Bir askerle flört ediyorum. Ne yapmamı önerirsiniz?

Selam arkadaslar 🤗,
Benim konustugum daha dogrusu , konusamadigim bir asker var. Mesajlara cok gec cevab veriyor , bazende hic vermedigi oluyor.. Bunu pek dert etmiyodum cunku kendisi kotu bir evlilik bitirmis 7 ay oldu.. Borcu harci oldugu halde , bana maddi manevi yanindayim dedi. Isin tuaf tarafi , ilk defa biri benimlen konusurken cinselik muhabetini acmadi ama acan ben oldum. Tepksini ve nasil ne soylicegini ogrenmek icin. Cok kisa cevaplar verdi. Ve tuaf bir sekilde , gevsemedi yani kisacasi hadini ve yerini bildi ve bu beni daha cok cekti🙈.. Baya bir etkilendim kendisinden. Ben yurt disinda , o turkiyede.. bir kac defa goruntulu konustuk ama o kadar. Cok ustune dusmek istemiyorum , mesajlarada bogmuyorum ama boyle bir durumda napabilirim? Kendimi daha fazla kaptirmadan , geri ceksem daha mantikli gibi geliyor. Siz ne dusunuyosunuz?
Güncellemeler
+1 yıl
Bir gun boyunca haber alamiyorum , en son dun gece 11de iyimisin diye yazdim. Cift cizgi cikti , saati falan bastan beri heb kapali ( benimde oyle ) bu saat oldu halen ses yok? .. cokta fazla ustune dusmek istemiyorum..
Bir askerle flört ediyorum. Ne yapmamı önerirsiniz?