Soğurdum
Soğumazdım
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç

Sevmek , sevilmek bunlar güzel duygulardır.
Şöyle bir gerçekte var fazla sevgi aşkı usandırır. Hani imkansızmış gibi sevmek değer vermek iyi değildir.
Hepimiz bir gün öleceğiz ben insanlığın böyle sevgi yağmuruna karşıyım. O anların tadı çıkarılıp şükür edilmeli , herkesin kendine ait alanları yaşantısıda olmalı yeri gelince yalnızda kalmalı. Kalsın ki geri kalan güzel zamanların kıymeti bilinsin. O anları sonuna kadar doyasıya yaşasın bilmem anlatabildim mi..
Sevmekten çekinmeden, duygularımı törpülemek zorunda hissetmeden, kâlbimin kıymetini bileceğine yüzde yüz güvendiğim bir sevgilim/eşim olsa Onu kâlbim başta olmak üzere herşeyimin merkezine koyarım, açıkçası kıymet bilmeyi çok önemsiyorum ve sevdiğim de bana böyle davransa ben de O'nun kıymetini bilirdim her daim.
Hayır soğumazdım aksine bu beni çok mutlu ederdi. çünkü birbirimizi hayatımızın merkezine koymak isterdim.. zaten eğer ikinci plana atılacaksak neden sevgiliyiz ya da neden evleniyoruz. benim evliliğe ya da aşka bakış açım bu şekilde.. insan sevdiğinin en değerlisi olmalıdır.
Bunaltır bu durum her şeyin bir ölçüsü vardır. Evet sevecek sana değer verecek ama her şeyin de sen olamazsın. Bir işin çıksa bi yere gitmen gerekse mesela biz erkekler askere gitsek ne yapacak? Hayatında büyük bir yer etmeli ama hayatının her şeyi de sen olamazsın.
Cevap
24Cevap
Belki hoşuma giderdi ama bu beni rahatsız edecek boyuttaysa ve abartıyorsa bunalırdım. Benden önce kendisi gelmeli..
Hayatının yörüngesinin en başına koysa tamam ama hayatının merkezine beni koyup kendini dışarıda bırakıyorsa sağlıklı bir durumda değil demektir zaten. Sağlıksız bir sevgi içinde de bulunmak istemem
Soğumam diyenlere bakma. Hayatın merkezinde olan herkes soğuyor, heyecanı kalmıyor o ilişki için. O yüzden herkes kendine bir iyilik yapsın. Ne merkezine alan olsun ne merkeze giren.
Bence herhangi biseyi hayatinin merkezine koymak biraz fanatiklik gibi bisey oluyo.. onem oncelik verirsin falan tamam ama merkez olayi pek saglikli bisey olmuyo. 2 tarafa da zarari dokunacak bir tutum.
Hayatının merkezine koyması kendini ihmal etmesi demek olur. Ben böyle bir şey istemem ilişki çok güzel olsun ama hayatının merkezinde her zaman kendisi olsun.
Herkesin önceliği kendi olmalı bence. Sevgili/eş hayatının merkezi olmamalı.
Birinin hayatının merkezinde olduğumu bilmek de benim istemeyeceğim psikolojik bir yük.
Niye soğuyayım ki? Soğumaya mi hasretim? Bilakis hoşuma bile gider ama bir müddet sonra ise kesin sıkılırım o başka. Kendisine yan dal hobiler öneririm bu arada.
O merkeze layık olmaya çalışırdım. Çünkü seni merkezine koyan birinin dünyasında güzel bir yeri hak etmişsindir. Nankör veya hain olmak benlik değil
Ben bu hatayı yaptım bana karşı yapılırsa direk toz olurum hiç uğraşamam kendisini koysun merkeze çünkü ben öyle yapıyorum
Hayır tabiikide böyle birşeyden soğur mu insan aksine seni gerçekten ne kadar çok ve sadık bir şekilde sevdiğini gösterir...
Hayatının merkezi kendisi olmalı kişinin.. Beni de yanına alıyorsa sorun yok ama hastalıklı bir vaziyet varsa kesinlikle soğuma nedeni..
Soğumazdım tabiki ama bunu istemezdim hayatımızın merkezinde kendimiz olmalıyız çok fazla bağlanmak aşk değil saplantı bence.
Sevmekten kim usanır,
Tadına doyum olmaz.
Hangi gönül uslanır,
Sevenle oyun olmaz.
Tabiki HAYIR
Umursamayandan soğur insan Hayatının merkezindeysem o da benim hayatım olur 😊
Niye soğiyim lan başımın üstünde taşırım kubane 😂
Sizi hayatının merkezine koyan biri sizi her zaman soğutur.
@aloovera dimi :)
Beni hayatının merkezine koyarken kendine de zaman ayırmalı mesela.
Hayır soğmam ama merkezinde benden önce kendi olmalı
Bende onu başımın Tacı yaparım. Ölümde olsa giderim.
Hayır soğumam. Ben de karsimdaki insanı baş tacı ederim öyle durumda. 😄
İlişkimize zarar vermemek üzere ise evet hoşuma gider soğumam.
tecrübelerim doğrultusunda konuşayım ben soğumamıştım çok daha fazla verici olmuştum ama bi anda durduk yere ayrıldı mesela, hayatının merkezine koyana da güvenmicekmişsin
Demekki hiç merkezde olmamışsın Sana öyle gelmiş 🙃
@Sensevdamsın alakası yok o an merkeze koyan biri nasıl davrnaıyorsa öyle davranıyorlar, hiçbir fark yok, tek öncelik sensin ne dersen yapıyorlar falan, başkasından önce geliyorsun hep, sonra bi anda ayrılıyorlar olabiliyor bu
Koymayın değerinden fazla değer çabulcuyu kral eder
Ben sevdiğim için hasta ettim kendimi , sırf acı çekiyor diye üzüntümden , neden soğuyayım , aşk kutsaldır , kaderine yön verir ,
Ya aslında pek sağlıklı olduğunu düşünmüyorum ama yine de hayatının merkezi olmak güzel olurdu.
Neden soğuyayım 🙄
Yaaa yok yaw hayran olurdum
Bundan neden soğuyayım yahu
Soğumam beni bu denli sevene daha severim
neden soğuyum ya
Ne güzel işte sevdiğinin merkezinde olmak
Buz gibi soğurum
Benden başka uğraşı olmayan boş erkekten soğurdum
Hayır asla soğumazdım
Başkasını mı koysun? Soğumam.
Eşler birbirinin biricigi olmak zorunda.
Bana hitap eden bir şey değil
Neden soğuyayim, kölesi olurum
ben de onu hayatımın merkezine koyardım
Bir insana değer verilecek ki sevgiler olsun
Daha da isinirim ama nerdee
Ben koydum da ne oldu
Soğumam hoşuma gider.
Dünyam yaparım onu
soğumam neden soğuyayım
Seviyor işte daha ne olsun pey
Soğumam
Pek sogumazdim.