birinden o kadar çok hoşlanıyorum ki hatta seviyorum bile denebilir.Fakat o bunu bilmiyor daha doğrusu beni tanımıyor.Ben onun hakkındaki herşeyi biliyorum eniştemde çocuğu tanıyor ama konuşmuşluğu yok nasıl açılıcam o çocuğa daha doğrusu nasıl konuşmaya başlayayım yolda gördüğüm zaman durdurup merhaba ben senden hoşlanıyorum denmez ya .s daha önceden konuşmuş olsaydık bu kadar zorlanmazdım .s
diye bir soru yöneltmiştim sizde birsürü yanıt vermiştiniz bende onları harmanlayıp şöyle bişey türettim:
bu akşam çocuğun çalıştığı cafeye gidicem arkadaşımla beraber ve ikimiz bir konu üzerinden tartışıcaz sonra pardon bakarmısın diyerek onu yanımıza çağırıcaz ve soruyu ona yönelticem oda cevap vericek tabi sonrada seni daha önce görmedim buralımısın falan diye sohbete giricem sonra isimler söylenecek ve ben telini isteyeceğim sizce nasıl olur ? eklemem gereken bir yer varsa yardım edin :)
diye bir soru yöneltmiştim sizde birsürü yanıt vermiştiniz bende onları harmanlayıp şöyle bişey türettim:
bu akşam çocuğun çalıştığı cafeye gidicem arkadaşımla beraber ve ikimiz bir konu üzerinden tartışıcaz sonra pardon bakarmısın diyerek onu yanımıza çağırıcaz ve soruyu ona yönelticem oda cevap vericek tabi sonrada seni daha önce görmedim buralımısın falan diye sohbete giricem sonra isimler söylenecek ve ben telini isteyeceğim sizce nasıl olur ? eklemem gereken bir yer varsa yardım edin :)
Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil