Terk etti ama bırakmıyor neden böyle yapıyor?

5 Şubat günü helaleşip arkamda bırakıp askere geldiğim nişanlım 30 Marttaki tartışmamızdan sonra 2 Nisan günü beni terk etti bi süre üzülmeyeyim diye benimle arkadaş gibi konuşan eski nişanlım işin içine aile girince düşman gibi oldu her yerden beni engelledi. Sonradan öğrendim eski erkek arkadaşına dönmüş. Bundan 25 gün önceye kadar hiç aramayan sormayan kız, 25 gün önce arayıp iş yerinde yükseldiği için tebrik ettiğim arkadaşı ile ne konuştuğumu sorup benim hakkımda konuşma gibi şeyler söyleyip kapattı. Haziran 2de whatsapptan yazıp affedilcek bir şey yapmadım hakkını helal et ben etrafıma zarar veriyorum onunla da olmadı tarzı şeyler yazdı biraz konuştuk baktım soğuk yapıyor geç cevap veriyor falan iyi geceler dedim yattımuyudum. Sonraki günde beni engellemesini istedim, o da engelledi. Bundan 3 gün önce gece 2 3 gibi instagramıma takip isteği atıp hemen geri çekti neden böyle şeyler yapıyorsun diye yazdım cevap vermedi. Bende engelledim. Bu olayların hepsi yaşanırken de instagramdan bi sürü erkek ekliyor gelen tüm takip isteklerini kabul ediyor. Bu kız ne yapmaya çalışıyor?
Terk etti ama bırakmıyor neden böyle yapıyor?