sevgilim dgs sınavına hazırlanıyor ayrıca şantiyeye babasının yanına gidiyor işi kavramak için galiba stajını orada yapıyor.. ama bu süreçte beni biraz ihmal etti.. sadece günaydın, napıyorsun, iyi geceler hep bu fasıl dönüyor.. tamam anlıyorum yorgun zaten sürekli söylüyor bunu.. ben de çalışıyorum ama onu bu kadar ilgisiz bırakmıyorum. geçen yıl ben de üniversite sınavına yeniden hazırlanıyordum ama yine de ilgisiz bırakmkıyordum onu.. dün işe başlamadan arayım dedim pek istekli konusmuyordu ders çalıştığı için.. geçen yıl vize ve finallerde böyle oluyordu bana karsı, şimdi 1 yıl boyunca dgs için ders çalışacak ve 1 yıl boyunca bana karsı hep ilgisiz mi olacak? bir fikriniz var mı bu konuyla ilgili?
AI Persona’ya Sor
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Gayet normal bir şey buda yine erkek ve kadının yapısı ve doğasının farkı Tabi şunu kesin eminim sende bu sevmiyor mu kaygısına sokuyor. Ama erkeğin sevgisi sevgi anlayışı kadının ki ile farklı burada kendinle mükayese etmişsin ama ben böyle yapmadım diye. Erkek yapısı gereği kadına nazaran daha Mantıksal Soğukkanlı bir canlı görece diyorum tabi Hiç duygusal değildir demiyorum. İş güç kariyer vs gibi konular olduğunda odak noktasını ona kaydırır Bu doğaldır sevmediği felan anlamına gelmez. Çünkü Erkekler hayatları boyunca performans yükü altında yaşarlar herkes aileden çevreden başlayarak ondan birşeyler üretmesini birşeyler yapmasını sorumluluk üstlenmesini çalışmasını bekler. Hal böyleyken mümkün değil Mantıksal bir canlıya dönüşmesin, O yüzden zihin yapısı böyle oluşan erkek bu tür meselelerde sürekli kendini inşa etmeye odak verir.
evet aslında dedikleriniz doğru ve erkek arkadasım bu yıl çok hırslı babasının takdirini kazanmak istiyor.. mühendisliği kazanamadı 2 yıllık bölüme girdi inşaattan şimdi bu yıl dgs ile mühendisliğe geçmek istiyor bu yıl buna odaklı sadece.. ama yine de bazen ilgi istiyorum
Kadın Erkek doğasını öğrendim valla artık anlamadığım nerdeyse her şey yapbozun parçası gibi birleşti kafamda tablo tamam nerdeyse, Kadınların ilgi istemeside gayet normal bir şey Zira tarih boyunca ve halende böyle Hayatlarında ve Piskolojik açıdanda hep onları kurtaran yardımcı olan iyi hissettiren imkan sağlayan daha sayamacağım şey Birilerinin onları önemsemesi İlgilenmesi sayesinde oldu. Bu yüzden de Daha küçüklükten itibaren ilginin ne kadar değerli bir şey olduğunu benimsediler benliklerinde, Ama yine bu yüzden ilginin yarattığı o güzel haz çokca yanılmalarına hayal kırıklıklarına uğramalarına neden oldu. Sahtemi yoksa gerçek mi Sorunsalına neden oldu Bu yüzden de Sürekli bir emin olma İhtiyacı gütmüşlerdir. Öyleya birileri yalandan ilgili gibi davranıp kullanabilir bunu Bu yüzdende En ufak ilgisizlikte endişe kaygı rahatsızlık korku başlar kadında Bu yüzden sen beni sevmiyorsun biliyordum işte sevseydin şunu yapardın böyle yapardın Endişelerini hep dile getiren kadın olmuştur. Fakat bu tarz durumlarda endişelenecek bir şey yok Karşında kininde bir doğası var. Ve ona göre haraket ediyor Bu tarz durumlar sevmediği anlamına gelmez.
dedikleriniz çok doğru ben de farkındayım da kadın işte ufak bi ilgi olunca günü kurtarıyor
Anlıyorum en azından biraz ilgi göstersede şu endişe verici kaygılandıran eksik ve noksan hissettiren şeyden bir kurtulsam diyorsun belki. Söylediğinin tercümesi bu değil mi tam olarak
evet öyle
Tabi bu yaptığım kapsayıcı net açıklamayı ona yapmamışsındır. Zaten kadınlar 2 şeyden yapmazlar Ben söylemeyeyim o anlasın söyledikten sonra ne anlamı var. Bide iletişim kurmaktaki farklılıklar Erkekler direk konuşur direk anlatır net söyler açık şekilde ifade eder. Kadınlar örtük imalı göndermeler ima etmeler şeklinde yaklaşımlar sergilerler bu hem sözlerde hemde tavırlarda böyledir. Ama Erkek düz mantık olduğu için bu Örtük ima eden şeyleri anlamazlar anlamakta güçlük çekerler. E tabi duygusalda olmayınca hissiyatındanda algılayamazlar Durumu o yüzden ya hiç söylemedin ya da Böyle tüm açıklığıyla söylemedin meseleyi bir tarafdanda o anlamalı o zaman değerli olur diye düşündüğünden dolayı burada yapman gereken gerçekci olmak durumun farkında olmak ve Kabullenmek eğer bunu yaparsan eksik ve noksan hissetmen veya Endişe ve kaygı duyman dinecektir. Bu böyle bir canlı doğal olarak yapısı gereği işine odaklanıyor ayrıca bunu direk açıkca dile getirmeden anlaması nerdeyse imkansız. Demen lazım ve şunu da net şekilde söyleyebilrim Bİr erkek olarak Ortada seni sevmemesi ile ilgili her hangi proglem yok rahat ol
çook teşekkür ederim ederim yorumunuz için bir nebze de olsa rahatladım
Önemli değil 👍
Bu bir bahane