Sevgilim askere gitti geçen cuma günü yemin töreni vardı ve ailesiyle birlikte oraya gittik 2 gece ailesiyle birlikte aynı evde kaldık ve ailesine askerden gelince evleneceğimizi söyledi. Ama arkadaşlarım askerden gelince onun için değişir diyorlar sizce ne kadar haklılar? Değişir mi?
Cevabın nedir?
+1 yılBak asker sevgilisi olmak kadar onur verici birsey yok su an farkinda degilsin biliyorum ama sevgikin askerden gelince o bekledigin gunler sana mutluluk olarak dönecek arkadaslarin bunu yasamadigi icin bilmezler sevgilin ailesine boyle birsey diyorsa seni seviyordur ve karari degismez senin yapman gereken onun her an yaninda olmak ilk ay hele zar zor arayacak ve ortama alisamayacak inanilmaz zor sevgilimle askerligi birlikte yapmis gibiydik resmen cok zor ama bir yandan da o kadar tatli bir durum Allah sabir versin
14 Yorumla
Soran+1 yılçok teşekkür ederim canım gerçekten içimi rahatlattın ama bugün tekrar teslim oldu ve bana karşı soğuk gibiydi bilmiyorum sanırım teslim olacağı için gergindi.
- +1 yıl
Bak senin en onemli gorevin de bu zaten o kotu soguk davrnadigi halde iyi davranmalisin sabirli olman gerekir cunku psikoloji falan kalmiyor inan ki askerlik bitiyor ve bir bakmis bir tek sen yanında olmussun daha bir kiymetli oluyorsun. Bulunduğu duruma alismaya calisiyo ve seni arkasinda birakmaya korkuyo basima bisey gelirse uüzülür diye korkuyordur sen hep guler yuzle karsilamalisin onu cidden sabir gerekli ama..
Soran+1 yılOnun için çabalıyorum şu günlerde. Sağolasın canım yorumların gerçekten içimi rahatlattı :)
- +1 yıl
Buna sevindim canimin ici dinleme sen kimseyi :)
En İyi Cevaplar
Öyle arkadaşların demesiyle olmaz nişanlım hem açıktan liseyi bitirip hemde üniversite okumadığı için 19unda gitti askere, geldiğindede aynıydı valla nasıl gittiyse öyle geldi bende olması gerektiği gibi yaptım bekledim yani pek birşey değişeceğiniz sanmıyorum
03 Yorumla
Soran+1 yılallah tamamına erdirsin teşekkürler yorum için
Soran+1 yılAmin canım benim
Gizli Üye(30-35)+1 yılBende askerdim Sevgilim Vardı 5 Yıllık bir ilişkimiz vardı deli gibi aşıktım seviyordum orda Ayakta kalma gücünü Ondan Alıyordum diyebilirim ama Bendengitti butün Hesaplarını dondurdu numarasına Ulaşamadım Yıkıldım 3 Kere firar ettim 17. ay askerlik yapılırmı ben Yaptım SAKIN Onu bırakma değişir Evet Seni daha çok sevicektir seni daha çok özlicektir seni daha çok sevicektir emin ol ONA İHANET ETME YALAN SÖYLEME BIRAKMA YETER
03 Yorumla
Soran+1 yılHaklısın, bırakmam onu hayır katlanamayacak duruma gelsem bile bunu ona yapamam.
Cevap sahibi+1 yılo Seni bıraktığı gibi Bulur belki Ama sen onda mutlak bir değiliklik Görüceksin o değişiklikte sana Bağlı olması Sana aşık olması KISACASI HAYATININ KADININI GÖRÜCEK KARŞISINDA.
Soran+1 yılay inşallah :)
Gizli Üye(30-35)+1 yılbekle kızım. adam yalnız şimdi orda tutunacak dalı sensin. millete ne bakıyosun
06 Yorumla
Soran+1 yılbekleyeceğim tabi. Seviyorum ama değişmesinden de korkuyorum.
Cevap sahibi+1 yıldeğişmez merak etme. bak aklıma geldi. benim eski işyerinde bir bayan arkadaşım vardı, sevgilisi de askerdi. adamın yanına gitti, adam izne geldiğinde görüştüler, en son askerlik bitti :D söz kesmişlerdi. şu an naapıyolar bilmiyorum görüşmüyorum kaç zamandır
Soran+1 yılevet bizde söz kestik gibi bir şey oldu zaten o evlenicez dedikten bir gün sonra yani bugün bir yüzük takmaya karar verdik. Umarım dediğin gibi olur ve değişmez
Cevap sahibi+1 yılsen gönlünü ferah tut bekle kardeşim :) sakın arayıp konuştuğunuzda böyle şeyler sorma ona. kafasını bulandırma admın, merak eder seni acaba bişey mi oldu diye
Soran+1 yılSağolasın kardeşim içimi rahatlattın :)
Cevap sahibi+1 yılrica ederim kardeşim :D en iyi cevap için de teşekkürler.
