Neredeyse 1 seneye yakın ilişkimiz var 1 2 defa kavga ettik ama son kavgamizda biraz ağır konuştum ve beni terk etti onu çok özledim ve onsuz yapamıyorum nasıl geri barisabilirim
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
+1 yılKiz arkadasin eğer biraz seni sevseydi adımı o atardı sana yapma birader adam olan delikanlı olan adam kadının ayağına gitmez kadınlara bak seven kadınlar neler yapıyor bir incele her yolu deniyor seven kadın toplum falan dinlemez aile dinlemez akraba dinlemez anne baba dinlemez arkadaş dinlemez seven kadın gelirdi sevmiyorsa bırak ait olduğu yerde kalsın bir insanın kalbini kırıp acımıyorsa acıma duygusunu kaybettiyse seni sevmiyorsa geri gelmez sana seven bir kadını durduracak hiç bir güç yok dünyada aramıyorsa mesaj atmıyorsa karşına çıkmıyorsa bırak gitsin neden biliyormusun hayatında seni gerçekten sevebilecek bir kadına yer lazım bir kadın seni seviyorsa eğer bütün dünyayı karşısına alırdı bir kadının kalbi tek kişiliktir kadınlar bir kere aşık olur eğer aşık olduğu kişi sensen sana gelir dayanamaz ama sen değilsen sana bir adım bile atmaz eğer sevse seni her türlü yoldan sana ulaşmanın yolunu bulur sevmiyorsa uğraşma çok okumuş biri olarak sana tavsiyem gardasim erkek erkeğe konuşuyoruz delikanlı adam bir kızın peşinden koşmaz geliyorsa gelir gelmiyorsa vazgec sana harbi birsey deyimmi beni cok seven bir kadın vardı zamanında kulağına küpe olsun diye anlatıyorum çok seviyordum ben kızı karşılıklı ben seviyorum bu kızla sevgili olacam diye gittim peşinden sevgili oldum ama ayrıldık beni seven bir kız vardı peşimden koşuyordu onu reddediyordum o kiz bana değer veriyordu işte herzaman seni çok seven seni mutlu eder şimdi sana tavsiye kızda seni çok seviyor olsaydı istersen hatalı ol sana geri gelirdi başkasını değil seni tercih ederdi bir kadın gerçekten seviyorsa kiskanir eğer ufacık içinde seni kıskanma duygusu yoksa çöpe at o kalbi eğer ben başka kızla sevgiliyken beni kıskanmıyorsa sevmiyor demektir insan sevdiği birini başkasıyla düşünemez seni bir kadın kıskanmıyorsa başka kadınlardan duygusu bitmiştir öyle kadinida sen napacaksin seni sevene git gardas seni sevseydi sen şu an burada bizden yardım istiyor olmazdın seni bu duruma düşünmezdi
422 Yorumla- +1 yıl
Katılmıyorum ya kusura bakma biri bana ağır konuşuyorsa ben ne kadar seversem seveyim gurur yaparım gerekirse üzüntüden öleyim karaktere bağlı bu seni sevip sevmemesini ordan ölçemezsin
- +1 yıl
Hayır adam ağır konuştum kavga ettik gitti diyor sen kıskanmaya kadar gitmişsin yani gereksiz
- +1 yıl
Bak hanımefendi iyi dinle beni bir insanın sana aşık olup olmadığını anlamanın en kolay ve kestirme yolu bir kadın bana çok aşıksa beni devamlı arar devamlı mesaj atar özler belli eder ben buradayım başka kızlara bakma der bir kadın bana aşıksa gelir sokağıma çağırır benj asagidayim in aşağı lan der bak bana aşık bir kız var surekli arayan mesaj atan buluşan o bana aşık işte belli edilmeyen sevgiyi napiyim ben içinden benj seviyomus bunu bana göstermediği sürece değer yok içten içe beni seviyomus bende galatasarayi seviyorum hiç bir maçını izlemesem öyle sevgi olur mu
- +1 yıl
Bak bir tane bir söz okudum bazı kızlar utangaç oluyor onlar için yazılmış bu söz bence ben utangaç bir kalp taşırım geceden seni sevdiğimi ölsem soyleyemem diyor sözde seviyor ama kalbinde saklıyor sevgisini benimle paylaşmıyor
- +1 yıl
