Neden böyle, ayrılacak mı?

Birisiyle taniştim 1 yil önce ama sadece arkadaşlarimla takiliyodu , göruyodum onu bazen ayni mekanda. Benden 11 yil buyuk birisi ve zengin ama bu benim için farketmes.. ve herzaman beni çok begendigi soyliyordu.
aradan 2 ay geçti hiç görmedim ve beni aradi ve yemege davet etti. ve kabul ettim. daha ilk göruşmede çok iyi davraniyodu. yemege gittik ondan sonra merkezde dolaştik elimi falan tuttuyor herkesin onunde. beni kendi şirketine bile göturdu ve herkezle taniştirdi. 4 defa göruştuk ve cok guzel geçti. aramizda birsey geçmedi asla. çok saygili ve gentleman ama herzaman elimi tutar... Ama mesaj fazla yazmiyor.. ve beni aramiyor.. baazen mesaj yaziyorum ve mesaji göruyor ama cevap vermiyor.. bazen göruşmelerimizi de iptal ediyor. bi soguk bir siçak anlamiyorum... beni umursamiyor gibi ama göruşunce dişarda çok ilgili ve sevecen.. ne duşunecemi bilmiyorum. bu adam benden ne istiyor.. asla dokunmiyor.. sadece elimi tutuyor.. hemde herkesin içinde. ayrica hediye ve zorla para gonderiyor. ben iyi olayim diye ama mesaj vesayre ilgilenmiyor.. . ben aşik oldumm surekli onu görmek ve o yokken onunla yazişmak istiyom ama yazmiyor... hayir evli olamaz çunki elimi herkesin önunde tutmaz ve beni şirketini göturmez.. .. sizce bu benden ne istiyor ya...
Ben onu Salu gunu yazdim ve aradi Bugun goruşecektik. Öyle anlaştik. Dün yazdim ki konuşmamiz lazim çunki bu davranaşini anlamiyorum dedim ki beni hiç aramiyor sadece göruşeceyimiz gunler ariyor ve yaziyor mesaj göruldu ve cevap yok.. ama sonra sordum saat kaçta goruseceyiz ve cevap verdi , Iptal etti çok işi varmiş diye ama başka bir gün goruselim demedi hiç... neden yaa. ne yapayim...

Neden böyle, ayrılacak mı?