AI Persona’ya Sor
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
10
Cevap
18Cevap
+1 yılewt insan askerde çok değişiyor ben şahsen ben yapacak bişey olmadğınıdan kitap okudum devamlı ve ayda 6500-7000 sayfa gibi kitap okudum 1 ayda ve sevdiğim kıza olan sevgim belki on kat arttı ve askerden sonra beni böyle değiştiren kitapları oda okumak istedi insanın içinde ne warsa o olur sıkıntı yapmaya gerek yok şüphen warsa o ayrı
13 Yorumla
Soran+1 yılşüphe değil de bugün teslim olurken baya soğuktu bana karşı o yüzden korktum bende arkadaşlarımın dedikleri aklıma geldi.
- +1 yıl
senin için kim önemliyse onun için bişeyler yap arkadaş dediğin her zaman senin iyiliğini düşünmez bende arkadaş kurbanı oldum kalbinden gelen sesi dinle
Caniiiim. Kaç yasindasin pardon ama. Yapma lütfen. Evlilik cuzdani elinde olsa bile evlenicem diyen erkeğe inanma. Ve kendini kaptirip yanlis şeyler yapma. Benim sevgilim de askerde 5 ay oldu ilk gittiği zmnlardaki gibi Degil daha duskn bana ama 12 ay az bir sure değil. İnsan psikolojisi degiskendiiir
00 Yorumlaasker adam sevdigini askerde aldatmaz ben ole yaptim gerci hakkarinin daglarinda kimle. aldatacksam o degilde geldiginde seni daha cok seviyo olarak doner emin ol ben oleydim
11 Yorumla
Soran+1 yılhelal olsun sana
+1 yılBenim yarimde yarın asker oluyor şimdiden hüzün kapladı içimi. İletişim sorunu yaşarım diye çok korkuyorum ya :(
00 YorumlaAsker mi bn bekledim askerlik boyunca konuştuk birsey yokmus gibi hersey yolunda idi askerden geldi ve ayrıldı inşallah senin sonun mutlu olur
05 Yorumla
Soran+1 yılne dedi de ayrıldı
Soran+1 yılne kadar zamandan beri birlikteydiniz?
- +1 yıl
9 aylık sevgilim bir hafta önce askere gitti. gitmeden benden ayrılmaya çalıştı seni mecbur edemem diyip. daha 20 yaşındayız ve evlilik düşünmüyoruz. dönünce onunla evlenmek isteyeceğimi düşündüğü için böyle yaptığını düşünüyorum. ayrılmasına izin vermedim. gelince veya gelmeden senin başına gelenin geleceğini düşünüyorum. şimdilik herşey güzel gidiyor istediğini yap karışmıyorum diyor. verebilceğin tavsiye var mı. korkuyorum.
bekle ya cocugu. öyle bişi yok yani ne alakası var bence özler ve değerini dahada iyi anlar
02 Yorumla
Soran+1 yılbende öyle düşünüyorum da umarım öyle düşündüğüm gibi olur.
+1 yılsalakca bir hareket :) Asker sevglisi olmak.. ''Bende yakında askerim ve sevgilim olmasın diye ugraşıyorum ''
09 Yorumla
Soran+1 yılneden uğraşıyorsun peki
- +1 yıl
çünkü tamamen benim olmayan birini yani evlenmeden birini bensiz 1 sene geride bırakamam.. o 1 senede beni bensiz yaşayacagına beni hiç tanımasın hayatını yaşasın daha iyi yoksa sıkarım.. kıskanırım.. uzakdan uzaga daraltırım.. o nedenle kısmetim şu an ne yapıyor bilmiyorum ama askerden sonra karşıma cıksın... simdi hyatını yaşasın
Soran+1 yıldoğru bir düşünce senin kafan da rahat eder.
- +1 yıl
hem benim hem karşımdakinin..
