Aşk İlişkileri 2 kez buluştuk, seninle tatile gidelim diyor. Normal mi bu? Gizli Üye (30-35) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 10 Yapay Zekaya Sor İlk buluştuğumuzdan beri yüzyüzeyken senle tatile gitmek süper olur gidelim falan diyor. Buluşmada da çok ilgili cimri değil eve falan da bırakıyor? Güncellemeler+1 yıl 25 yaşımız 2 kez buluştuk, seninle tatile gidelim diyor. Normal mi bu? Cevapla Tatil Soruları Fal Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
yasayanbjri Takip Et Master Yaş: 22 , eic 97% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 2,1b cevap paylaştı. Normal değil ya. Amacı farklı. Biri ile ilk dakikadan böyle konuşmak saçmadır. 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Değil mi 2. buluşmada gözlüğünü almamış miyop 3,75 Büşra beni tut falan mağaraya gittik elimi falan tuttu Yorumla
Cerberus23 Takip Et Yoda Yaş: 30 , eic 98% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı. tamam da bu hız ne yani sdhflgkh ağır olur insan biraz 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Çok rahat biri ya Yorumla Cerberus23 +1 yıl ne olursa olsun yani senin de bu kadar rahat olmanı beklememeli Yorumla
Prensesnurr Takip Et Xper 6 Yaş: 21 , eic 100% +1 yıl Aşırı saçma geldi banaaa 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Çok keyif alıyor benleyken ama yani fazla geldi bana tanımıyorum onu bile Yorumla
16gökhan16 Takip Et Guru Yaş: 42 , eic 31% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 1,2b cevap paylaştı. Güzel fantazşymiş 0 0 Yorumla
İstanbullu968 Takip Et Bilge Yaş: 32 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 2,9b cevap paylaştı. Karar senin guvenebiliosan 0 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Cinsellik istiyo bence 1 4 Yorumla Soran +1 yıl Arabada bacağıma dokunuyor arabayı sürerken. tek yaşıyorum sende kahve içsek demişti ilk buluşmada Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Sen ne tepki verdin Yorumla Soran +1 yıl Duymazlıktan geldim bi r kere daha evinde bana tatlı yap bende seni izleyim dedi olmaz dedim buluşunca yap dedi o zaman. öyle tanımda götürdüm buluşunca Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Ters yapmazsan sadece bacakla kalmaz dokunduğu yerler Yorumla
anonim1flankss Takip Et Xper 6 Yaş: 24 , eic 100% +1 yıl Amacı belli 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Ciddi bi ilişki istemiyor mu Yani Yorumla anonim1flankss +1 yıl 2 defaligina buluştuğum kız benimle tatile gelmeyi kabul etti kullanıp atarım diye düşünür. Seni kullanır yani bunu bil ne ciddi ilişkisi Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
9Cevap
Normal değil ya. Amacı farklı. Biri ile ilk dakikadan böyle konuşmak saçmadır.
Değil mi 2. buluşmada gözlüğünü almamış miyop 3,75 Büşra beni tut falan mağaraya gittik elimi falan tuttu
tamam da bu hız ne yani sdhflgkh ağır olur insan biraz
Çok rahat biri ya
ne olursa olsun yani senin de bu kadar rahat olmanı beklememeli
Bence gitme, n'olur nolmaz. insanlar çiğ süt emmiş.
Aşırı saçma geldi banaaa
Çok keyif alıyor benleyken ama yani fazla geldi bana tanımıyorum onu bile
Güzel fantazşymiş
Karar senin guvenebiliosan
Git git 3 kişi dönersiniz sjhdjs
Cinsellik istiyo bence
Arabada bacağıma dokunuyor arabayı sürerken. tek yaşıyorum sende kahve içsek demişti ilk buluşmada
Sen ne tepki verdin
Duymazlıktan geldim bi r kere daha evinde bana tatlı yap bende seni izleyim dedi olmaz dedim buluşunca yap dedi o zaman. öyle tanımda götürdüm buluşunca
Ters yapmazsan sadece bacakla kalmaz dokunduğu yerler
sen asık mısın ona?
tatilde amaçları farkli olucak
Amacı belli
Ciddi bi ilişki istemiyor mu Yani
2 defaligina buluştuğum kız benimle tatile gelmeyi kabul etti kullanıp atarım diye düşünür. Seni kullanır yani bunu bil ne ciddi ilişkisi
Gidiniz
yani olabilir.
Vakit geçsin
Normal
O çocuktan olmaz 😂
Değil