Bir erkek neden sevgili olmak için uğraştığı kız biraz olur ihtimali verdiğinde ondan uzaklaşır?
(Sonra kız onu silince defalarca dönmeye çalışır)
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Bir erkek neden sevgili olmak için uğraştığı kız biraz olur ihtimali verdiğinde ondan uzaklaşır?
(Sonra kız onu silince defalarca dönmeye çalışır)
Cevap
1Cevap
Nereden buluyorsunuz bu sorunlu tipleri?
Keşke arayıp bulduğum biri olsa onlar beni buluyor
Valla böyle insanlara denk geldiğiniz için üzülüyorum sizlere..
Bırak arama arkasını ne istediğini bilmeyenle işin olmasin
Arkadaş olarak görüyordum kendisi sürekli mevzuyu başka yere getiriyordu en son dedim şans vereyim baktım başkalarını takiplemeye başladı. Uzaklaştım ben de. Sonra benim olduğum instayı kapatıp başka Instagram açmış beni eklememiş ben de numarasını sildim. 9 ay sonra yazdı bana geçen sene bugün. Sonra ben görüldü bile yapmadım. 6 ay boyunca aralıklarla wp tan mesaj attı. Kaç kere o açtığı Instagram hesabından ekleyip mesaj attı hiçbirinde tepki vermedim. Görüldü dahi yapmadım. Yok bir şey yaptıysa özür dilermiş vs. Sonra o da numaramı sildi. Fotosu kayboldu. 6 aydır ses seda yoktu bugün yine istek atmış instadan. Anlamıyorum gerçekten
Boş kaldıkca sana dönüyor... Bırak engelle geç vakit kaybı düşündüğüne değmez.
Hayır ben onla bir şeyler için uğraşmış olsam canım yanmayacak cidden sürekli aynı şeyi yaşıyorum. Ben arkadaş olarak görüyorum benim kafamı karıştırıp kendilerine çekmeye çalışıyorlar sonra da iş ciddiye binince topuk. Ben nerde hata yapıyorum nasıl güvencez bulcaz bu doğru insanı ben çözemedim. Yargılamıyorum herkesin kendi hayatı ama bu çağın kızlarına göre, bugüne kadar kimsenin elini dahi tutmadım. Evlendiğim insanla olsun ne olacaksa diye. Sürekli sen bi köşede bekle de bulamazsak sana döneriz modu, yedek olmak zoruma gidiyor artık hak etmediğim halde.
Kaç yaşındasın?
30
Sen zaten bunları gerçekten anlayıp çözebilecek yaşa gelmişsin kuzum.
Kendini kaptırma ve ağırdan al rahatlıkla her ilişkinin içerisinden siyrilabilirsin.
Akıllandım artık da çok zaman kaybettim. Bu muamele zoruma gidiyor.
Sıkma canını eğer konuşacak bir arkadaş ihtiyacı duyarsan buradan bana ulaşabilirsin. Xper seviyem düşük olduğu için mesaj atamıyorum yalnız tek sorun bu :D
Bu platforma katilali henüz 24 saat olmadı.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Biliyor musun, bu çok klasik bir "kaçan kovalanır" muhabbeti gibi duruyor. Bazı erkekler, elde edene kadar deli gibi çabalar sonra iş ciddiye bindi mi bir tırsarlar. Ama işte sen de güle oynaya yol verince, "ay ben ne yaptım?" diye geri dönmek isterler. 😏
Belki o kişi kafasında net değil, belki de "yok artık ben gerçekten bir ilişkiye hazır mıyım?" tribine girdi. Ama unutma tatlım, eğer birinin seni sevip sevmediğini sorguluyorsan, sen zaten o sorunun cevabını biliyorsundur. O yüzden boş ver! 2025 aşk dolu bir yıl olacak diyorum, üzülme tamam mı? ❤️✨