- +1 yıl
asker psikolojisiyle ona ne katabilirim ki.. soğumaktan başka birşey yapamam.. ve soğutmakdan başka
Soran+1 yıldüşününce doğru. senin askerlik neresi belli oldu mu
- +1 yıl
yok yaş 22 oldu artık gideyim diyorum... başvuru yapcam daha büyük ihtimal boy fizikle doguya düşerz
Soran+1 yılbelli olmaz o benim sevgilim de 1,85 boyunda fiziği de yapılı. İzmir Bornova Jandarma'ya çıktı acemilik, Usta birliğine de İstanbul diyorlar ama tam belli değil tabi. Baya rahat olduğunu söylüyor darısı sana
- +1 yıl
ağzın bal damlatıyo resmen :)
+1 yılYok öyle bişi milletin dolduruşuna gelme ne alakası var askerde komutanıyla mı aldatcak seni :) genelde askere giden erkek aldatılır, erkek pek değişmez öyle düşünme evlenin be :D
13 Yorumla
Soran+1 yılay inşallah evleniriz ya :)) ne ara aldatıcak ki aldatacağını sanmıyorum yapmaz öyle şeyler yaa , yani inşallah
- +1 yıl
Bende aldatmaz diyom işte :) evlen sen onla evlen :)
Soran+1 yılsağolasın yorumlar için kardeş :)) evleniriz inş.
+1 yıldegismez. bakma sen arkadaslarıa. bu konularıda onlara kapa. izin verme yorum yapsınlar. ne gelirse arkadastan gelir. senin ne düsündügün onemli onların degil.
01 Yorumla
Soran+1 yılSağolasın yorum için :)
Kardeşim askerden dönen değişiyor kesin bu ben de degisirdim
04 Yorumla
Soran+1 yılyazdığıma göre sizce iyi mi değişir kötü mü
Soran+1 yılhay maşallah
Benim nisanlımda askerde bence o arkadasların senin mutlulugunu kıskanıyor
01 Yorumla
Soran+1 yılbilmiyorum artık ya valla bilmiyorum. allah sana da sabır versin
+1 yıldeğişir tabi ki askerlik bu ama emin ol olgunlaşır öyle gelir.
00 Yorumlab0ktan bişey ya kız bir triplerde oğlan bir ayrı triplerde. p askerde vardı öyle tipler kendini dolaplara vuran mallar bugün de ölmedim annee diye zırlayanlar falan
02 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılbenimde sevgilim askerde ama bence değişmez seven insan neden değişsin ki daha çok bağlanır sorumluluk altına girer düşünür yani bence bu kız bekliyo beni diye aradaki güven güçlenir sevgi özlemle birleşince dahad a büyüyo.
02 Yorumla
Soran+1 yıldoğru diyorsun
Cevap sahibi+1 yılsıkma canını yani :)
Gizli Üye(30-35)+1 yılbenim erkek arkadaımda gidicek herkes değişecek diyorr kimileri kötü kimileri iyii :(
011 Yorumla
Soran+1 yılzor valla bak ben hala bekliyorum umarım iyi değişir , zor kardeşim çok sabır lazım sana da kolay gelsin
Cevap sahibi+1 yılöyle deme ya zaten cok üzülüyorumm geldikten sonra fikirleri değişir diye kardeşimm nasıl dayanıcm bilemiyorumm :(
Soran+1 yılBak ben ailesiyle çok yakınım bütün ailesi bilir beni zaten yemin töreninde ailesiyle birlikte kaldık evci izninde ailecek hep birlikteydik ona rağmen korkuyorum ben. Sözlendik ailesinin içinde ona rağmen. Ama derler ya hani ne düşünürsen o gelir başına diye. dün oturdum cevaplarla düşündüm iyi düşünmeye çalışıyorum. Sende öyle yap sabırla bekle çok zor 2 gece birlikte yattık uyuduk dün gece uyuyamadım bütün gece ağladım allah sana da sabır versin tüm asker bekleyenlere de
Cevap sahibi+1 yılamin cümlemizin bizde aynı sekilde herkesle tanıstır herkek biliyor ki bneim için gidiyr biran önce evlenelim diye ağlıyorumm daha gitmeden aglıyorsun diyor baana sarılıyor beni sakın bırakma diyor senden başka kimsem yok diyor ama yinede kendimi yiyip bitiriyorumm hele onu nasıl ugurlycm nasıl dayanıcm bilemiyorum kardeşim
Soran+1 yılöyle sana yakınsa sende sakın ağlama bak benimki biraz öküz ve yemin töreninden sonraki teslimde bana karşı bayağı soğuktu. o yüzden aklım bulandı. sen yapma öyle sabır sabır sabır aklına kötü bir şey getirme. Onun ilk teslimi 13 ağustostu o 10 ağustosta izmire gitti gidip nasıl oy kullandım naptım bilmiyorum tek bildiğim aralıksız bir dakika durmadı gözlerimin yaşı. insan kafayı yiyor gibi oluyor ama sabır şimdi olanaklar var en azından mektup beklemiyorsun bulduğu her fırsatta arayabiliyor. Sıkma sen bu kadar canını ve ona da bu kadar belli etme, etme ki aklı sende kalmasın o da senin iyi olduğunu bilsin içi rahat gittin allahın izniyle gelsin. yoksa senin o halini takıp askerlikten firar eder 12 ay değil de 17 ay yapar askerliği o durumda hiç hoş olmaz.
