Öncelikle merhaba gününüz güzel olsun. Sevgilimin acemi birliği Isparta ya çıktı Ağustos 2 de teslim oldu bugün 10. günü. Muhtemelen doğu da usta birliğini tamamlayacak. Bu hafta çok sorunlu geçti gitmek istediğini habire ağlayası geldiğini söyledi. Hep yanında oldum ve sen güçlüsün bunun üstesinden geleceğiz eminim buna ben hep yanındayım gibisinden cümleler kurdum. Her gece yatmadan önce beni arar 1-2 saat konuşur uyuruz. Beni aradığında konuşacak konu bulamıyorum artık. Bana dediği laf annemleri arıyorum ağlıyorlar morelim bozuluyor seninle mutlu oluyorum konuştukça diyor. Bende konuşacak konu bulamamaya başladım ve bu onu da beni de sıkmaya başladı.. Geleceği zaman ne yapacağımızdan, evlilikten konuşur olduk ama onların da konusu bitti.. Beni aradığında sıkılmasını değil mutlu olmasını istiyorum. Bugün aradığın da 1 saat konuştuk ve normalde 12 ye kadar konuşur öyle uyurduk. 10 da aradı 11 de kapattı çünkü 1 saatin 20-30 dakikası susarak geçti.. Daha başlarda böyle olmak istemiyorum onun psikolojisini anlıyorum ve hep destek çıkıyorum. Günlük herhangi bir olayı bile anlatıyorum ama konu hemen bitiveriyor. Küçülüğümden bahsediyorum, ailemden bahsediyorum ama yetmiyor. Çünkü hep kısa konu olup kapanıyor. Sıkılıyor telefonda ofluyor bağzen.. Lütfen biraz yardım edin hatta siz bir olay anlatın onu anlatayım o derece vahimiz.. Konu listesi yapar oldum artık. Varlığımı hissettirmeye çalışıyorum ama telefonda ki sessizlik çok kötü.
Güncellemeler
+1 yıl
Askerdeki sevgilim. Yardım?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar