Ameliyat geçiren ağrısı olan biri nasıl devamlı gülebilir ki...
Sevgilim ameliyatlı iken beni bırakıp gitti. Terketmeli miyim?
Ameliyat geçiren ağrısı olan biri nasıl devamlı gülebilir ki...
Herkese selamlar, bir karar aşamasındayim. Her zamanki gibi sizlerin fikrini almak istiyorum. Ben bir diz ameliyatı geçirdim, zor bir ameliyat oldu ve iki hafta gün geçti. Bu süreçte olumsuz bir şey olmadı ağrı vs gibi. Erkek arkadaşım her gün yanıma uğradı. Ama dün arkadaşıyla buluşacaktı ve ondan rica ettim. Ben bugün ilk defa dışarı çıkacağım bana vakit ayır diye ve çok ağrım var diye. Gerçekten dün çok ağrım vardı ateşim vardı. Beni bahçeye çıkardı. Birden dikislerimde bir acı hissettim kivranmaya başladım. Beni doktora götür diyorum götürmüyor. Buluşmamı sabote etmek için böyle yapıyorsun deyip beni o halde bırakıp gitti. Yurutecimi de uzak bir mesafeye götürdü. Tek başıma biri gelsin diye yarım saat kıvrandim. Ailem vefat etti, annem uzakta yaşıyor. Ve bana şimdi gelmiş zora gelemiyorum ben falan diyor. Bu terketme sebebidir değil mi arkadaşlar, tepkim ne olmalı. Bütün gece kıvrandim
Umarım troll dür. Hastalıklı bir kadına artık zaman ayıramayacağını söylemiş. Seni zor gununde terk etmiş bir de soruyormusun? Uzun süreli hastalıkların olduysa bunlarla uğraşmak istememiş üzgünüm.
Yok gerçekten troll değil. Geçen yıl yine bir ameliyat oldum ve başarısız geçti. Bu ameliyat da tekrardan tekrarlandı bu sefer. İlk günler hep yanımda oldu refakatçi oldu vs ama şimdi artık gezip tozmak istiyor pilim bitti diyor. Dün dikislerim açılmış, zorlanarak hastaneye gittim. Yanımda olması için aradım ama engellemiş. Bugün de gelmiş zora gelemiyorum, elimden gelen bu vs diyor
Kanks zor durum kötü düşüncelere dalma. Çevremde belden aşağısı tutmayan insanlar ile yıllarca süren ilişkisi olan kişiler var. Seni bu durumda bırakan birisini bu safhalarda kaybetmen senin hayrına olur. O olmadığı bir kişi gibi davranmaya çalışmış ve sabrının sonuna gelmiş. Onu da anlamak gerekiyor böyle şeylere gelemiyorsa yapacak bir şey yok. Düşünsene evlendin bu adamla ve birden bire özüne döndü. Seni o zaman yalnız bıraktı. Böylesi daha hayırlı umudu kes ondan direkt nefretlik hareket onun ki.
Olmadığı biri gibi konusunda haklısın, en iyi tespit. Bu kadar yıllık bir emek var ama, gerçekten kafamda yumusatamiyorum olayı. Özellikle de gerçekten acı çektiğimi gördüğü halde eğlenceye kaçmasını sindiremiyorum. Bu aralar acı çektiğimden daha ofkeliyim. Onu yormuş olabilirim evet ama ben dansçı biriydim. Şu anda kendimi çok aciz hissediyorum. Kapının önüne çıkarken bile birine yalvarmak zorunda kalıyorum bana yardım et diye. Bu zoruma gidiyor. Dediğim gibi haklılık payı olabilir. O da bir kere geldi bu hayata yasamak istiyor yük istemiyor olabilir bunları anlıyorum ama beni öyle kıvranır halde bırakıp gitmesi ve en kötüsü engellemesi çok can acıtıyor
Kanks ona hak vermeli derken o kadar da değil. Şöyle ki bir insanı gerçekten seviyor isen o hallerini atlatmasına yardımcı olman lazım. Ben kötü ayrıldığım kız arkadağıma bile hastalığıyla mucadele etmesi için en kötü maddi deste oluyorum. Ve aylığa çalışan bir işçiyim. Kişinin neyi nasıl görmesi ile alakalı bu. Bugün bu durumlarını atlatıp yarın gayet sağlıklı güzel sevecen belki de parayı bulamayacağın ne belli? Ya da tam tersi de olabilir. Yarın onun yatağa düşmeyeceği ne belli? Partnerinin ne olursa olsun yanında olmayan biri onu hak etmiyordur. Sen üzülme iyileşmene ve sağlığına bak. Biliyorum böyle söyleyince o kadar kolay olmuyor ama, seni zerre düşünmeyip o halde koyan bir kişi senin göz yaşlarını ya da sevgini hak ediyormudur?
Bana şimdi de böyle dedi:"Sen 1.5 yıl tanıdığın kişiyle tanıştığın günden beri hastaneden çıkmayan birinin bu hayatı yaşaması kolay mı sanıyorsun, Senin karamsar mutsuzluk yayan öfkeli havandan kurtuldum, Sürekli kendini acındıran dilencilerden farkın yok, Git başka kapıya dilen artık"...
Sen haklısın abi, etmiyor
Kabul etmez kanks direkt engelle geç. Biliyorum o duyguyu daha sonra söylediklerine üzülüp üzülüp ağlıyacaksın hiiç gerek yok. Hayatın kimden ne alıp kime ne vereceği belli olmaz. Sende dilencinin tuttuğu mendildin 1.5 senedir başka bir bok değil de. Boş işte ayrılmayı kabullenmek için kendini kandırabileceği bahaneler bunlar. Ulan bir sivilcemiz çıkıyor takılıyoruz oraya o kadar ameliyar geçiren biri zor yürüyen buna takılan kişi nasıl gergin sinirli olmasın. Adam olsan yanında olurdun zaten. Bende sinirlendim ona şimdi. Hiiiç üzülme sen * et. Düşünsene bununla evlendin abooooo. Sen yürüyemezken tüm mahalleyle aldatırdı bu seni.
Cevap
4Cevap
Zor anında yanında olmayıp aksine sana zorluk çıkarıyor ve zora gelemiyorsun kusura bakma s. ktir git, hiç bekleme insan insana iyi gelmeli derler ya çok doğru bir söz
Kötü gününde yanında olmayan biri için mi soruyorsun?
Etmelisin
Sil onu defterden
Terketmemen hata
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?