Asker mesleğini yapan biriyle sevgili nasıl olurum sizce
AI Persona’ya Sor
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
10Cevap
Bence askerlik çok kutsal bir meslek tayınler falan görevler çok zorluk çekersiniz ama şerefli bir meslek oldugu için başınız dik gezersiniz herzaman gerçekten seviyorsan bunlar engel defil çünkü bunun bir sürü örnegi var etrafımızda 👍
Askeri garnizona gidersen olabilir. Ziyaretçi kartları çıkartıp rahatla gidebildiğin için mesela zamanında askeriyedeki doktor beyefendi tanışmak istemişti ama reddetmiştim.
Neden red ettin doktormus kız bı de
@Utançkaynagı herkesi kendin gibi şekilci, duygusuz, sadece üniformaya kanan biri olarak mı goruyorsun? Aşk böyle bir şey değil. Sen çok yanlış sulardasın
Lakayık konuşmaları hoşuma gitmemişti. Birde Dedemin albay arkadaşı güzel ayar çektiği için ona.
@Sessizdenizz ne alaka ya
Oldum bir defa pişmanım evlenmeyi de düşündüm ama aldattı
Hak etmişsindir
@Cielos umarım sende aldatilirsin hak etmişsindir denilir.
o kadar da parıltılı değil hayatlar bende çok istedim zamanında Allah verdi verdiği gibi de aldı yanına gelinliğimle bakışıp öylece kaldım
noldu
@holaskim şehit oldu
Allah rahmet eylesin.. şimdi nasılsın peki 🥺
@holaskim vatan sağolsun iyi gibi görünen bir ölüyüm sanırım bedenler yaşarken ruhlar ölebiliyor
hayatına birini almadin mi hiç 😔
@holaskim almadım alamadım
Yavrum senin yorumundan sonra şu an mahfoldum vatan sağolsun da sen sen iyi nasıl olcaksin 😔 çok üzgünüm
çok acı gerçekten kimse anlayamaz seni giden gidiyo kalana yazik.. benim de sevgilim astsubay Allah korusun onu 😔🤲
@holaskim Allah tüm güvenlik güçlerimizi korusun inşallah bakmayın isyanıma çok iyiyim ben aslında gitmişte olsa sevgisiyle yaşıyorum hala çünkü biliyorum o olsaydı çok severdi beni yine
severdi tabiki 😔 ahirette belki de yaşayacaksiniz sevdanızı..
@holaskim belkisi yok eminim yaşayacağız o da bekliyodur zaten gidince yapar yine şakasını sahi o her görevde mutlaka vurulurdu ama hiç böyle olacağı bir gün aklıma gelmezdi
İşte bende bu yüzden evlilik düşünmüyorum bazen. Tek hayalim Müdür olduktan sonra şehir olmak. Elin kızına bu acıyı yaşatmak istemiyorum.
Cennette buluşucaksınız sadece o günü bekle Rabbim kavuştursun 🌸
@ÇevikYiğit iyi ama askerin polisin de yuva kurmaya ihtiyacı var eş seçimini kaldıracak birini seçerek yaparsın olur biter
Bir askerle sevgili olmuş ve bir askerle nişan atmış birisi olarak hiç tavsiye etmem. Uzak durun net.
AA niye attınız aldatma vs mi
Belki aldatmış olabilir bilmiyorum ama benim ayrılma sebebim bu değil. Yüzük taktıktan sonra bam başka bir insana dönüştü, daha doğrusu aslında hep böyleymiş ama beni garantileyene kadar maske takıyormuş bunu fark ettim. Tam bir kırıktı, bir kaç defa şiddet uygulamaya kalkıştı falan bende nişanı attım. Mesleği asker olanlar genelde böyle kırık oluyor
Sen sevgiliyi mesleģine goremi sevecen karaktere goremi 😡😡😡
Sanane kardeşim sanane bak işine sen
Elestiriye bile tahammul edemiyonn byy
Askerlerden darbe yemiş biri olarak kaç artı sayelerinde psikolojinin p si kalmadı bende
Meslegimi Asker anlamadim ve sunu bil askerden sevgili ve eş olmazz
Olan nasıl oluyor adam asker diye evlenmesin mi
Senin gibileri booo. k alir onlar cok beklersin forma delisii
30 yasina gelmiş beyne bakk
Sana giren çıkan ne ya
Bulun ve olun ne bileyim
Tek kriterin bu mu yani
Neden bu olsun tek kriter yahu
rütbesi ne mesela asker derken
Rütbesi pek önemli değil
Ben varım Instagram versen tanışalım o halde
Bence sen ver
Allah'ım gönlüne göre versin inşallah.
Amin ☺️
Her asker olan adam mı oluyor
Büyük ihtimal olmuyor ama her meslekte karsktersiz var öyle elestirmek yanlış olur hamurunda yoksa mertlik ne yapak
Bende onu diyorum asker arama adam ara adam nereden çıkarsa onu iste :)
Adam oldun ama asker de olsun niye istemiyimmm
Bana söyle geliyor çıkar menfaat üzerine zengin de olsun dimi :)
benim manitam da astsubay 😝
Nasıl tanıştınız aşkım anlat hele
aşkım iki sene önce telegramdq sohbet grubu vardi orada arkadaşımın arkadaşıydi sonradan tanıştık bunun arkadaşlarından birini sana yapalım 😋
Hadi yapalimmm 29 üstü olsun 😂😂
Askerlik yapan hayvan mi
Seviyorsan olursun.
Askerler çok aldatıyor haberin olsun dikkatli ol
Ben kendime çok guveniyorum o konuda gözü benden başkasını görmez evlenince 🤭
Kendine çok guveniyorsun.
Valla kaç arkadaşım aldatıldı sarı saçlı mavi gözlü mü dersin hemşire mi dersin. Senin farkın ne de kendine güveniyorsun? Çok yanlış bir düşünce. Aldatılmak kadınla alakalı değil erkeğin karaktersizliğiyle alakalı bir durum. Kendine çok güvenme yani…
Dış gorunusle alakalisi yok tabii aldatmak isteyen her türlü aldatilir Shakira bile aldatıldı bu dünyada 😂
Nıye asker :)
Askerliği seçmiş her şeye göğüs germiş bana da gerer diye dusunuyorum
He gerdi şu an 😂
Çok basit
Silahlara sar...
neden asker
Askerlik zor bı meslek ona rağmen yapabiliyorsa o işi bana da katlanır ajdjdj
sen askere katlanabilcen mi