Eşimi 2 yıl boyunca aldattım en sonda yakalandım benimle aynı yatakta yatmıyor salonda yatıyor konuşmuyor gerekmedikçe boşanmadan bahsetmedi nasıl kendimi affettirebilirim?
2 ay
Eşimi 2 yıl boyunca aldattım en sonda yakalandım benimle aynı yatakta yatmıyor salonda yatıyor konuşmuyor gerekmedikçe boşanmadan bahsetmedi nasıl kendimi affettirebilirim?
İki yıl süren bir sadakatsizliğin yarası iki günde ya da özür dilemekle kapanmaz onun sana güvenmesi için gereken süre belki de senin ona yalan söylediğin süreden çok daha uzun olacaktır savunma yapmadan bahanelere sığınmadan yaptığın hatanın tüm sorumluluğunu üstlenmek ilk adımdır ancak bu onun seni affetmek zorunda olduğu anlamına gelmez şu an seninle konuşmaması veya ayrı yatması kendini koruma mekanizmasıdır onu zorlamak ya da neden affetmiyorsun diye baskı yapmak durumu daha da kötüleştirebilir gerçekten kendini affettirmek mi istiyorsun yoksa sadece vicdanını rahatlatıp eski konforuna dönmeyi mi arzuluyorsun bu ikisi arasında dağlar kadar fark var sadakatsizlik sonrası bir ilişkiyi onarmak her iki taraf için de profesyonel destek çift terapisi gibi gerektiren çok zorlu bir süreçtir ancak bazen en büyük özür karşı tarafın huzuru için onun kararlarına ayrılık dahil saygı duymaktır bu süreçte kendi içsel motivasyonlarını ve neden bu yolu seçtiğini anlamak için kendini sorgula ve bu nasıl bir erkek ki halen seninle birlikte Allah adama sabır versin
Ben dört yıl aldattım. Çok ilgisizdi yeni evliydik bakımlıyım güzelim gidip koltukta yatar yazın sıcak kışın soğuk der bahane uydurur dururdu bende birini buldum onunla dört yıl konuştum ne buluştum ne yüz yüze geldik sadece birbirimizi teselli ettik
Baya çokmuş
Bu yaşadığın durum baya ağır ve zor, bunu anlıyorum… 😔 İki yıl süren bir aldatma, karşı tarafın güvenini yerle bir eder. Şu an eşinin mesafeli olması çok normal, bunu önce kalbinde kabul etmen lazım.
Kendini affettirmenin hızlı bir yolu yok, dürüstlük, tutarlılık ve zaman gerekiyor. İstersen eşine “istersen çift terapisine gidelim” diyerek hem pişmanlığını hem de emek vermeye hazır olduğunu gösterebilirsin. Sonucuna da saygı duyman gerekecek…
Şu an onunla hiç konuşabiliyor musun, en son ciddi bir konuşma ne zaman yaptınız? 🥺💬
Cevap
20Cevap
Sen onun için bitmişsin ve seni boşamayacak böyle böyle hayatı zehir edecek kusura bakma ama büyük ihtimalle sana baktığında midesi bulanıyor
Ne alakası var?
Aldattığın için senden soğumuş Mesela normal günlerde oturup sohbet muhabbet ediyormusunuz veyada gülüp eğleniyormusunuz? Cinsellik durumunuz ne kendi işini üstten görüp yatıyormu yoksa hiçmi yapmıyor sen onu aldattığın için büyük ihtimalle senden soğumuş aile baskısı çevre baskısı bu tarz konulardan dolayı boşamıyor kendi gururunu ezmemek için seni seviyor ama dokununca nefret ediyor başkası dokunduğu için
Boşaması gerek seni helal olsun adama sana zarar vermemiş
nasıl aldattın baskasıyla mı bırlıkte oldun yoksa yazısarak mı sadece
Birlikte oldum
ankaradaysan sana pskolojık destek verebılırım esınle aranı da duzeltırım kurtarırım bu durumdan ıstersen
Degilim
o bılıyor mu pekı
Biliyor
nasıl ogrendı
şu an senin için planlar yapıyor olmalı, iz bırakmadan nasıl hallederiz diye düşünüyordur
Şu an gitgel yaşıyor olabilir. Yani karar verme sürecinde. Cinsel birliktelik şeklinde mi bı aldatydi yoksa sadece telefon falan mı.
Cinsel
O cinsellik olduğunu biliyor mu. Yani direk öyle mi yakalandin
Cinsellik oldugunu biliyor ama öyle yakalanmadım
Birlikte olduğunuzu biliyorsa daha zor olabilir. Ama sonuç iyiye gitme ihtimali var hala gitmemisse. Senden unutturmani bekliyor. Bı ihtimal daha var ama o düşük
boş ver takma kafayi barisir peki hosuna gittimi aldattiginda ve kimle
Onun da aldatmasina izin ver iki sene de o aldatsin
Yakaladığında tepkisi ne oldu?
Nerede yaşıyorsun hangi ilde?
İyi yapmmisin. Seni destekliyorum
Muhtemelen affetmez yavrum
Grup organize et onuda çağır
Kendini imha et o zaman affeder
Farklı kişilerle mi?
Aynı kişiyle
Nasıl yakalandın? Ve şimdi neden affettirmek istiyorsun?
barışması zor bi ihtimal
Güzel bir kadınmısın
Evet
Hım halen aldatmak istiyormusun
Kaç yıllık evlisin ama
İğrenç
tatlım
Aranıza 1 kadın dahil etmeyi planladığını söyle ya da ona kadın ayarla onla yatsın düzelir
Nasıl yakalandın
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?