Sevgilim ameliyatlı iken beni bırakıp gitti. Terketmeli miyim?

Herkese selamlar, bir karar aşamasındayim. Her zamanki gibi sizlerin fikrini almak istiyorum. Ben bir diz ameliyatı geçirdim, zor bir ameliyat oldu ve iki hafta gün geçti. Bu süreçte olumsuz bir şey olmadı ağrı vs gibi. Erkek arkadaşım her gün yanıma uğradı. Ama dün arkadaşıyla buluşacaktı ve ondan rica ettim. Ben bugün ilk defa dışarı çıkacağım bana vakit ayır diye ve çok ağrım var diye. Gerçekten dün çok ağrım vardı ateşim vardı. Beni bahçeye çıkardı. Birden dikislerimde bir acı hissettim kivranmaya başladım. Beni doktora götür diyorum götürmüyor. Buluşmamı sabote etmek için böyle yapıyorsun deyip beni o halde bırakıp gitti. Yurutecimi de uzak bir mesafeye götürdü. Tek başıma biri gelsin diye yarım saat kıvrandim. Ailem vefat etti, annem uzakta yaşıyor. Ve bana şimdi gelmiş zora gelemiyorum ben falan diyor. Bu terketme sebebidir değil mi arkadaşlar, tepkim ne olmalı. Bütün gece kıvrandim

Güncellemeler
+1 yıl
Bana şimdi de böyle dedi:"Sen 2 yıl tanıdığın kişiyle tanıştığın günden beri hastaneden çıkmayan birinin bu hayatı yaşaması kolay mı sanıyorsun, Senin karamsar mutsuzluk yayan öfkeli havandan kurtuldum, Sürekli kendini acındıran dilencilerden farkın yok, Git başka kapıya dilen artık"...

Ameliyat geçiren ağrısı olan biri nasıl devamlı gülebilir ki...
Sevgilim ameliyatlı iken beni bırakıp gitti. Terketmeli miyim?