Ayrılmak için mi böyle yapıyor?

Sevgilim son günlerde mesaj atmamaya başladı sebebi ise çok misafir varmış ve yolculuğa çıkacağı için çok yoğunmuş telefona bakamıyormuş benle konuştuğunda da soğuk konuşuyor öyle işte diyip sohbeti kesiyor bende onun hoşuna gitmeyen davranışları kendi yapmaya başladı neden öyle yapıyor anlamıyorum konuştum bir sorun mu var vs diye bilmediğim bir şey mi var dedim yok dedi her şeyin sebebini sordum açıklamasını yaptı ama anlam veremiyorum davranışlarına ya cidden neden insan öyle davranır ki normalde yazmak için saniye arayan çocuk mesaj atmıyor konuştu mu soğuk konuşuyor benimle ilgili bir şey merak etmiyor neden ya çok üzgünüm valla ya anlam veremiyorum ne yapmaya çalıştığının 8 aydır beraberiz 3 aydır uzak mesafe ilişkisi yaşıyoruz onun yanında ikimizin de kişisel sorunları var aileden herhangi ortamdan dolayı vs bu birbirimize yansıdı tabiki ama çocuk 2 gündür çok garip davranıyor sordum yoğunum çalışıyorum dedi az bir vakit kaldı kavuşmaya neden öyle yapıyor anlamıyorum ayrılmak mı istiyor acaba

Güncellemeler
+1 yıl
Bugün yola çıkacak konuşmak istiyor mu istemiyor mu belli olur çünkü en müsait olacağı vakit sonuçta bir sebep de söyleyemez bakalım hayırlısı olsun
Ayrılmak için mi böyle yapıyor?