Edebiyat yaptım yine farketmeden meslegimi yapıyorum ya
- +1 yıl
Bak ben bir kıza aşıksam derken gider yüzüne söylerim seviyorum seni kadin derim sana kopek gibi asigim derim hiç çekinmem çatır çatır çatır söylerim ozguven patlaması yaşıyorum
- +1 yıl
E o zaman kendi ağzınla söylüyorsun bazı kızların utancından gururundan inatcligindan itiraf edemediğini? İtiraf edememesi sevmediği anlamına geliyor kendinle çelişme ki burada sevdiğini itiraf edememe gibi bı durumda yok çocukla kız kavga etmiş kızın karakteri inatçı çocuk ağır konuşmuş kızda gurur yapıp yazmamış bu kadar
- +1 yıl
gelmiyor*
- +1 yıl
Bak anlamadigin birsey var kız utangaç diyosun bak kız utangaç bana gelip aşık olduğunu soyleyemiyosa diyomki sevgi gosterilmelidir seviyor tamam ama kalbinde tutuyorsa bu sevmek değil kendine işkence yapmak karsindakini de üzmek ve ben olsam utangaç bir kıza şans vermem
- +1 yıl
Abi sen iyi misin ne anlatıyorsun ya burada kızın sevip sevmemesini mi konuşuyoruz sevmese sevgili olmaz herhalde mantıklı mı dusunsen
- +1 yıl
Bana aşıkmış da kalbinde tasiyomus utanıyomus bana duygularını açmaya ben kabul etmezdim bana gelecek kız direk diyecekki sana aşığım diyecek bana kalbinde aşk taşıyan kızlar vardır bunu bilemeyiz öyle degilmi şimdi ben sana aşık olabilirim kadın ama bunu sana söylemediğim zaman bana şans verip vermeyecegini bilemem utangaç kızlarla pek işim olmaz
- +1 yıl
Tam sen haklısın sustum
- +1 yıl
abimm sen ne anlatıyorsun Allah aşkına? Git bı tekrar oku istersen hala hislerini açmayan bir kızdan bahsediyorsun sorunun konusu o değil
- +1 yıl
Seni haklı ilan ettim haklılığınla baş başa bırakıyorum ben kendi fikrimi söyledim ben olsam kabul etmem dedim
- +1 yıl
Kadınlar herzaman haklıdır diyorum ve susuyorum saygılar
- +1 yıl
hayır teşekkür ederim de kadınlar her zaman haklıdır diye bir şey yok sen sadece edebiyat yapma derdindesin burada ki olay farklı
- +1 yıl
Bana göre kadınlar herzaman hakli ya bu seni ilgilendirmez tamammi
- +1 yıl
Bu benim kanaat notum kadınlar her konuda haklıdır bana göre herzaman her saniye haklıdır bu benim hayatım benim düşüncem edebiyat yapmıyorum edebiyat yapsam burası yıkılır
- +1 yıl
tamam
- +1 yıl
Tamam
- +1 yıl
okumıcam
- +1 yıl
Okuma jejjdjd
En İyi Cevaplar
Çok zor bir durum. Bi yandan Yazmak istersen konuşmak istersin elin varmaz, Bi yandan Gurur var olmaz dersin Ağırdan alırsın, yani. iki kutup arasında Kalmış gibisin. Çok iyi bilirim En Kralını yaşadım.
00 Yorumla
+1 yılSöylediğin şeylerin ağırlığı sevgilini yaralamıştır ve ondan sana bu süre içinde adım gelmesini bekleme çünkü yapmaz barışmak istiyorsan gerçekten kullandiğın lafların ağırlığını kabullen ve aynı saygısızlığı yapma bir daha ve onu gerçekten seviyorsan ona bunu göster çabala sadece her şey hediye almak para harcamak değil bunlar maddi şeyler sen ondaki manevi kısma duygusal olan kısıma yönel tekrardan iletişim kur ilk adımı atmaktan çekinme hiç bir zaman kendinide açıkla ve ikinizde birbirinizle saygı çerçevesinde konuşun iletişimi ihmal etmeyin ve bunlarida birbirine söyleyin sonra hala bir şansızın olup olmadığını düşünün beraber tekrardan başlamak istiyorsanız nasıl telafi edebiliriz diye düşünün ve sevgilinin sana güveni kırılmıştır ondan bu konuda özür dile ve ne yapabileceğini sor ve bu konuda çaba göster ancak bu şekilde birbirinize güvenirsiniz ve ilişkiniz güzel olur umarım ikinizde gerçektej seviyorsunuzdur birbirinizi...
