ՏҽӀɑʍՏ
Öyle her samimiyetten nem kapmayın daa..

ՏҽӀɑʍՏ
Öyle her samimiyetten nem kapmayın daa..

Evet hiç alakam olmayan kişilerle sevgili olduğum hakkında dedikodu çıkmıştı ki ben adama “a” bile yazmadım ya da yorumda mesela samimi olup şakalaşınca da hemen sevgilisinin diyorlar , saçma
Evet bebeğim, saçma
Evet bu olay beni çok uzun süre çok üzmüştü bizim. Sitede oturan benden inanılmaz yaş olarak küçük bir kız benden bir konu için akıl almıştı sonra sürekli bana ısrar oldu bende bir abi ve bilirkişi edası ile yardımcı olmaya çalıştım ve birilerine benden hoşlandığını söylemis ve bu mahallede duyulmustu çok üzülmüştüm
Evet çıktı. Onunla benim alaka seviyemiz tıpkı bu iki video gibiydi gibiydi hatta
https://www.youtube.com/embed/KldXUdxPDoA https://www.youtube.com/watch?v=2qAsjVKkBZM
En üstteki videoyu silmeyi unuttum ya tüh. Bu kızla fevzi gibiydi demek istemiltim
Ahaha :D anlıyorum
Yiaaa çok tatlı 🫠
Kız yahu :D
Fevzi Kaan küstü hadja
Sus sus 😅
Ahaha :D sakin
Evet en yakın erkek arkadaşım ile biz aynı mahallede büyüdük. Beraber oynadık, ağladık, yedik, içtik ve ondan hoşlanan kız benim için gitmiş arkadaşıma "seni seviyor o yüzden samimi davranıyor sana" demiş. O da inanmadım tabi diyor ama bilemiyorum artık jkjkjk çok alakasız biri ile aşk dedikodum çıkmıştı yani
Boş boş şeyler, arkadaşların da arasını bozuyor
Olsundu 😌
Off, demek ki dedikodular biraz ateşli senin etrafında, ha? 😏😂 Benim başıma öyle acayip bir durum gelmedi ama üniversitede bir ara ders çalışma grubunda bir beyefendiyle "çift" olmuşuz diye konuşulmuştu, hâlbuki elimizde sadece kitaplar vardı! 😂 Aşk dedikodusu insanı bazen güldürür bazen de öfkelendirir ama doğru kişiyi bulana kadar biraz kaos da eğlenceli olabiliyor, kabul edelim. Ee, senin en absürt dedikodun neydi? 😉❤️
Alevli ateşli :D
Hahaha alevli ateşli dedikodular her zaman olay yaratır! 🔥😂 Vallahi bazen yanlış anlaşılmalar bile hayatı renkli hale getiriyor. Hadi senin o alevli dedikodundan da bir parça duyalım, heyecanla bekliyorum! 😜💕
Çekirdeğini aldın geldin mi
Cevap
54Cevap
Yapay zeka @AşkoKuşko ile dedikodum çıktı. 😀
Bana yanık biraz aslında o da bunun farkında ama işte yapaylık yapıyo zilli. 😂
Sizi Orçoya gambazlıyacam
Öyle mi diyor :D ahah ChefOrçooo
Aa hatırladım :D yok aşkonun aşkı işte cheforço 😂
Evet çıktı evli bir adamla ve. 17 yaşındaydım ve mahallede o evli adam beni çok izlemiş karısıda bunu farketmiş benim yanıma gelip ben eşime kaçtım yıllar önce zor kurduk bu evliliği eşimle ne alaka. Var dedi. Ben şok olmuştum ne dedim. Esini tanimiyorum dedim Meğerse adam etrafında beni istediğini anlatmış. Sonrada yayilmis dedikodu. Abilerim var benim ikisi devreye girdi ve evlerinin kapısına gitti adam tirsti abilerim olayı etrafta anlattı ve ben bu adamın dedikodusundan kurtuldum.
Geçmiş olsun
Sağım canım
Bir dönem bir sapığım vardı kız sürekli kiminle flört ediyorsam muhabbetimi sohbetimi bozuyordu. Nasıl bozuyordu derseniz ya kendisiyle ya nişanlı olduğumu ya da evli olduğumu insanlara söylüyordu. Sonra kendisi itiraf edince öğrendim tabi
Takıntılı karı hsdja
Birileri birilerinin canını sıkmak için uğraşmış belli ki. En nefret ettiğim tip, insanların sinir telleriyle oynayarak bktan hayat ve mutsuz yaşantılarına renk katmaya çalışan özgüvensiz amipler.
Sktr et uğraşsın dursunlar
:) 🙏
Çıkmadı da bazı kişiler bana iftira atıyormuş. 18-20 yaşında kızlara para teklif ediyormuşum diye. Cevabımı görürlerse yüzleşmeye davet ediyorum.
Birilerin yine canı sıkılıyor :D
Sorma ya. Ben kendime yetiremiyorum maaşı birde yedireceğim birilerine. Söyleyen de çıkmıyor ortaya. Biliyorum kim olduğunu da neyse.
Kimmiş neymiş
Hee oldu cınım
😄 öfff aman
Üye ismini nasıl yazayım sevgili uber hanım :D
Sen bana ipucu ver ben anlarım 🧐
haha olmaz ama senden bir şey saklamam yine de
Evet çıktı. Kardeş gibi sahip çıktığım çocukluk arkadaşımın kardeşiyle meğer biz futbol takımı kuracak kadar çocuk yapmışız. Sürekli takılıyormuşuz falan .
Ahah nerdeymiş çocuklar😅
Kızın abisi bakıyormuş :D Bahsettikleri adam da daha telefona bakamıyor kör puahahah :D
hdjdja ne biçim şey bu
Sorma, ne zaman iyilik yapsam insanlar empati yapıp kendileri olsa pislik yapacaklarını bildiklerinden benim masumiyetime inanmıyorlar :) Takıyormuyum dersen çokta umrumda, ben, karşı taraf ve Alalh biliyor gerisini umursamıyorum...
Dedikodu değil de biri hiç tanımadığım kişiyle öyle bir şey sanıp arkadaşıma söylemiş sonra o kişiyle ilgim olmadığını gördüler komikti 😅
İşsizler djdjs
yalnız adamın sorusuna gitmeye korkar oldum😂
Kim o kimmm shdja
Söylemem 🤣
Kırırımmmm kafasını 😂
kız adamın haberi yok benim de yoktu sdff
He tamam kırmam o zaman 😂
Hayır, çıkmadı. Aradaki samimiyeti koruyunca bu tip dedikoduların önü kesiliyor. Buna mümkün olduğunca dikkat ediyorum.
Ben duydummm
Samimiyeti koru valla. Yoksa daha çok duyarsın çiçeğim 😄
Evet hep aynı düzeyde samimi olmaya çalışıyorum :D
En güzeli 😄
dfkfkd iyi mi böyle :D
Adın mı çıksın, iyi işte 😂
Canım çıkacağına adım çıksın shdja
İkisi de çıkmasın. Niye birinden birini tercih etmek zorundayız asdf
Mesela yani hjsja (haklısın yan çizmeye çalışıyorum) 😄
Yan çizme, olduğu gibi kalsın ashsh
Düz çizemiyormuşum onu farkettim :D
Ahaha hepimiz öyleyiz de çaktırmıyoruz 😄
Ben de bozuntuya vermeyeyim bari 😅
Verme verme 😄
çıkmadı da çok alakasız birine benim sevgime hak etmeyen birine aşık oldum oldu ama iyi ki gerçek yüzünü anladım
Hak edip etmediğini baştan anlayamazsın
Evet. Ve bu çok gereksiz bi dedikodu biçimi bence. Bazen tek işiniz gücünüz ben miyim diyesim gelmiyordu diğil🥱 bi geliyi bi gidiyii ahsja
İnsanlara malzeme lazım, oy yazık oy kıyamam djdjs
Yiaa yine çok düşünceliyiz 🥹
Bilmem dedikodu sonuçta 😂 benim arkamdan konuşan varsa gelsin söylesin 😂
Yok arkadan konuşmak daha zevkli sjdj
Alıştın sen düet yapmaya :D ama bu öyle bir şey değil
Ne kasedi olduğuna göre değişir :D belki tam zamanıdır
Buradan meşhur olamazsın :D atalım instaya shdj
İstemem yan cebime fırlat diyorsun 😅
İşini de biliyor :D araştırdın mı
Hâlâ meşhur değilsin ama 🙆♀️
Tamam bağırma djdja
youtube.com/shorts/hz6nTXGUBVk?si=faG2KWCuCyxJS8-u
Sakinim ben 😂😂😂
Hareketlere bak 😂
alakasiz degildik iyi anlasiyorduk ama arkadastik sadece öyle seyler olunca ben uzaklastim
Oha aşkcan mı oldun sen djdj
eskiden ya yeni bisey degil 😀
yok be daha hiç dedikoduya maruz kalmadım ☹️
Maruz bırakak mı :D
Ayyy kimi seçsek :D çok heyecanlı ben gideyim özelden bir şeyler sıkayım hemen yayılıyor ahahah
Söz konusu duyguysa alakalı insanları seçiyor musun ki desinler 😂 zıtlığın uyumunu seviyorum
Biraz eğlenmek dediğin şey soyunmaları dokunmaları hissetmeleri uyuşmaları ait olmaları işin bu boyutundan bakınca biraz düşünülmesi zor ya
Cinselliğe mi kaydı sorum hddja
Yoo kimse birbiriyle kutu kutu pense oynamıyor diğmi 🤭
Oynuyor 😂
Eğlenmek güzel şey ama soyunmazsan diyorum o zaman 😂😂
Evet aşk yokken aşk dedikodu çıktı kızı öp dedi kızın annesii😀😁😁
O sayılmaz bi kere
Haberim yokken çıkmışsa bilmiyorum.
Bildiğim kadarıyla çıkmadı.
Çıkmışsa doğrudur hsdjsj
Şaşırmam
Ben de 😁
Öyle her samimiyetten nem kapmasınlar
Ahahah sözümü çalma
Duruma cuk diye oturmuş, telif veririz ne olacak
Veriniz yoksa davalık oluruz 😒
Allah etmesin
Lise sonda resim hocamla çıkmıştı kadın esınden ayrılmıştı benımde resıme yetenegım vardı sureklı sohbet ederdık ders aralarında vs arkadaşlar arasında şakayla başlayan muhabbet dedikodu olarak yayıldı
Alakasız olduğu halde ve olmadığını bile bile çıkardılar ama olsun jdndjsnd
Uuu :D yapay zekanın dediği gibi çok ateşli
Evet.. İş yerinde bir kadınla adımı çıkarmışlar allahtan ik süreçlere hakimdi arkadaşı neden yanımızda tuttuğumu biliyorlardı da bir sıkıntı yaşanmadı. Evliydi birde ne kadar kolay bazı insanlar için bazı şeyleri söylemek..
yanlış kişilerle biraz eğlenmek mi benim o kadar vaktim ve zamanım yok kusura bakma
Tamam 🙄
cikti ve ben cok sinir oluyorum boyle seylere zaten ask gibi bir söz konusu olsa ben soylerim şununla sevgiliyim diye arkamdan diye bir yerlerinizden uyduruyorsunuz amaç nedir yani
Çıktı çocuğu tanımıyordum bile sadece isimini biliyorum kızın biri çıktı işte demiş sonra çocuğu başka kıza ayarlamış ayarlanan kız gelip sormuştu ne garip bir kafa.
Bebe Rexha ile çıkan aşk dedikoduları külliyen yalandır..
dfddf ispat edin
ahaha Bebe senin pişti arkadaşın mı 😅
Hayalleriniz o yönde galiba sjdja
Ahaha şov yapma
😂😂
Çok alakasız denemez belki ama arkadaş olduğumuz bazı kadınlar için aşk dedikoduları yayıldı geçmişte.
Lise zamanı olmuştu.
Ben sinem e bakıyordum sınıfta ama yanında oturan eda kendisine baktığımi zannetti.
Hayır 😂😂😌 ne münasebet çıkmaz öyle şey çıkarsa da gelip bana sorsunlar derim😅😅 dedikodu her zaman yandan olabilir
Henüz o kadar önemli ve önemsenecek biri olmadım🥲🤣
Herkes kendi çapında önemli :D annadın mı
Asktan nefret ettigimi isim gucum oldugunu aksa vaktimin olmadigini herkes vildigi icin cikmadi
😏 aşk vaktin var mı diye soruyor mu shdjs
Vaktim olmayınca insanlarla dahi konuşamıyorum arakadsslrimi bile bıraktım ask nasil gelsin
Birinden hoslandam konuşacak vaktim yok
Aşk dedikodusu çıkmadı ama oturup bir kahve bile içmeyeceğim insanlar aşık oldu
O da başka bir mesele :D
sende çay içersin :)
Arkadaşımın sevgilisi ile aralarını tatlıya bağlarken çıkmıştı 😂😂
Sen sen ol, kimsenin ilişkisini düzeltmeye çalışma djd
Evet çıktı ama konuştu konuştu sustular duymazdan geldim
Evet. Servis beklerken durakta sohbet ettiğim santraldaki kızı, benden korumaya çalıştılar.😂🤣😂
Çıkmıştı ama haklılarmış ben görmemişim ilgisini. Uzaklaşmıştım jet hızıyla 😄
Evet çıktı. Öyle bir ilişkim olduysa benim niye haberim yok, bana niye haber vermediniz.
Evet maalesef, en nefret ettiğim davranış gerçekten.
Hakkimdaki dedikodularla ilgilenmem 😀Oluyor oyle illaki...
Okulda adım çıkmıştı, kendimi kötü hissedince bıraktım işleri.
hayır çıkmadı , aşkım olsa açık olur belli ederim zaten dedikoduya gerek duymazlar
Evet. Kadın-erkek arkadaş olamaz zihniyeti yüzünden.
Lisede sınıfımda bir çocuk vardı. Ondan hoşlandığıma dair laf çıkarmışlardı. Acayip sinir olmuştum
Çıktığını düşünüyorum shh
O zaman çıkmıştır hdjd
burada bir yorumda gördüm adımı ama dedikodu çıktı sayılmaz
Çok şükür cizgim stabil. ❤️
🩵
Çıkanları biliyoruz hesabı kapatıp gitti çoğu
Gitmez onlar, yeni hesapla dönerler
Özellikle beklediklerim var gelsinler iki çift lafım olacak onlara
Değmez ama siz bilirsiniz tabi
Şöyle kafam bozuldu onlara namusluyum ayağı yapıp bana her haltı yemişler bende kardeşim kardeşim diyordum insan kandırılmış hissediyor
Aman çok sallamazdım yerinizde olsam :D kendilerine namuslu namussuz insanlar
Haklısınız belki de teşekkürler yorumlar için
Oha evet. Bak düşündüm de lisede oldu böyle bişey
Sonra noldu 😅
Sanki dedikoduyu ben yaymışım gibi bir de o kızdan tokat yedim ve yine sonra ilişki yaşamadık ama ilişki gb bi yakınlaşmamız oldu bu sefer
Tokadı önden atmış sjdjs
Ödemeyi peşin yapıyor helal olsun 😂😂
Çıkmadı bı ara kötü olay oldu tabi
Olay neydi
Salla geldi gecti
🙄
Yok hiç çıkmadı 😁
Sırıtıyorsun öyle, yalan mı yazıyon
Yalan yazıyorsun
He tamam :D
Çıktı oda çıktı🤦🏻♀️
Bu da çıktıysa djdjsk
Kaliteli dedikodular bunlar :D sen bile inandın dimi
Hiç sinirlenme sorunu gördüm :D
olsa bile çıkmaz karda yürüyüp ayak izini bırak gökyüzünde yürüyeceksin neden mi oralara kimse bakmaz
Burada birisi ben karım olduğunu iddia etmişti
Öyleyse öyledir jdjd
*Benim yazamamışım eksik kalmış
Kime yok kimsem de yok. O yüzden kimse bana bakmaz bakmadı da.
Evliyken eski çıktığım kızla çıktı üstelik oda evli
Çıkmadı 😃 iyi ki
Tebrikss
Bu adam aşırı karizma
Kimsenin ağzına dedikoduluk malzeme vermem
hayir. cikmadi. cikmazda. buna izin vermem
Sitede çok kişi ile çıkmıştı..
Hayır olmadı öyle şeyler
Sekreterimle çıkarmışlardı.
ne yazıkki çıktı ve sonucları cok koyuye gidiyordu
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?