Aşk
Sıla
Mağara
Ukde
Aşina
Esir
Ne demektir birer kelime ile açıklar mısınız?
bilmediğin b*ku neden soruyorsun? Kons*omatris mi olmaya çalışıyorsun anlamadım ki. Onurlu ve düzgün bir ilişkin olsun. İnsan ol biraz
Ne alaka ya zaten gayet güzel ilişkim var ama asker deykwn unutamayacağı bir birliktelik vermek istiyorum romantik bir cinsle birleşme istiyorum
yeni nesli anlamıyorum mnk
San ayapsak ayakta boşalır sın ya
nerden çıkardın kadın bedeni beni cezbetmez küçük yaşta alışmış olmaktan geliyor (mesleki bir şey ben ayrıca bakirim 33 yaşında) kendimi frenlemeyi 15 yaşında çekimlerde öğrendim bebeğim
Kessssiin
şimdi kendini acındırır ve bir güzel cibili cibili şak şak şak
Acındırmasına gerek yok veriyorum zaten
o zaman güzel bir jartiyer ile tahrik edici kıyafetlerle aklını başından al :D
Jartiyer sevmiyor
ince çorap?
Dantelli üst takım aldım gögüs kısmı ve gögüsten çatalı dan aşağı dantelli siyah gögüs uçları vs full belli olan altına da tsngadu var üstümde onlar varken mi oral yapayım çıkartıp mı
üffff ben bile çıldırdım
Çıkarıp yapsam delirme diye düşünüyorum doğru mu üstümde onlar varken oral yapsam delirip kendi çıkarsa unutamaz bence
üstünde varken yaparssan delirir insanın hafif giyinik hali çıplak halinden daha çok azdırır
Hımmm bunu bilmem iyi oldu ıslanıp kilotla sürtünsem ne hisseder azar mı iyice
burda biz de azıyoruz ama
Sorrrii
😝😝
Yapacak birşey yok siz burada bana yardım ediyorsınuz ammmmaaa
ammmmmmaaa tabi ammmmmaaa :D
Erkeklerin içinde sekse açlığı var dimi askeriye ye özle değil 60 kg yim 1.68 boyum var ve azıcık göbiş var beni rahatsız ediyor seksi bulamıyorum kendimi bazen nasıl zevnk aldığını düşünüyorum
balıketliysen daha çok zevk verir erkekler için avuçlamak hissetmek önemlidir daha çok zevk verir işi de biliyorsan uçurursun askerde de durumlar belli dağıtacack sanırım seni :D
Göbiş hoş mu hiç de değil
sen öyle san :D :D
Hic bişey yapmana gerek yok o yapar zaten:)) sen neyi soruyosun tam olarak ne öğrenmek istiyosun
Ya ne şekilde unutamayacağı birşey verebilirim
Canım sen nekadar plan proje yaparsan yap bahsettiğin konu anlık olur o anki ortama duruma hislerinize bağlı olarak gelişecek işte ama sen ona güzel bir hediye alıp sürpriz yapabilirsin ona sanki eşinmiş gibi davran ellerinle yemek yedir her dakka her fırsatta öpucükler kondur mutlu et tabi tahmin ettiğim şey olacaksa en seksisinden bir fantazi gecelik al kendine onu unutamaz:)
Cevap
11Cevap
Sabaha kadar uyumayın vakit geçirin filim izleyin yemek yiyin ne bilim ama kafasını dağıtsın ihtiyaçı vardır güzel bir güne
Askeri malzeme satan biyerlerden kendine askeri üniforma üstü ve bere alırsın karşısına öyle çıkarsın ne bileyim mutlu olur
Daha seksi şeyler istiyorum
@Can3402 neler giymem gerekiyor neler yaparsam zevk alır mum ışığında romantik bir yemek üstüne neler yapmam lazım
@Can3402 oralle mi başla diyorsun
@Can3402 yok yok otel askeriyenin karşı zaten sabah geliyor uyandırıyor birşey yiyip yatıyoruz sonra bunun ufaklık uyanıyor o zaman ne yapsam kardır ama ne şekilde unutmaz bilmiyorum ne iyisini nasıl vermem lazım
romantik bişey olmayacak kendini hazırla :D
Romantik sekişde sevişmek istiyorum
ver askerse. her şey vatan için.
Düzenli olarak oluyor
tam bir vatanseverim diyorsun yani. anladım. kolay gelsin ablacım
Darmadağın etmenin yollari var tabiki 😊
Ne gibi yardım plz
Takip arıyorum mesaj da yaz bana
Romantizme takılmaz fbghgjgjg hardcore vnghfh
Sanmam hardcore ilkinde erken boşalacak çünkü
Yok hayır ama 2 haftadır yapamıyoruz asker de elle de uğraşmıyor komdomsuz iki kere girsin çıksın boşalır 2. De toparlar çok dolu oluyor
Ben onu nasıl psrçalayabilirim
Nurdan yaz
Isırıyım mı oral yaparken sertten kastın
Dudaklarını ısırıp tırnaklarımla sırtına şaheser çizsem
Ben atamıyorm takip attıö
offf dağıtır seni asker manyak😝😝
Bende onu dağıtmak istiyorum
oha hiç böyle bir cevap beklemiyordum 😂😂parçalayın birbirinizi🔥🔥
Ama ne şekilde dağılır bilmiyorum
o nedemek anlamadım 😂
Yani unutamayacağı zbekten dleirwcğdi birşey olsun istiyorum
sen çok fenasın böyle ateşli bir manita bulamadım
Çok seviyorum ve ona en iyisini vermek istiyorum her ihtiyacı olduğunda sonu düşünüp rahatlasın istiyorum
valla taktir ettim seni gerçekten keşke her kızmaenin gibi düşünse çok şanslı sevgilin var
Burada kocam sayılır manita işini geçtik de
ozaman şöyle söylim kocan çok şanslı adam inşallah kıymetinş biliyordur
Bilirrrr bilmez mi
ohh oh negüzel mutluluğunuz daim olsun
İnşallaaahhhh bir dağıtayım onu doğuya gidecek ordan doğuda çarşısı yok yapamayacağız ona 10 ay yetsin istiyorum
Asker adam , canı neler ister
Cinsel anlamda birlikte oluyoruz zaten ekstre neler yapmam lazım doyması için
Boşaldıktan sonrasının onun için sorun olacağını sanmıyorum ama değişik iç çamaşırı güzel kokular falan etkili olabilir
Yok beni de tatmin ediyor 3 4 kere oluyor 4. De zaten ben bitiyorum öyle geliyor ilkinde hemen oluyır sadece
Vay be benim böyle biri olmadı
Nazar etme ne olur çalış seninde olur
Olsun bakalım 😂
Olur olur sen ateşli olursan kadın otomatik ateşli olur
Kadın yok ki 😂
O zor
Aynen
hey alalhım kızım adamı günaha sokma
Asker adam ne yapsan hoşuna gider yani
Jartiyer vs sevmiyor dantelli birşey gitmek istiyorum ama bilmem beğenir mi
Ömrü boyunca unutmaz seni
Ay hadi inşallah
Senin gibi bir sevgilim olmadiya ona yanarım
Nazar etme ne olur çalış seninde olur :)
Tüm imkanları kullanmama rağmen olmuyor
Kız askeri gönderdim mi
soyunuğ sevişin
O olacak zaten
Troll
Yaşlarınız ne
21 24
Cuma günü yapmayın 😀
Cumartesi yapacağız zaten
Kolay gelsin
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar