüor bu
Olsun hayata yöneliminiz cidden iyi. öğrenci misiniz yoksa çalışıyor musunuz
Öğrenciyim
Siz nerde çalısıyorsunuz
Ben Gaziantep'teyim hem memleketim hem de çalışıyorum bir mühendislik işi. siz hangi ildesiniz
şu an şakamı bende antepliyim sq
Ama istsnbulda yasıyorum oluldsn dolayı neresindesin
Merkezde yaşıyorum nasıl denk geldik :) peki hiç geliyor musunuz buralara.
O cocugu görmek için 15 tatilde geleceğim osmangazidrydim bende
:/
sevgilin merkezde mi. aranız iyi mi peki.
Sevgilim değil ki
Arkadasız
anladım iyi bakalım. Memleketli de çıktık senin de mi merkez yaşadığın yer
istk atım
git söyle ne duruyorsun
İş arkadaşım olmasa uzakta bir kız olsa hemen söylerdim ama bu şekil zor oluyor umut için bir şey göremedim
Ne güzel