+1 yılSaçmalama ne ayrılması bir kere senin sevgilinin yanında durup ona destek olman gerekiyor sen ne için sevdin onu adam dövsün diyemi ne kadar saçma sorular soruyorsunuz yaa eğer sana yavşayan biriler olduysa koruması normal ama onun dışında bişey olmadıysa diklenmesi saçma yanlış bir savranış bence ona bunun yanlış olduğunu anlatmalısın itiraf ediyim ben dayak yiyen erkekleri severim bir keresindede benim sevgilim dayak yemişti ama benim için dayak yemişti erkeklerin sevgilileri için dayak yemeleri hoşuma gidiyor değerli hissediyorum ama sen bilirsin bu senin sorunun ayrılırsanda diyecek bir şey yok
10 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılYani hem diklenip hem dayak yiyince biraz uygunsuz bir durum olmuş.
Ama genede şiddet en son başvurulması gereken bir yöntem. Sevgilinden dayak yedi diye soğuman da anlamsız. Sonuçta 7 cihanın yenilmez gücü herkülle beraber değilsin.
Soğuman için en mantıklı nedense sevgilinin insanlarla kavga etmeye meğilli bir tip olması olabilir. Bende sevgilim kavgacı bir tip olsa cok soğurdum..20 Yorumla
- Aşk İlişkileri konusunda 884 cevap paylaştı.
+1 yılÖncelikle yanında kız arkadaşı varken neden dayılanır ki insan? hangi dünyada yaşıyoruz ya bıçaklansa vs. büyük hata.
Sizin sorunuza gelince siz onu fiziksel gücü için mi karakteri için mi seviyorsunuz. Fiziksel güç baskın ise bir koruma almanızı öneririm.00 Yorumla
Neden ayrılıyorsun? Yanında olman gerekirken sevgilini tek başına bırakman hiç doğru değil. Bir kenara çekip yanlış bir davranışta bulunduğunu söyleyebilirsin. Bir sevgili yeri geldi mi eş, yeri geldi mi arkadaşta olmalı.
20 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
225Cevap
Anlaşılan dayak yemesi size pasif ve "adam dediğin dayak yemez" kalıbı sizin düşünce yapınız da büyük bir yer kaplıyor çünkü bu düşünce yapısı sizde yer edinmiş olmasa bu şekilde düşünmezdiniz. Bu gerekli bir ayrılma sebebi değil. Herkes herkesten dayak yeme ihtimali vardır. Tabi şiddet hiçbir şeyin çözüm yolu değildir. Eminim ki suanda kendisi size karşı gururu incinmiş ve mahçup olmuştur. Çünkü hiçbir erkek sevgilisi gözü önünde dayak yemek istemez ya da dayak yediğini bilmesini istemez. Önemli olan ne biliyor musun? Sevgi, sana sevgi verebiliyor mu? Evet ise tamam olay bitmiştir. Çünkü önemli olan sevgidir. Fiziksel güç ve ya ne kadar iyi dövüştüğü değil. Hayatınıza dövüşmeyi bilen şiddet canlısı biri olsa ama size karşı tutumu kötü yönde olsa o zaman da başkalarından dayak yemiyor, buna da ya şükür mu? diyeceksin.
20 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 6,5b cevap paylaştı.
+1 yılNeden bu düşünceye getiren ne seni seni gözünde küçük mu düştü soğudun mu ondan yoksa üzüldün mü o haline merhamet li sevgi olmaz mı?
Ayrılmak istiyorsan ayrıl ama seviyorsan bu sebeble ayrılmazsın sonra dönmek istediğinde bıraktığın yerde bulmazsın
Seviyorsan acele etme sonradan pişman olma ama sevmiyorsan da bahane arama60 Yorumla
+1 yılİşte hayvani doğasının etkisinde kalan bir insan (?) daha. Erkeğinden daha güçlü erkekler gören dişi primatın aklında soru işaretleri oluştu. Ne yapmalıydı o errrrkek ona yeter miydi? Bir an düşündü biz medeni ddfk. Beyni yetmedi. Sonra devam etti beni dölleyecek güçlü erkekler lazım. Bundan ayrıl git kaslı olana. Diğerlerinin zeka dediği şey de olsa gerek. Gerçi sevgilim de kavga başlatacak kadar aptal olduğuna göre ondan da uzak durmalıyım. Beyni hafiften çalışmaya başladı çok hızlı bir evrim geçiriyordu. Neler oluyordu? Çok şaşkındı.