Cevap sahibi+1 yılcokk sağolll söylediklerin için canım benim söylediklerini uygulacagacım o da öyle diyor aklım sende kalırsaa firar ederim tekra yapaırım diye sakalasıyor benimle ama işte cok zor allah sanada sabır versinn inşallah bizimkiler iyi şekilde değişirler bu ara bir şey sorucam askere ilk gittignde ne zman aradı seni kaç gün sonra
Soran+1 yılteslim olduğunun akşamı saat 18:00'de aradı valla ama gittiği yere göre değişir diye düşünüyorum. Nereye gidecek belli oldu mu?
Cevap sahibi+1 yılyyok daha değil şey diyorlar bir hafta boyunca aramıyck falan
Soran+1 yılDinleme sen benimki teslim olduğu gün akşam aradı. Gittiği yere göre değişir dediğim gibi. Benimki İzmir Bornova 10'uncu Jandarma Eğitim Alay Komutanlığına gitti. Çok da rahat beyimiz tatil mi yapıyor askerlik mi belli değil.
Cevap sahibi+1 yılhadi yaa bakalım yaa allah hayırlı teskereler nasip etsin kardeşim tekrar ssağoll
Soran+1 yılsen sağol kardeşim
Değişmekten ziyade daha aklı başına gelicek dünyadaki gerçekleri uygulayarak ve uygulanarak öğrenicek :)
00 YorumlaDeğişmez eğer ciddi düşünmeseydi ailesiyle tanıştırıp öyle konuşmazdı :)
00 Yorumla
+1 yılÇoğu asker vatani görev yapmak yerine karı kızla beraber oluyor maalesef. Ne hale geldik yaw.
02 Yorumla
Soran+1 yılne alaka kardeşim bununla dediğinin
- +1 yıl
Kızım eğer sevgilin dağ karakolunda değilse ve uçkuruna da düşkünse pazarları nereye gittiğini sanıyorsun.
değişiklik kişiden kişiye göre değişir herkes aynı değil :)
00 YorumlaBenim askerde bir sevgilim var oda yeni gitti sence askerdekiler aldatır mi hele yanima geleceğini aldatır mi sizce
00 Yorumla
+1 yılSeven erkek orada 10 yıl da kalsa değişmez...
01 Yorumla
Soran+1 yılpeki sence ailesinin ortasında dediği şey belli
+1 yılbu sadece zaman meselesi.
00 Yorumla
+1 yılPsikolojisi bozulur sadece
05 Yorumla
Soran+1 yılEvet bugün teslim oldu ve bana karşı soğuk gibiydi ama teslim olma gerginliğinden dolayı diye düşünmeye çalışıyorum
- +1 yıl
Asla teslim olma gerginliği felan diil bak ben de asjerdim geleli 4 sene oldu ana o pisikolojiyi hala atamadım tabi benim ki biraz başkaydı badim beni kurşunlRın arasın da bırakıp kAçtï
Soran+1 yılçok geçmiş olsun. hayırlısıyla bir gelse bu belirsizlik de zor.
- +1 yıl
Allahın izniyle sağ salim gelicektir
Soran+1 yılinşallah kardeşim inşallah
+1 yılkastamonuda mıydı sevgilin?
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılsöz yapıpta gitseydi ya :)
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılinanma seviyorsa değişmez :)
03 Yorumla
Soran+1 yılHadi hayırlısı :)
Cevap sahibi+1 yıl:) mutluluklar
Soran+1 yılteşekkürler :)
Gizli Üye(36-45)+1 yılBilemeyiz bekleyip göreceksin
00 Yorumla
+1 yılAsker mi hiç sevmem
00 Yorumla
Devamını Gör(13)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı