Ben ona aşığım ama o farkında bile değil bence ?

Bi çocuk var arkadaşlar yakışıklı ama aman aman değil fakat üzerinde şeytan tüyü var yani bu kadar herkes tarafından sevilen bu kadar kız erkek herkesin sevdiği bi insan olamaz ya herkes aşık ona kız erkek genç yaşlı farketmez Yakışıklılar ukala burnu havada olur çoğu insanla muhatap olmaz ama bu öyle değil çaycıyada yardım eder müdürede hal hatır sorar aşırı centilmen çok yakışıklı değil ama değişik bi havası var çuval giydirsen beymen clubtan giymiş gibi duruyo onda.. Sürekli bana yer veriyo aramızda değişik bi muhabbet var beni görünce hep gülüyo ooo selin hanım nasılsınız falan ya da biz muhabbet ederken biri atlayınca selinle benim aramda falan diyo.. Beni çok güçlü sert buluyo hatta sürekli sen sinirlensen ben korkup kaçarım falan diyo hayallerimden bahsediyorum sana yakışır falan diyo.. Ama bunlar arkadaşça onu hissediyorum çünkü benden kat kat güzel alımlı bin tane kız bulur bi kızın isteyeceği her şey var onda.. O 10 üzerinde 8 9 tipdeyse bende 6 7 lik bi tipim benden bir iki level üstte tipi ama onda şeytan tüyü var bende yok Ben aşığım ona ama o arkadaşça yani onu anlıyorum.. Anlık oluyo her şey.. Zamanla beni sevme ihtimali var mı ya da nasıl hoşlanır benden.. Ondan daha yakışıklı bi çocuk daha var ama Ortamın en gözdesi bu çünkü aşırı seviliyo yani bu işleri bilen bi erkek yorum yazarsa sevinirim

Güncellemeler
+1 yıl
Kimse anlamıyor heralde aşk meşk işlerinden
Ben ona aşığım ama o farkında bile değil bence ?