Evet oldu ama bu uzun zaman önceydi. Hiç kimseyi mantığımı devre dışı bırakacak kadar sevmemem gerektiğini hayatın getirdiği acı tecrübelerle öğrendim maalesef..
Bir kişi oldu zamanında. Akıl tamamen devre dışı ve direksiyonda sadece kalp var. Yolun sonu ya uçurum ya da son sürat duvara toslamak. Neyseki arabayı tamir edip direksiyona tekrar aklı yerleştirdim. Direksiyon akılda, pedallar kalpte.
Hiç olmadı. Ben zaten çabuk soğuyabilen bir insanım. Benim düşüncelerimi ve isteklerimi umursamayan bir insanla yola devam etmem. Soğuduğum biriyle de belki devam ettiğim olmuştur ama o da hep meraktan, acaba bir ilişkim olsa sonu nasıl olur diye sonradan düşünüp durmak yerine denemek isteyebiliyorum.
Yıllar yıllar önce bir ara mantığım öyle devreden çıktı ki sevdiğim kişinin sevgilisiyle buluşmasını hiçbir şey belli ettirmeden izleyip onlara bakarak sevdiğim kişinin sigarasını içmiştim 😂
Hayvan sevmeyen insan mümkünse yaşamazsın. Hayvan sevmeyen kişi ile bir adım atılmaz. Kısaca o hayvan diye bahsettiğimiz canlılar insan denilen canlıdan daha samimi, daha sevecen, daha vefakar 🙏🏻