37 Yorumla- +1 yıl
ciddi ciddi okuyorum lan şasglşasilgsişlga
- +1 yıl
@PresentVictoria ne var mizahi bir dille gerçekleri anlattım. 10 saniyede ancak bu kadar oluyor. 😾
- +1 yıl
Ne var derken agresif olmak için demedim yanlış anlama
- +1 yıl
ama bazıları gerçekten böyle :xd
- +1 yıl
Ahqhhasss şu aradaki. kötü. cümle bozmasa daya iyi olurdu da cidden güldürdün beni:)
- +1 yıl
@şükran2323 hangi kötü cümle? hızlı yazdım kontrol etmedim bozukluklar olur 😁
- +1 yıl
Jdjddjjd usta yodalar gurular bile troll yiyor.
- Aşk İlişkileri konusunda 1,9b cevap paylaştı.
+1 yılAllah Peygamber aşkına, neye tapıyorsan, neye inanıyorsan onun aşkına ayrıl. Ayrılırken de sebebini söyle de çocuk da neyden kurtulduğunu bilsin. Yazık ya çocuk da seni insan sanıyor. Lütfen git türünün en güçlü en hayatta kalma yeteneği yüksek türüyle çiftleş. Hatta dur direkt kısırlaştırsınlar bu kafayı da insan statüsüyle sonraki nesillerde adı geçmesin.
815 Yorumla- +1 yıl
Abijim yazıyı yazan ellerinden öpüyorum
- +1 yıl
@doctorWHOberay Eyvallah dostum birinin gerçekleri söylemesi lazımdı. Bu arada 11. en iyisiydi...
- +1 yıl
Lan sevdim seni, 11. doktor efsaneydi, diğer doktorlar da mükemmel ama matt smith'in yeri ayrı. Ayrıca son sezonların da allah belasını versin içine ettiler dizinin..
- +1 yıl
@doctorWHOberay bi ordu ayarlarmısınız bu kezbanı korusun
- +1 yıl
@doctorWHOberay Maalesef son sezonlar kamu spotu gibi oldu iyice ben Clara ve 11 ikilisini seviyordum. Hatta öyle güzel olduğumuz bir arkadaşım da vardı. Sonra ben 12 oldum ve o da yok oldu. Ben çok severim DW bu arada öyle standard bir Whovian değilim.
- +1 yıl
Soyu tükenenlerde bugün... Zaman Kezbanları... Yok onu değil ama daha çok ondan koruyacak bir şey lazım gibi @Elisƛ_19 Allah korusun bunun gibilerden. Rasillion'dan isteyeceğim de o daha Gallifrey'i koruyamıyor.
- +1 yıl
@Elisƛ_19 Bunlar bir şey değil, sen eşref saatime denk gelsen inciler inciler...
- +1 yıl
@Elisƛ_19 İddialıyım. Sen nasılsın edebiyat ve konuşma üzerine?
- +1 yıl
@Elisƛ_19 Biz de anamızın karnından doğar doğmaz böyle konuşmaya başlamadık. Zamanla edindik. Düşünsene anne karnından çıkar çıkmaz böyle edebi konuşan bir bebek. Hz İsa tek rakibi :D
- +1 yıl
@Elisƛ_19 Takip isteğimi kabul etmemişsin.
- Aşk İlişkileri konusunda 844 cevap paylaştı.
+1 yılInsanlar gitikce zombie donusuyorlar gercekten bu bedava beyinleri nerden buluyorsunuz ya gercekten merak ediyorum... Eger sen baska bir kizdan dayak yesen o senden ayrilsa ne dusunursun? aga bu cahilik nedir ya? yok yemin ederim kafam algilamiyor boyle sacma sapan birsey mi olur senden ne insan olur ne zombi olur ilk defa bukadar kaba bir yorum yaptim... gercekten inanmiyorum boyle insanlar var diye...
