Ben İstanbul da yaşıyorum o ankarada mesafeli ilişkimiz vardı. o şu an Tekirdağ da asker yani otobüsle yanına 2 saat gibi bir sürede giderim. Ama ailem bilmiyor ilişkimi Yani bahsetmiştim ama istemiyorlar maalesef gizli saklı yürütüyorum. 3 sene gibi bir süre oldu. İzinlerini kullandı yanımda oldu hep. Şimdi de şey düşünüyorum nede olsa yakınız bir arkadaşımı alıp gitsem yanına mutlu olmaz mı? Çünkü çok zorlanmicaksan gelirsen mutlu olurum falan demişti. Sizce gitmeli miyim napmalıyım. 2 saat mesafe sonuçta. O işten her fırsat bulduğunda ankaradan benim yanıma geliyordu kalıyordu pansiyonda orda burda. Değer onun için. Napsam?
Elinden geliyorsa git kardeşim eminim çok mutlu olacaktır.
0
3 Yorumla
Soran
+1 yıl
Evet bende çok mutlu olcam çünkü hakeden birisi 3 sene oldu ve o hep geldi yanımda oldu bende gitsem görsem Emin’im onada bana da çok iyi gelecek. Ama işte bizimkiler öğrenir ya da yakalanırım korkusu var :(
3 sene olmuş sıradan biri olsa gitmeyi bırak aklımdan bile geçirmem umrumda da olmaz. Ama hakeden birisi. Biz çok seviyoruz birbirimizi. Öyle sıradan bir aşk değl mesafeli ilişkiydi zaten hala da öyle ayrı şehirlerdeyiz yani. Hiç ama hiç güvensizlik sorunu yaşamadm. Çok kırdım kalbini ben çok üzdüm onu ama herşeye rağmen hep yanımda oldu peşimden koştu İnan onu aldattım bile. Ama ne olursa olsun yanımda oldu hep ve kötü söz bile etmedi
En İyi Cevaplar