Sanırım gelecekte şapkaları değişmiş olacağız, kadınlar ilişkiler konusunda daha girişken ve aktif hale gelecekler. Daha önceden internette tanıştığım biri olmuştu, buluşma konusu geçti aramızda. Ama bir arayıp da buluşma organize edip de göremedi beni. Şimdi de biriyle konuşuyordum, yine buluşma konusu geçti ama aktif bir adımı olmadı. Bir de adım attım falan dedi, zaten konuşmayı kestim. Karşılıklı buluşma konusunun açılması adım attığınız anlamına gelmiyor beyler. Napim ben mi çağırayım, çıkma teklifi edeyim? 😂 Bir de nerede bulusacagimizi bana soruyor, sen karar vereceksin, ben mi karar vereceğim? 😂
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Aşk İlişkileri konusunda 1,9b cevap paylaştı. Evet Bu aile bakani mahvetti erkekleri, Kadinin beyani esastir kelimesinden sonra kime nasil konuşacağımizi karistirdik,
Basimdan gecen bir olayı anlatayim bak bakayim erkek pasif olmakta haklimi degil mi sen karar ver.
Ankara ODTÜ universitesinin cihazlarinin bakımlarını yapiyorum, işlerim bitti geri dönerken öğrenciler otostop çekiyorlar durdum metroya birakabilirmisniz dediler 2 erkek aldim 2 bayanda bizde gelebilirmiyiz dedi olur dedim neyse hareket ettik metroda inecek çocuklar indi bunlar inmedi, ne tarafa gidiyorsunuz dedi, bahçeli dedim aa bizde oraya gideceğiz dediler tamam dedim devam ettik, Bahçelievler e geldik kenara cektim, bize 500 TL ver dediler, sebep dedim, bagiririz sapik bu deriz seni rezil ederiz polise bildiririz falan dediler, şaşırdım neyse zar zor indirdim, polise bildirmisler, ileride cevirdiler beni karakola gittim onlarda ordaydi, dedikleri gibi beyanda bulunmuslar. Polise yok mok desemde, polis abi biz biliyoruz neyin ne olduğunu yapacak bi şey yok bunlar para için yapıyorlar ama ispat edemeyiz, ver istediklerini gonderelim gitsin dediler, 1000 TL me mâl oldu, Alma abi kimseyi arabana maalesef kadinin beyani esas dediler
07 Yorumla- +1 yıl
Şimdi sen söyle erkek neden pasif olmasin neden korkmasin hadi cevap ver bakalim 😀😀
Biraz kisa anlattım ama olsun, lütfedip benim beyanimida soruna davet etmissin, benim cevabim bu, imla hatalarina takilma ceviriden ve hizli yazmaktan olmus olabilir 😀😀
Ana fikir, kadinlardan korkuttu dönemin aile bakani - +1 yıl
Polis de dolandırıcılığa alet oldu yani. Bu ne saçma bir hikâye eğer gerçekse. Polis biliyorsa dolandırıcı olduklarını niye sana zorla parayı ver falan demişler..
- +1 yıl
Ben olsam komalık edene kadar döverim ciddi söylüyorum hapse de girsem azcık karakteri şerefi olan bi insan yapmaz bunu iftira atmak nedir arkadaş.
- +1 yıl
Sana demiyom iftira atan kızlar için diyorum okurken ben bile sinir oldum çünkü
- +1 yıl
Her şeye inanma
En İyi Cevaplar
+1 yılBaba size biz şöyle böyle yapalım dediğimizde daha dur bir kere görmedin diyorsun görmek isteyince ne bu samimiyet samimiyet yok aramızda dediğimizde görüşelim yüz yüze diyoruz ne bu hareket diyorsunuz harekete geçincede ne bu ilgi sen kimsin diyorsunuz hoşlanıyoruz dediğimizde sapık diyerek engelliyorsunuz sorun bizde mi sizde mi? Onlarca kadından aldığım referansla örnektir bu.
00 Yorumla
- Aşk İlişkileri konusunda 2,3b cevap paylaştı.
+1 yılGidişat onu gösteriyor sürekli değişim halinde insanlar normal modası geçiyor bazı şeylerin ilerleyen zamanlarda tekrar moda oluyor. Ana göre değerlendirmek lazım ☺️
10 Yorumla
+1 yılÖyle olan da var olmayan da
Psikolojik sorunlar yaşayanlar da var
Yaşla da alakalı olabilir utangaç erkekler de çok var az değil direk cinsellik yaşamak isteyende yani karşına artık kim ciktiysa
20 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
7
Cevap
30Cevap
+1 yılsu sorunu yalvaririm vitrine showrooma sitede ne varsa oraya cikarsinlar tum erkekler gorsun ya. yemin ederim biktim prenses erkeklerden. her seye biz karar verelim, her seyi biz yapalim, pasalar otursunlar bi köşede. yahu ne guzel baskın olmanizi istiyoruz iliskide, göstersene erkekligini? hic is yok hic
10 YorumlaPasifik degil, bazı erkekler yavaş ilerlesin ister , bazısı hemen yatağa atayim der bazısı, degisiktir öyle işte sjsjsj
32 Yorumla- +1 yıl
O zaman buluşma lafını açmayacak
+1 yılErkeklik ölmüş. Boşuna beklemeyin kızlar. Elinizle kendinizi tatmin edin daha az üzülürsünüz. ahaga.
21 Yorumla- +1 yıl
Ahahah 😅
+1 yılNeden her şey erkekten bekleniyor, kadın da söyleyebilir bunu, o kadar da zor bir şey olduğunu düşünmüyorum
12 Yorumla- +1 yıl
Söyleyebilirim ama onun teklif etmesiyle aynı tadı vermez
- +1 yıl
Tadında bir fark olmaz
- Aşk İlişkileri konusunda 1,4b cevap paylaştı.
+1 yılYa arkadaş adam yazar cvp vermezler üzerine ego kasarlar. Terslerler reddederler vs vs adam tabi vazgeçicek bi yerden sonra.
12 Yorumla- +1 yıl
Daha o raddeye gelmemişti
- +1 yıl
sen erkek baskın olsun istiyorsun biraz anlıyorumda demekki ya yavaş ilerlesin istediler veya buluşmak da istememiş olabilirler bilemiyorum. Hepsi öyle değil tabi.
+1 yılBelki organlarını seviyor. Hemen pasif yaftalaması yapmayın
15 Yorumla- +1 yıl
Organ mafyası değilim 😂
- +1 yıl
O zaman niye konuşuyor 😂😂
- +1 yıl
Belli mi olur kimin ne çıktığı belli olmuyor
- +1 yıl
O zaman konuşmasın 😂
- +1 yıl
Yani mantıklı
+1 yılArtık sıra kadınlarda biz cok caba sarf ettik birazda onlar etsin😀
18 Yorumla- +1 yıl
Daha 19 yaşında neyin çabasını verdin 😂
- +1 yıl
Lise basından beri
- +1 yıl
Hahsh çok iyi 😂
- +1 yıl
Ben dalgamı geciyorum bide gülüyorsun hayatında eminim ki 1 kere bile cabalamamıssındır herkesin ayagına gelmesini beklemissindir
- +1 yıl
Bilip bilmeden konuşma.
- +1 yıl
Diyene bak basta bilip bilmeden konusan sen değil miydin yapılmasını istemediğin şeyi baskasına yapmicaksın
- +1 yıl
canım mısın sordum sadece neyin çabasını verdin diye daha bu yaşta 😂
- +1 yıl
Ne kadar caba vermedim ki liseyi simdiki gencler gibi bos yasamadım
+1 yılBu durumun musebbi de kadinlar maalesef. Esitlik esitlik diye diye feminizmin oyuncagi oldular. Simdi ortada erkek gorunumlu kadinlar dolaniyor. Kirilgan, karar veremeyen, pasif, aksiyon alamayan, tembel vs. erkek surusuyle basbasayiz. Kurallari yine kadinlar degistirecek nasil bozdularsa oyle de duzeltecekler.😊
Bir evde iki erkek ya da iki kadin olmaz. Herkes kendi suyunda akacak.
00 YorumlaBu kişilerin ortaya çıkacak bir açığı olduğunu düşünmüyorum. Gerçekler ortaya çıkacağı için buluşmadan kaçıyorlardır. Sizin tam aksine yüksek özgüvene sahip olduğunuzu düşünüyorum.
13 Yorumla- +1 yıl
Anladım korkuyorlar yani..
- Aşk İlişkileri konusunda 2,5b cevap paylaştı.
+1 yılErkeklik ve maskülenlik zamanla azalıyor maalesef. Testosteron oranları geçmişe göre çok düştü.
10 Yorumla
+1 yılEn iyi şartlara rağmen sizlerde hiç girişkenlik göremiyorum maalesef
10 Yorumla
+1 yılÇünkü şuanda herkesde gereksiz bir algı var işin maddiyat kısmı, sebebini ekonomik oldugunu düşünüyorum.
15 Yorumla- +1 yıl
Anladım ben davet edersem ben ödemek zorunda kalırım gibi mi. O da çirkin bir düşünce ama. Öyle bir düşünceyle teklif etmeyecek olan konuşmasın o zaman..
- +1 yıl
Öyle değil tabiki de bence benim bakış acimda bir kadına hesap ödetmek veya hesabı 2 ye bölmek utanç verici bir durum. Ve bence bir çok erkek de böyle düşünür düşünmesi gerek bunun içinde maddi durum önem arz ediyor
- +1 yıl
O yüzden mi sevgili yapmak istemiyorlar yani? O zaman konuşmasın. 🤣
- +1 yıl
Genelde öyle olduğunu görüyorum. O kadar da değil işte devamini getiremiyorlar. Başlangıç... sonrası yok
- +1 yıl
Saçma bir durum yani o zaman konuşmasın...
- Aşk İlişkileri konusunda 2,8b cevap paylaştı.
+1 yılDemekki pasifler cogalmis. Isteyennarzulayan icin sinir olmaz
10 Yorumla Sonuçta bir tarafın ilk adımı atması gerekiyor, diğer konu, nerede buluşmak gerektiğine kız cevap vermeli çünkü gelebilir mi izin mi alacak uzak mı düşer? Ben başka şehirde de buluşabilirim sen gelebilir misin. Çok ayıp etmiş, kusur etmiş veya kim nereye derse giden biriymişin gibi anlatmışın.
Biraz ince düşünceli olun. Direktif vererek şu saatte şurada ol ben başka yere gidemem geç kalırsam annem kızar mı diyecek.03 Yorumla- +1 yıl
Erkek karar verir uygun olup olmadığını sorar bu kadar
- +1 yıl
Dolastirmasin lafı işte.
Bencede değersiz insalar değeriniyetirmiş artık bombalama zamanı
01 Yorumla- +1 yıl
Anlamadim ne demek istiyorsun
+1 yılPes etmiş demek ki çoğu. Baktılar nazlarinizdan. :)
011 Yorumla- +1 yıl
Sanki buluşma ayarladı da gitmedim ne nazı ya 😂
- +1 yıl
Senden öncekilerden kaynaklı senin farklılığını hissedememiş demek ki boş ver takılma:)
- +1 yıl
Takılmıyorum zaten de erkek gibi erkek çıkmaz da bekar kalırım diye korkuyorum 😅
- +1 yıl
Erkekliği bunla ölçme bence :)
- +1 yıl
Bununla ölçmüyorum ama ilişki başlamıyor yani onu diyorum 😂
- +1 yıl
Sen adım at. Cesur kadınlar erkekleri etkiliyor aklından çıkmıyorsun sonra :)
- +1 yıl
Çıkmaz mı dersin 🙃
- +1 yıl
Ben benim kadar cesur kadın severim. Benim çıkmaz karşındaki pasif bir karakterse korkup basitlik olarak görebilir.
- +1 yıl
Anladım benzer enerjideyse hoşuna gider diyorsun yani
- +1 yıl
Doğru diğer türlü komplekse girer, kadın teklif mi eder diye düşünür vb.. e sen de teklif etmiyorsun ne olacak peki 🤣
- +1 yıl
Kesinlikle aynı enerji karşılıklı yükselişe neden olur. Teklif etmediğimi söylemedim ki bazen kadın da erkeğin aklına girebilir hep erkek kadının aklına girecek diye birsey yok. ya da ettirmesini bileceksin.
+1 yılHiç pasif kalmıyorum dominat oluncada kaciyosunuzz
14 Yorumla- +1 yıl
Ben dominant severim
- +1 yıl
Hep öyle diyorlar ne cinsellikte nede reel hayatta dayanamiyorlar köle ruhlu kadınlar beni etkiliyor sürekli
- +1 yıl
Aa hiç de bile. Saygılı ve dominant olacak, sınırlarına saygı duyacak.
- +1 yıl
Böyle şeyler söyleme aşırı ilgimi çekiyor asiriii😍
Aşk İlişkileri konusunda 1,2b cevap paylaştı. Tum erkekler kaçıyor sende artık ne yapıyorsan 😊
110 Yorumla- +1 yıl
Onlar beni kaçırıyor bence 😂
- +1 yıl
Aynen öyle hıh 😂
- +1 yıl
Birinden hoşlanmak istiyorum ama 😂
- +1 yıl
Hee oldu 😂
- +1 yıl
Geliyor musun 😂
Gizli Üye(36-45)+1 yılEşitlik istediniz alın size eşitlik. şimdide şilayet ediyorsunuz. Öyle bir görevi yok erkeğpin. istyiorsan sen davet et. biz eşitiz artık.
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılSen kocaelide misin😂😂
211 Yorumla- +1 yıl
Evet 😂
Cevap sahibi+1 yılNeresi😂
- +1 yıl
Söylemem kimliğim ortaya çıkar 🤣
Cevap sahibi+1 yılDaha neler 😂😂ben körfez
Yakın mıyız- +1 yıl
Gibiyiz 😇
Cevap sahibi+1 yılDerince mi😂😂😂
- +1 yıl
Hayır 🤣
Cevap sahibi+1 yılDilovası mı😂😂😂
- +1 yıl
Hayır tahmin ede ede doğruyu söyleyeceksin gibime geliyor 😂
Cevap sahibi+1 yılGebze mii😂😂😂
Aşk İlişkileri konusunda 326 cevap paylaştı. Buna belkide kadınlar sebep olmamış mıdır yani merhaba diyeni savcılığa verirsen karşı taraf pasifleşir zamanla
01 Yorumla- +1 yıl
Öyle biri olsam konuşmazdim zaten
+1 yılYorulduk artık ya vasıfsız kadınların isteklerinden erkek alsın erkek yapsın erkek arabası olsun erkek evi olsun erkek çalışsın kadın? Ama ben kadınım ben napabilirim ki...
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,3b cevap paylaştı. Heves meves kalmadı artık ondandır
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 13,9b cevap paylaştı. Erkekler utangaç oluyor artık. Doğru yani 😂
10 Yorumla
+1 yılDişil enerjileri yükseldi cidden hshhs
10 Yorumla
+1 yılBende girişken biriyim
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 31,8b cevap paylaştı. Feminizmin zararları kızlar erkekler gibi olmak istediler
00 Yorumla
+1 yılGerçekten nazlıymis ugrasilmaz x😀
04 Yorumla- +1 yıl
Ne ben mi nazliymisim 😂😂
- +1 yıl
Yoo karsindaki için söyledim miy miy yani pasif
- +1 yıl
Aynen bir de tripliydi ki sorma. Hem kısa cevaplar veriyor hem de görüldü attın diye trip atıyordu. Kısa kısa yazana ne yazacağım daha. Galiba ilgi manyağıydi, kendisi ilgi göstermeyip sadece birinin onunla ilgilenmesini istiyordu, hepsi bu..
- +1 yıl
Tabiki iyi yapmışsın sallla gitsin yeni gelinii
Gizli Üye(30-35)+1 yılGerçek Erkek görmemişin 😏
10 Yorumla
+1 yılHer kıza girelim mi yani
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 9,7b cevap paylaştı. Haklısın
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 11b cevap paylaştı. Ozguvensizdirler
10 Yorumlakadinin aktif olmasi bana uyar
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı.
+1 yılValla haklisin
10 Yorumla
+1 yılBurdan birini seviyor musun peki? ☺️
07 Yorumla- +1 yıl
Hayır niye sordun öyle biri mi sorduruyor 😂
- +1 yıl
Yok canim bulusmaya falan yaziyorlar dedin ya ondan sjsjsj
- +1 yıl
Yasadigin yerde mi peki 😉
- +1 yıl
Burdan kimse senin gibilerin dengi olmaz bacim. cahil ergen daha yurumeyi bile bilmeyen ezik tiplerle dolu 😂
- +1 yıl
Binde bir bile zordur zaten
- +1 yıl
Teşekkürler canım 😇 buradan değildi o konustuklarim
- +1 yıl
Ohh sevindim senin adına ☺️
Gizli Üye(18-24)+1 yılŞuanda böyle
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 36,2b cevap paylaştı. Evet sen çağır 😃
00 Yorumla
Devamını Gör(22)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz