Başkasının olması çok düşük bir ihtimal bu arada. Terketmek demek direkt yenisini buldum sana si*tiri çekiyorum olmuyor. Tavırlarına bakılırsa sıkılmış uzun zamandır hayatında biri olmadıysa boşlukta olduğu için seni sevdiğini düşünmüştür ama zaman geçince öyle olmadığını düşünmüştür arkadaşımda da böyle oldu genel olan bir şey zaten
Bu sana bağlı. Kendini hâlâ ona bağlıymışsın gibi gösterirsen pişman olmaz. Umursamaz ol selam verme yüzüne bakma aynı sınıftaysanız diğer oğlanlarla konuş tabi istersen. Instagramdan takip ediyorsa çıkarma sen ileride hayatına biri girerse story atarsın kafayı yer. Kız tarafı böyle olunca pişman olmayan erkek yok tanıdığım kadarıyla
İlişki yürütemiyorum seni de üzmek istemiyorum tamamen bahane. Ayrıca başka birisi mi var sorusuna asla net olmazlar olsa bile hayır der. Muhtemelen ya senden sıkıldı ya da başka birisini buldu.
kanki iliski yasamadiysaniz eger muhtemelen sana cikma teklifi ettigi ara aslinda senden hoslanmiyordu 2-3 gonul eglendirmis hoslanmaya calismis bakmis olmuyo bide sıkılmıs senden tabi zaten hoslanmiyom diye demis yurutemiyom ayrilmis
0
6 Yorumla
Soran
+1 yıl
Yok cinsellik yaşamadık ama sevmiyorsa neden bana açıldı ben anlamıyorum neden duygularımla oynadı ben kendi halimdeyiö