42 Yorumla- +1 yıl
@aykut1510 , beyin yok ki o yuzden... zombilerde beyin olmaz sadece yemek, saldirmak isterler bu insan da oyle sadece guc pesinde kosan biri...
- Aşk İlişkileri konusunda 653 cevap paylaştı.
+1 yılkardeşim manyak mısınız siz ya! seven adam ya da kadın tabii ki de diklenir ayrılmak için üflemeyi bekler gibi pusuda bekliyonuz ne kadar s alaksınız ya trollünde bu kadarı ama ha
40 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 2,3b cevap paylaştı. Dogal hayatina geri donsene sen. Ormanlik alana. En guclu ayiyla ciftles. Balik falan atsin onune.
Dayak yemismis. Bu da kadin iste. Kadinim diye geziyor ortada. Ne idigu belirsiz yaratik.122 Yorumla- +1 yıl
😂😂😂
Abla ne alaka sizde ayrılmak için bahane ariyonuz sevgilim nefes aldı ayrilmalimiyim yani ne olmuş yanında kavgaya tutuştuysa ayır al sevgilini çık işin içinden insan sevdiği yara aldı diye ayrılmamalı o yaraları sarmalı öyle olmayacaksa niye sevgilim diyorum ki zaten
40 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 4,1b cevap paylaştı.
+1 yılLisanslı müsabık muay thai sporu yaptım bir sürü maça çıktım ama ben bile çoğunu kaybettim günde 8 saat antrenman yaptığım günleri hatırlıyorum yani kaybedebiliriz biz erkekler bile. Yıkılmaz bir kaya olarak görmekten vazgeçin bizi bence. Olur bu pek tabi dayak yemiş olabilir adam. Sen dünyadaki bütün kızları dövebileceğini mi düşünüyorsun? 🤔
20 Yorumla Ayrıl, neden biliyor musun... Çünkü o çocuğu hak etmiyorsun. Ona destek olmak yerine ayrılmayı isteyerek, laik olmadığını gösterdin.
101 YorumlaHem dikleniyor
Hem dayak yiyor
Sevgili olmayacaktın onunla
Diklenmeyip adam gibi çözüme başvurabilir
Serseri gibi diklenmenin anlamı yok çünkü zaten dayak yiyorsun
Ama o diklendiği kişinin karakterine, davranışına bağlı
Karşıdaki şerefsiz biri olsa benim sevgilime laf etse vesaire bende diklenirim dayak yersem yerim ve ben bir herifi dövemiyorum kendimi savunamıyorum diye benden ayrılıyorsan sahte sevgisinin içine tüküreyim10 Yorumla
+1 yılDurduk yere kavga çıkarttığı için ayrılacağım desen tamam da, sen "dayak yediği için" diyorsun? İyi misin? Erkekler de yeri gelir güçsüzleşir, onlar da kadınlar gibi insandır. Erkekler dayak yiyemez diye kaide yok. Senin yapman gereken onun yaralarını sarmak, terk etmek değil. Ama, "çok kavgacı biri, hep kavga çıkartıyor" dersen, bu tabiki ayrılma sebebi olabilir.
10 YorumlaAyrılma düşüncesini kafana sokan ne?
Eski sevgilimle beraberken bizim de başımıza gelmişti. Üstüne üstlük ayırmaya çalışırken bana da kaymıştı. Ama hiç aklımdan geçmedi ayrılma fikri.
Belki farklı nedenlerin vardır ve bu durum senin bahanen olmuştur. Önce bir bunu sorgula. Ayrılmaya kararlıysan ayrılık nedenin dayak yemiş olması olmaz.11 YorumlaÖncelikle merhaba. sevgilinden neden ayrılmak istediğini belirtmende fayda görüyorum. Eğer sevgilin başkasından dayak yediği için ondan ayrılmak istiyorsan güçsüz bir erkeğin senin gözünde kıymeti yoktur ki bir erkeğin dövülmesi onun güçsüz olduğu anlamına gelmez. Başka bir seçenek erkek arkadaşının kavgayı başlattığını söylüyorsun. Şiddet yanlısı bir insan olduğu içinde ayrılmak istiyor olabilirsin? Bu kesinlikle mantıklı olur. Empati kurmam gerekirse erkek arkadaşım Fenerbahçe'nin boksörü. Gözümün önünde defalarca kavgaya karıştı mecbur kaldığı için. Dayak yemedi ama yeseydi bile hiç umrumda olmazdı. Bu onu sevdiğimi değiştirmez ya da onun güçsüz aciz biri olduğunu da göstermez. Sadece şiddet yanlısı mi yoksa değil mi ona bakmalısın. Ayrılık kararını buna göre vermelisin. Sevgiler
10 Yorumla
+1 yılNe saçma soru ya. Adam dayak yedi diye mi ayrılıyosun.. Pes. Bence kavga etmemeye ikna etmen yeterli olurdu ama sen bilirsin 😏 Ayrılmaya dünden heveslisiniz sonra çıkıp bıdı bıdı yapmayın.
10 Yorumla
+1 yılNasıl bir psikolojidesiniz anlayamıyorum. Neyse ayrıl sen en iyisi ve mümkünse kimseyle ilişki kurma.
100 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 703 cevap paylaştı. En azından cesur çocukmuş, baş edemeyeceği adama kafa tutmuş. Korkup kaçsaydı daha mı iyiydi?
Bu arada hiç bir zaman fiziksel şiddet taraftarı değilim. O tip bir durumda karşında ki kişiyi çok rahatlıkla dövebilecek olsan bile kavga etmeden olayı çözmek en mantıklısı.
Ayrıca kavganın sebebini de yazsaydın da daha detaylı yorumlasaydık.00 YorumlaNe sebeple olursa olsun şiddet asla kabul edilemez. Öfke problemi olan birisi sanırım. Kendini kontrol edemeyip kaba kuvvete başvuruyorsa eğer, yarın birgün o öfkenin hedefinde senin olmayacağının hicbir garantisi yok. Üstelik kendisi kavga ortamı yaratmış neden? neyin ispatı bu dayak yediği için değil kavga karışıp buna sebep olduğu için ayrılmalısın.
00 Yorumla
+1 yılEğer sevgilin karşıdaki kişiyle saçma bir sebepten kavgayı başlatıp dövüp üstüne bir de özür dilemediyse onunla bir saniye daha geçirme. Basit bir sebepten başkasıyla kavga çıkaran yarın sana neler yapmaz ki? Ama eğer haklıysa onun moralini yüksek tut. Ama ona kızdığını da belli et.
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılHe he ayrıl, peki söyle bakalım sevgilin hiç yanında yemek yedi mi? Ve ya sevgilin yanında nefes aldı mı? Ya da bilmiyorum telefonla falan konuçtu mu hiç? Tuvalet falan kullanıyor mu, ve ya 1 gün boyunca aynı kıyafette gezdi mi? Bunlar ve daha fazlası olduysa kesin ayrılmalısın. Her küçük bi bokta hemen ayrılmalısın...
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 4b cevap paylaştı.
+1 yılHırpalanması dayak yemesi önemli değil de senin yanında tartışması + diklenmesi çok enteresan kaç yaşında sevgilin 15 mi?
60 Yorumla
+1 yılE sen ne yaptın orada saf gibi baktın mı benim sevgilime yapsınlar bak çanta ayakkabı kalıyor mu kafasına yemeyen 😂 git ayrıl sen
60 YorumlaBunu cidden sordun mu hahahaha yazık lan inşallah bir gün sen de dayak yersin ayrılırken de dalga geçer sevgilin ahaha çok iyi lan hiç güleceğim yoktu yazık... Ha o senden ayrılan sevgilin de hayatını devam ettirme hayallerinin oldupu biri olsun innnnşallah het like bir amin 1 sana yapılmasını sevmediğin şeyleri başkalarına yapmaman gerektiğini ilkokulda öğretmenlerinden öğrenmiş olmalıydın
40 YorumlaBundan olsa olsa ayrılık bahanesi olur.
Taştan yapılmadı o adam. Dayak yemesi kadar normal bir şey olamaz. Erkekleri parçalanmaz bir kaya gibi görmeyin.40 YorumlaBu başa gelebilen istenmedik bir şey. Her zaman dövemezsin bazen dayak yersin. Olay ne, niye senin yanında dayak yedi bilemem ama bence yanlış yaparsın. Bunu düşünmen bile hata. Sırf dayak yedi diye ayrılmak nedir ya.
20 Yorumla
+1 yılNeden ayrılıyorsun? Benım yanımda biri sevgilime saldıracak bende onlara saldırırım.
70 Yorumla
+1 yıldayak yemesi suç mu? sizin gibi kızları görünce valla kızlardan soguyorum mk
71 Yorumla- +1 yıl
bende laskndaksa doğru demişsin.
Gizli Üye(25-29)+1 yılEşimle tartıştığım için kayınvalidem bize geldi zaten yer ariyordu. Evi üst katta herhangi bir sağlık sorunu yok iki gündür evine gitmiyor. Şimdi bana sormadan yatak odasına gidip Yatağa yatti afedersiniz beni eşek yerine koyuyorlar. Görümcem de daha. once aynı hareketi yaptı. O oda benim mahremim ama bunlarda mahrem anlayışı yok. O kadar sinir oluyorum ki siz olsanız ne yapardınız bu saygısızlığa haksız mıyım
01 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılEvet kızlar daha çok güçlü erkek ister ama şöyle düşün sen bir kavgaya karışsan karşındaki her insanı dövebilecek misin? Açıkçası ben yanımda güçlü erkek istediğim kadar bebek gibi bakabileceğim bir erkekte isterdim yaralarını ben temizler ilgilenirdim onunla. Ve senin onu cidden sevdiğini de düşünmüyorum bu arada
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 3,2b cevap paylaştı.
+1 yılŞu kanka beyinden yoksun soru 44 kız 55 erkek görüşü almış ülkemizin özeti resmen başka bişey değil :D
51 Yorumla- +1 yıl
Şu g. e. r. i. z. e. k. a. l. ı olacak kanka değil haberiniz olsun.
Aşk İlişkileri konusunda 1,9b cevap paylaştı. Dayak atmak kadar dayak yemekte var hayatta veli aliyi döver ali gelir beni döver ben gider veliyi döverim kimden dayak yiyeceğimiz belli değil dayak yedi diye sevgilini bırakman mantıklı değil
30 Yorumla
+1 yılsen ciddi olmazsın ya ciddimisin hakikaten dayak yemek ayrılık sebebi mi sen sevgilini sevmemişsin demekki bu ne biçim düşüncedir Eger cidden böyle düşünüyorsan sevmemişsin oylesine takılmişsın
31 Yorumla- +1 yıl
bu soru trol bence
Ayrıl valla, çocuğun başka derdi kalmasın. Yarın bi gün dersin ki; svgilim işten kovuldu ayrılmalı mıyım? Kendinizle yaşayın başkasına bulaşmayın kardeşim.
31 Yorumla
+1 yılKavgalarda dayak yemeyecek sevgili istiyorsan git Mike Tyson gibi boksör veya Süpermen gibi bir süper kahraman bul. Böyle soru mu olur? Konuda sevgilin haksızsa uyarman gerekiyor onu. Uyarı da senden ayrılırım falan değil, bu tarz konularda bir dahakine daha dikkatli olması tarzında uyarı. He sevgilin haklıysa, ona destek olman gerektiği yerde böyle bir soru soruyorsan sen o kişiyi haketmiyorsundur.
30 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,6b cevap paylaştı.
+1 yılAyrıl ayrıl. Çocuk senin gibi bir kezbandan kurtulsun...
60 Yorumla
+1 yılKavgaya karıştığı için ayrılmasın dayak yediği için değil.
63 Yorumla- +1 yıl
Ne olursa olsun çözüm şiddet değil. Diklenen kendisiymiş. Bazı modeller yanındaki kadına hava atacam diye erkeklik sanıyor bu kavga işini. Bana göre çok sığ bir hareket, yabani, hanzoluk
- Aşk İlişkileri konusunda 491 cevap paylaştı.
+1 yılBurda asıl mesele yani daha doğrusu benim dikkat ettiğim sevgilinin dayak yemesi değil de diklenmesi eğer böyle kavgacı biriyse ayrıl gitsin ama senin sorunun dayak yemesiyle saçmalama dayak yiyen erkek en çekici erkektir, dayak yemek sanattır😍
10 Yorumla
+1 yılSevgili mi dövüşçü birini mi arıyorsun bunu bir anlaşalım?
Duyduğum en saçma ayrılık bahanesi olabilir. Destek olunması gerekirken ayrılık düşünmek... bence de ayrılmalısın, senin için değil karşı taraf için diyorum en sağlıklısı.10 YorumlaCidden ger. zekalı bir kızmısın? Sevgilin kötü birşey yapmamış ki. Sana rezil olması ondan ayrılacağın anlamına gelmemeli. Günümüz kızları en küçük sorunda sevgilisinden ayrılma yolunu seçebiliyor ya, bu durum beni kızlardan soğutuyor.
11 Yorumla
+1 yılKiz niye çocuğu dövdürdün ben olsam bende dalardim ksksjsjjs
60 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 3,4b cevap paylaştı.
+1 yılAynen öyle... Ayrılmalısın. Serengeti de kanunlar böyle...
Dövüşü kazanan erkek dişiye basma hakkını alır.
Ama sevaptır kaybedene de bir tur ver ki o da teselli ödülü olsun. Sende çift kaşarlı unvanı alırsın.10 Yorumla
+1 yılŞaka mısınız gerçekten siz yaa? Destek çıkacağına ayrılmalı mıyım diyor insanı ilişkiden soğutursunuz inan ki.
40 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 608 cevap paylaştı. Ya Allah'ını seversen ne var bunda ayrılmayı düşünmem hele ki çok saçma. Şafak yiyebilir önemli olan sen onun elinden tutup kaldırdın mi elini yüzünü yıkayalım dedin mi mesela vs..
21 Yorumla- +1 yıl
Troll soru
+1 yılBu nasıl bir sorudur ya kızım sen deli misin? Erkek adam dayak yemez erkeğim beni korur ay erkeğim güçlüdür bense eziğimdir kafasındaki ssenin gibileri görünce kusasım geliyor bu nasıl bir kafasır ya evet ayrıl sonra eve kapan hatta kısırlaştır kendini ki topluma yayma bu kafsyı.
20 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 568 cevap paylaştı.
+1 yılEğer gerçekten sevseydin her koşulda onun yanında olurdun. şu an onun yanında olman gerekirken gelmiş burda saçma sapan sorularla zaman harcıyorsun yazık.
20 Yorumla
+1 yılMerhaba,
Sevgiliden dayak yedi diye ayrılınmaz, yüzü gözü öpülür; incinmiştir diye.
Diklenen sevgilinizse eğer sevgiliniz normalde de asabi, fevri davranan biriyse mesafe koymalısınız.
Bunun dışında başlıktaki, ayrılma sebebi olamaz.00 YorumlaEvet ayrıl.
Senin yanında dayak yemesi iyi olmamış.
Bugün senin yanında dayak yiyen yarın evlensen seni de koruyamaz.
Erkek adam karısını koruyabilmeli.
Bu daha kendini koruyamıyorsa sen ayrıl bundan.00 YorumlaAyrıl. Çocuk senin gibi bir merhametsizden kurtulmuş olur
50 Yorumla
+1 yılThor değilse dayak yemesi cok normal ama sürekli her şeye diklenen bir topar ayrılmak istemen normal, en ufak bir şeyde bile kavga çıkarıyorsa her seferinde buna katlanmak zorunda değilsin haklı olursa arkasında durabilirsin tabi d
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,4b cevap paylaştı.
+1 yılYanında kız varsa kavgaya girmemeli bence erkek. Hem bu sana olan saygısını da gösterir.
53 Yorumla- +1 yıl
Girerse çünkü dayak yiyeceği belli
- +1 yıl
Kavganın kazananı olmaz, dövse bile dayak da yer. Sevgilisinin yanında daha dikkat edip, kavga etmemeli gözünden düşme ihtimali var çünkü hem sevgilisi için de riskli bir durum.
- +1 yıl
Ben şahsen sevgilisinin yanında dovmem, çünkü erkek Kızın önünde rezil olur, ama artistlenmemek gerek.
+1 yılSevgilinin yanında olup destek çıkcağına ayrılmayımı düşünüyosun aynısını sen yaşasan sevgilin destek olur yanında dururdu eminim bir erkek olarak ayrılmak için bahane arıyo gibisin bana biraz öyle geldi
00 YorumlaMadem yaninda kiz arkadasi var niye dikleniyor. belki yanimda kiz var karsi taraf bisey yapmaz diye dusundu ama onlar da affetmemis. Gozumden dayak yedigi ciin degil de benm yanimda artistlik yapip diklendigi icin ayrilirim. yaninda tasidigi kiza saygisi olsun. mahalle kabadayisi gibi ne o oyle. kafasini cevirip yoluna baksin kavgaya gerek yok
10 YorumlaSenin için değerli olsa bırak ayrılmayı elinden bişey gelmesede müdahale etmen gerekir sevgilim diyosan eğer he gerçi sen bunu düşünüp burda sorduysan da senin için değeri yoktur o yüzden çocuğunda vaktini çalma yol yakınken ayrıl ki o da kendine güzel bi yol çizsin her şartta onun için savaşacak birini bulsun..
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1b cevap paylaştı.
+1 yıldayak yediği için mi ayrılmak istiyorsun yoksa kavga çıkardığı için mi?
kavga çıkardığı içinse haklısın
ama dayak yediği için ayrılmak da ne bileyim10 Yorumla
+1 yılAçıkçası neden böyle düşünüyorsun merak ettim. Ama tabi bu sebepten ayrılırsan sevgilin yerine ben sevinirim böyle aptal bir düşünce yok. Umarım bir an önce bu düşünceden vazgeçersin.
10 YorumlaSevgilin haklı bir diklenme yaptıysa önemli olan dayak yemesi degil önemli olan başkaldırış, ve sevgilin eger hakliysa dogru olani yapmiş ve senin bu sekilde dusunme cok yanlis cidden
10 YorumlaHayır ayrılmamalısın. Herkes dayak yiyebilir boksör olsa bile yiyebilir. Ben kız arkadaşımın yanında yedim. Ama o böyle saçma sitelerde ayrılmalı mıyım diye konu açacağına bana öyle bir destek oldu ki iyiki dayak yemişim dedim. Bu yazımdan ne çıkarırsan artık.
10 YorumlaSen sevgili mi dövüşçü mü istiyorsun? Ne alakası var haksızmis ve yok yere yanlış kişiye çatmış ki dayak yemiş bu yüzden ayrılık mi olur? İyi bi ders almak olarak gör ve seviyorsan devam et.
11 Yorumla- +1 yıl
Demek ki dünyada hiç bir derdin geleceğe dair de hiç bir düşüncen ve işin yok tek derdin dayak yiyen sevgilimden ayrılsam mı olmuş. Hiç kusura bakma ama bu senin vereceğin bir karar, buradakilere sordun çoğu da yanıt verdi kimse sana ayrıl veya ayrılma demez seviyorsan kal ama yok burata taşıdıysan konuyu zaten sevgi diye bişey yoktur.
+1 yılEvet ayrılmalısın kardeşim hemen ayrıl trolü de bırak.
41 Yorumla
+1 yılAllahım sonsuza kadar dayak yemeye razıyım yeter ki sen beni böyle kızların şerrinden koru🙏
40 Yorumla- Devamını Gör (374)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat