Güncellemeler
+1 yıl
Eşim kıza saplantili olmuş ben kızla arkadan arkaya iletişim kurdum ve kız acısından hiç bir şey yok eşim tamamiyle bu hislere kapılmış ve evlimizde yer yer konu edindi kızla arkadaş olduk birde eşimle benim iznim olaraktan bor kere buluştular ve masaya açık koydu kız ben telefondan konuşmalarını dinledim kız olamayacağını ve evliyle dönmesi gerektiğini söyledi benim varlığımı eşime hissedilmeye çalışdı ve bu arada kız evlenip boşandı 3 yaşında kizi var evliliğime nasıl bir yön vermeliyim?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
12Cevap
https://www.instagram.com/reel/Cwzk1L-NOdh/?utm_source=ig_web_copy_link
Eşinin kız sandığı şöyle bir şey olmasın
😂yok kadın 3 yaşında kizi var
🚬
Bu konuyu etraflıca düşün ben olsan bosanırdım eger herseye sahipken ciddi anlamda diyosun sevgi ilgi alaka cinsel yasam vs hepsine sahipken yaptıysa bosa arkana bile bakma ama bi takım sorunlar varsa konuyu degerlendirmeye al bu bakkalda su yoksa diger bakkala yürürsün 🚨
Yani sen bambaşka bie boyuta tasimiasin bu noktada eşine nasıl dokunuyorsun hayret aynı şeyi sen yapsan eşin nasıl davranacakrk sana?
Ölüm veya yaşamak ama ölümden beter şeyler yaşatmak
peki sen şu an ne yapıyorsun?
Ben bi mesafe koydum eskisi gibi değilim resmen sevgi dilenirdim ilgi isterdim o kaçar ben kovalardım ama artık öyle değil şimdi tam tersi oldu
İhaneti affetmek onaylamak anlamına gelir. Beni aldattın ama bu bana yetmedi tekrar yap demektir!!!
Bunun bilincindeyim ama bırakamazdım oğlumu bu savaşın içerisine dahil edemezdim bunu eşime hissedirmedim tam tersi kalarak ona daha ağır bir vicdan oldu yanlışına rağmen
Nasıl yatağa girip seni yapmasına izin verecdksin?
Bu zaten ayrı bi konu🤦♀️ zamana koydum bunu fakat bu olmazsa bu seferde bunun için yapar aldatmayı diye düşünüyorum
Misli ile intikam almayı düşünmedin mi?
Aldimda zaten kızla iş birliği yaptık buda hiç bir şeyden haberim yok sanıyor halbuki yönetmen benim kısasa kısas diyorsan o bana yakışmaz o zaman ne farkımız kalır disaridakilerden
İçindeki ateş kor olarak kalacaktır.
Biraz acar mısın anlamadım
Takip
Cezasız bırakmamalısın. Bir süre verme ona. Baştan çıksın iyice, pişmanlığında samimi mi anlarsın.
Evet o samimiyeti istiyor
Kesinlikle beni dinle. Taviz verme. Bir süre yatma, cezalandır. Usanıp yine gözü dışarı kaymaya meyil ediyorsa zaten ondan koca olmaz, boşa gitsin. İkeride daha çok üzülürsün. Yok sadık kalıyor, hergün yalvarıyor af diliyor ama aynı hatayı yapmıyorsa o zaman gerçekten oişman olmuş, cahil ce bir hata olarak değerlendirebilirsiniz. Neticede mal senin. Benden söylemesi. En az 45 gün verme...
Çok doğru artık olan oldu o kısmı anla nasıl bir kadın olayım ona
Daha dominant, daha mesafeli ama bir yandan da daha baştan çıkarıcı tavırlar kısa sürede ipleri eline geçirir.
Belli ki adam çok pişman olmuş ve senden daha iyisini bulamayacağını anlamış
Bende öyle tahmin ettim benim bulduğum yöntem asla yaptığı yanlışı yüzüne vurmuyorum yerine göre yapıyorum davranışlarımı bazen sert bir dil bazende sevgimi ve varlığımı hiseediriyorum doğru yol mu bunu görünce zaten beni asla bırakma diyor
Evet aslında izlediğin yol güzel bir yol böyle devam edersen daha çok bağlanacak sana artık kimseyi görmez gözü
Öylemi dersin bide aynı evde yaşıyoruz kaynana kayın kayınbaba rahat da davranamıyorum
Evet öyle tabii ki evin kalabalık olması kötü ama illaki bir fırsatını bulursun başbaşa kaldığımız anlarda değişik şeyler deneyebilirsin sana detay vermek isterim ama buradan da olmaz
Ben anladım kadınız neticede🤭
Yani mutlaka tabii ki bir şeyler anlamışsındır ama bazı konularda tecrübe de önemlidir
Evet bunda çok haklisin
Yani
bir hata yapan bir daha yapar sen affetin sen çek
Aynı durumu bende yaşadım. Fakat güvenmekle hata yapmışsın. Eski sevgili ne demek farkındasındır. Evlendiğinizden beri belki de hiç unutmadı.
Boşan demek kolayda donuna kadar al adamın bu kızda delikanlı imiş arkadaşın olsun
Boşa aldattığını ispatla felan
Oğlun için yapmıyorum felan deme boşa
Aynısını sen yapsaydin namus namus diye seni öldürürdü
Bu çok net bir şey
O yüzden sana yakışan bunu boşamak ekmegi suyu haramdır böylesinin
Bende bunu çok istiyorum lakin 1 oğlum var diğer oğlumu da 5 ay önce kaybettim 2.5 yaşındaydı çok zor zamanlar geçirdik eşimin aldatma konusunda en fazla gideceği kız buydu kız tarafındanda rec yiyince oturdu poposunun üzerine şairim evrenine bari sahip cikayim diyor sanırım kendince
Başın sağ olsun mekanı cennetir onun rahat ol şimdi mi aklina gelir sahip çıkmak gideceği karı. Kız kalmadi
Aynen öyle kardeşim bu kız böyle çıkmasaydı eşimin önünü alamazdım
Bir kardeş tavsiyesi bundan kurtul
Bende inanın çok istiyorum çünkü yaptığı şeyler yüzünden gözümde yerle bir fakat 5 yaşındaki oğluma bi savaşa dahil edemem oda özel bor çocuk zaten
Kaybetmekten korkmuş Ayrıcalıklar sorularım olacak ama ms kapalı nasıl yapalım?
Bende bilemiyorum buradan sorun
Detay lazım sorularım var buradan soramam ki aldatmanın çok sebebi olabilir senden kaynaklı bile olur
Sorun burdan profiller zaten sahte sokaktamı tanıyacaklar bizi mesaj kutusu açılmıyor dediniz yeride bilmiyorum benim için sorin yok buradan sormanizin
Takip atim
Yazdım
Yazdım bakar mısın
Esinle devam etmelisin affetmelisin onu
Öylede oldu🤦♀️
Ne olmalısını bekliyorsun ki
Kul köle vazgeçilmez her kadın istediği
Esinle daha farklı şeyler dene evine bagla onu
var mı bir taktiğin
Önce tarzını değiştirmekle başlamalısın
Evet bende öyle oldum açık bir bayan değilim ama mutlu olduğum gibi giyiniyorum artık
Evet ruhunu Özgür bırakmalısın. Bu iyi bi şey. Esine de güzel süprizler yapmayı denedin mi
Yok hiç yapmadım 😁
Sinsi bi gülüş bu gülüşü nerde görsem tanırım. Ama iste daha farklı şeyler yapmalısın
Hemen affetme hemen affedersin yine yapar
Sende aldatiliyorsan biz ne yapalım
Bi kere aldatan hep aldatır, hata etmişsin
İntikam alacak mısın
Aldım bile kızla iş birliği yaptık buradaki şansım aldatmak istediği kızdı kızda bunu red edince bunun piskolojik anlamada yıkıntıya uğradı dışarıda hiç bir halt edemez artık
Sen bi dışarı çok orada dolu burdan iş çıkmaz sana klavyene yazık
Neden mecburşyr6