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBiraz kendine çeki düzen vermelisin eğer sende hoşlanmadığı değiştirmek için kendini yıprattığı huyların varsa genelleme yapmaktan nefret ederim ama erkekler neden umursamaz bak sen ne güzel farkındasın seviyorsun çaba gösteriyorsun kız arkadaşın bu yönden çok şanslı benim gibilerde işte yüz kere anlatıyor işe yaramıyor hala aynı
04 Yorumla- +1 yıl
Ne yapmamı tavsiye edersin yardımcı olurmusun bana
Cevap sahibi+1 yılSöylicek çok şeyim vardı aslında manit sağolsun mental çöküşe neden oldu biraz düşünemiyorum mutlu olduğumda inşallah sizde barışmış olursunuz bende o zaman tavsiye veririm :D en basitinden huyuna git güzelce konuş
- +1 yıl
Biraz inatçı bir kişi maalesef
Cevap sahibi+1 yılSevgi bence bunlardan üstün olmalı ben mi farklı düşünüyorum bilmiyorum ama konu sevgi olunca tüm o inat kin öfke bi kenara bırakılmalı yani ben böyle düşünüyorum benim manitte inatçıdır biraz
AI Persona’ya Sor
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
34
Cevap
12Cevap
Askim simdi eger sen yazarsan sadece bunu arkadas ortamlarında su kız pesimden kosuyo falan diye anlatır buda senin gururunu kırar mutlaka bir kere yaz eger baktın geri donmuyor o zman hemen bırak olcak insan zaten olurdu arkasından uzulmenide bisey değistirmez her insan dünyaya geldigi zaman biri mutlaka ölüyorsa senin hayatında olacak böyle insanlar uzulup kendini yıpratmaya deymez ama bana kalırsa bir kere dene olmıyosa boş ver sakın takıntı haline getirme takıntı yaparsan kurtulman cok zor kendini ondan sogutucak seyler yap hayatına yeni birini alman gerekmiyor diyelim takıntı yaptın ona benziyor diye sakin baska biriyle çıkma çıktıgın kişi sana eskiyi hatırlattıkca mutlu edecek biri olmasin aksine eskiyi hic hatırlatmada mutlu edecek biri olsun umarim dogru olani yaparsın. Nerden biliyon böyle olcağını falan dersen yasadım ordan biliyorum.
01 Yorumla
+1 yılAğır konuştuğunu farkındasın biraz aslında konunun ne olduğuna bağlı ama ozluyorsan hatalı olduğunu fark ettiğini yeri belirterek özür mesajı atabilirsin belki düzelir mesela şey gibi"ağır konuştum özür dilerim seni hala seviyorum"gibi
00 Yorumla
+1 yılanlık sinirle söylemiş olabilirsin ama insanlar kırılınca gerçekten üzülüyor sevdiğinden duyunca bide daha kötü özür dile gönlünü almaya çalış
20 YorumlaSiz erkekleri anlamıyorum. Umarım kırılmazsın ama açık açık konuşacağım bir seyi kaybettikten sonra neden değerini anlıyorsunuz. Sevgiliyken saygı duycaktın kıza kızlar zaten ince düşünceli erkeklerden hoşlanıyor. Ha dersenki cidden pişmanım özledim güzel bir üslupla git yaz halini hatrını sor ve pişman olduğun konuyu samimiyetinle özür dileyerek affettir kendini. Bol şans
00 Yorumla
+1 yılilk önce yaz uzun bir mesajla özrünü dile daha sonra da ona mutlu olabileceği birşeyler al (pahalı şeyler olmasına gerek yok)
00 Yorumlabarışmaktan önce değişmen gerekiyor değişmeden seni hayatına almasını bekleme
01 Yorumla- +1 yıl
Nasıl bir değişim
+1 yılkanka bütün erkekler boyle bende senin durumundayım arkadaş kaldık şu an
00 Yorumla
+1 yılBence jestler yapabilirsin ona değer verdiğini hissettirecek şeyler yap. Onun için manevi değeri yüksek bir yazı dahi yazabilirsin. Neyin mutlu edecegini biliyorsan, onu da alabilirsin. Son olarak ilişkinizi kurtarmak için de konuşursunuz.
00 Yorumla
+1 yılbişey konuşmamız lazım de buluşma ayarla çiçek ve hediye götür tatlı tatlı konuş pişman olduğunu söyle özür dile muhtemel affeder duygusal davran ama gerçekten üzüldüğünü anlasın ya da içip icip arayıp ağla😐
00 YorumlaBarış mayın engelle gitsin benim sevgilimde bana rezalet bir ilişki yaşattı bir buçuk senelik ilişkim de kız beni yarı yolda bıraktı asla peşinden koşma
00 Yorumla
+1 yılBence zorlama ben 7 yıl toksik bir ilişki yaşadım asla yapamam diyordum ve sonunda tamamen bitirdim. Zaten barişsanız da eskisi gibi olmaz bir ayda değil 1 senede tamamen geçiyor.
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılSöylenmemesi gereken bir şey söylemişsin yorumlara baktım acaba ana avrat mı küfür ettiniz
00 Yorumla
+1 yılGüsel seyler söyle ara mesaj at gönlünü al yap iste bişeyler seni seviyorsa cok fazla dayanamaz affeder zaten
04 Yorumla- +1 yıl
Hepsini denedim ama bu sefer affetmeyecegini soyluyor
- +1 yıl
Ne yaptın ki kıza
- +1 yıl
Birbirimizi çok seviyorduk ama çok yiprattik sınırlı anımda kötü bişey söyledim 1 ay oldu hala toparlayamadim ne yapacağımı bilmiyorum
- +1 yıl
Ne dedin
+1 yılAğır konuşmak kendinden sogutan bişi gönlünü almanız ve birdaha ole agır seyler konuşmicagınızı emin olmalı
00 Yorumla
+1 yılBuyuk ihtimal senin yazmanı bekliyor. Yaz özür dile ikiniz arasinda ozel olan konusmalardan git seviyorsa maalasef affedecktir.
00 Yorumla
+1 yılHediyeler al sevdiği şeyler notlar falan yaz uzun uzun mesajlar yaz gönlünü al özür dile ve bir daha sakın yapma
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılolaya gore degisir ya da soyledigin seylere... herkesin bir cizgisi var sonucta. en azindan degistigine ve bir daha böyle bir sey yasanmayacagina ikna et (tekrar yaparsan buyuk ihtimalle yuzune bakmaz)
00 Yorumla
+1 yılÖzlediysen yaz. Peşinden git. O istese bile yazamaz. Sen ağır konuştuysan.
10 Yorumla
+1 yılGerçekten kalbinin temizliğine inanıyorsan yüzyüze konuş
11 Yorumla- +1 yıl
Kesinlikle katılıyorum 😎👍
+1 yılHaşa engellemesiyse mesaj yaz tüm duygularını pişmanlıkların anlatan bir mesaj
00 YorumlaSenin işin zor biraz ama didio konuşman gerekmeli kabul etmese bu biraz zor
00 Yorumla
+1 yılayni buraya yazdigin gibi ona yaz redderse bile sen uzerinden yükü atmis olursun
00 YorumlaBen defalarca kavga ettim senin gibiydim sonunda bitti ve yokluğunu dahi hissetmiyorum
00 Yorumla
+1 yılZaman geçmeden bir şeyler yapman lazım zaman daha da yaralar
00 Yorumla
+1 yılKaybedince değere biniyor tabi ona hediyeler al gönlünü hoş et özür dile
00 YorumlaSaglam bi ozur dilemen lazim kapisina git
01 Yorumla- +1 yıl
Defalarca çiçek gonderdim pişman olduğumu söyledim ama taviz vermiyor ne yapabilirim
Aşk İlişkileri konusunda 730 cevap paylaştı. Gidenden hayır gelmez be reis
00 Yorumla
+1 yılTelefon ilişkiyse zor
00 Yorumla
+1 yılBir daha ağır konuşmayacağım de ve konuşma
00 YorumlaHediye herşeyi düzeltir
00 Yorumla
+1 yılÇiçek çikolata bir seyler al hemen etkilenir
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılÇicek gönder. Şiir yaz yüzyüze konuşmayı dene
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 16,3b cevap paylaştı.
+1 yılne söyledin
01 Yorumla- +1 yıl
Söylenmemesi gereken şeyler ama çok pismanım
+1 yılBırak küs kalsın
01 Yorumla- +1 yıl
1 aydır küsüz zaten
barisamazsin
00 Yorumla
+1 yılözür dile ama barışma. haketmiyosun onu.
00 Yorumla
+1 yılboş ver kimse için koşma
00 Yorumla
+1 yılAzer bülbül şarkıları gönder
00 YorumlaKıza kim bilir ne dedin acaba kız senle küstü.
00 Yorumla
+1 yılNe dedin ağır derken?
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 377 cevap paylaştı.
+1 yılİyi bari pişmansın
00 Yorumla Onsuz yap
00 Yorumla
+1 yılÖzur dile
00 Yorumla
+1 yılboş ver deymez
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılGit yaz
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılHiç barışma boş ver
00 Yorumla
Devamını Gör(31)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Özrün hediyeler ve çiçekler aracılığı ile yapılmasından çok samimi, inandırıcı olması ve bir daha tekrarlanmayacağına dair de güven yaratması gerekir. Ancak bu kolay değildir. Eğer gerçekten onu geri kazanmak istiyorsanız iyi niyetli gayretinizi sürdürün. Biraz da sabırlı olun. Belki de tahmininizden daha uzun sürecek ama eğer hala geri gelmiyorsa bu da onun karakteri hakkında bilgi veriyor. Uzun vadede yine benzer sorunları yaşayacağınız bir ilişkiniz olur. Sürekli başınıza kakılacak bir konu başlığına da dönüşebilir. O yüzden affedilmek yetmez nasıl devam edeceği de önemli. Sevgiler.