2 çocuk var tanıdığım ulan fotolarına baksan tüm fotoları fitnessta bakınca ulan hulk gibi adam dersin kaslı falan , reelde denk geldik yanımda bit kadar cılız 165 bişeyler dkkdkdk bunlar nasıl bu kadar iyi foto çekiliyor anlamadım hilesi nedir kdkdo
AI Persona’ya Sor
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
0Cevap
İki ay spora giderler aletlerle resim çekilir po ye koyarlar bio ya fitness yazarlar yanına git dağ ayısı 😅😂😂
ya yıllardır yapıyoda nafile 😂 fizik boy olmadıktan sonra
Haahaa
Bide yanımda asabi asabi bakıyo üflesem uçacak jdjd
Aynı benim eski flört 😅
cücük kadar boyları var artsitlik yapıyolar 😂
Sorma instadan tanıştık 1.81 dedi boyum. bayağı iyi görünüyordu fotolarda vücudu yanyana geldik tamam kısa değil ama omuzları benden dar zayıf bişey. Boy da yetersiz kalıyor biraz kemikli olmayınca sanırım
ya alayı yalan zayıflıktan kasları çıkıyor kas diyolar onuda bak benim boy 190 kilo 82 yanımda bit kadar kalıyor böyleleri üflesem uçar ksskksd
reelde görmeden biriyle olmamalı bence
Kanka napayım ya yokluk işte hshhshsh
koca ülkede bisürü erkek var kanka hele üni okuyosan düşme o kadar dkkdks
gerçi türkiyede iri yakışıklı erkek az aw sende haklısın
Üniversite mezunuyum, aktif iş hayatım var ama uygun biriyle denk gelemedim bir türlü
anladım kanka böyle tiplerdende hayır gelmez zaten boş beleş insanlar , illa ki biriyle yolun kesişir sabret yaşın kaç bu arada
çocuk kötü değildi mimardı , boyu da kötü değil ama boya rağmen minyon duruyo. Benim kardeşim de 1.80 ama kassiz sporu bıraksa bile hacimli ona nazaran çok farklı görünüyor. Yaşım 27 biraz da küçük gösteririm 😈
yalan söylemiş o zaman 180 çokta kısa değil daha kısadır o , 27 yaş iyi iyi daha çıtırındasın
Sağol o senin güzel bakış açın 😍
çıtırdan anlarımm ricalar efendim
Neye göre anliyorsun hshshsh
konuşma tarzı , enerji vs ee tecrübe diyelim kdkdkdo
Bu yaşta bu kadar tecrübe korkutuyosun beni 😈
ee yakışıklı olunca birazda akıl olunca gerisi geliyorr 👿
Ne okuyorsun , yaşın kaç
görsel iletişim tasarımı okuyorum 23 yaşındayım
Pek bilgim yok, Allah bol paralar kazandırsın 💸💰
valla geleceğin mesleği ki bölümdeki en iyilerdenim şimdiden bi çok yere iş yapıyorum sağolasın 🙃
İyi öyleyse benim öğrencilere tavsiye ederim tercih zamani
sen gizliden çıksana sohbetten konuşalım bakalım
Teşekkürler böyle kalması daha iyi
bu uygulamadaki insanlarda artık hep gizliden konuşuyor, saçma sapan insanlar doluştuğu için millet güvenmiyor birine kankada olamıyoruz artık biriyle
Ondan değil de o kadar çok erkekler konuştum ki bir de iş hayatı yoğun olunca kafam kaldırmıyor artık.
haha sende iyi takılmışsın he dkdksk
burdanda oldumu konuştuğun
Ohooo buluştum bile üç kişiyle
ee nasıllardı eğlendinmi
Fotoğraftaki gibi yakışıklı değillerdi, son buluşmamız oldu hshsjssj yüzlerine kırmadan söylemeye çalışsam da engel yedim. Ondan gizli takılıyorum işte denk gelmiştim diye😂
sende en iyisini yakışıklısını bulmuşsun olmaz böyle kalsın diyosun 😂
Kanka en son böyle diyen birine inandım ama 🤮🤮 sütten ağzı yanan yoğurdu misali. Ayrıca kardeşinle yasitsin ablanım ben sbhsjsje
böyle diceni biliyodumda profil fotomu gördüğün an anlarsın nasıl olduğumu 😂 anne tarafım ispanyol ve rum kökenli benim kanka tipsiz olmamın pekte imkanı yok yani kdkdks
ya illa manitalık değil kanka oluruz kasmaya gerek yok valla çok saçma insanlar var burada ben tek tük adam akıllı olanlardanım sen bilcen jdjd
adım goldmann görmüşsündür belki
Yok hiç denk gelmedim
Allah allah 2 günde bir girerim iyi bakalım
Böyle gizli takılırsan tanımam tabi hshshjs eee özel biri yokmu
Normalde gizli sormam şansına tam bu soruya denk geldi :D yok ya yazan eden çokta bende sen gibi beğenemiyorum
Napcaz böyle ya nereye kadar sbjssjjej
valla bende bilmiyorum görücez güzel yakışıklı olmakta sıkıntı insanlar yanına yakıştırmıyor bide çok laf yedim ben bu yüzden daha iyisini bulamadınmı vs diye :D
Allah çirkin şansı versin diye boşuna dememişler
aynen öyle , şimdi süprize hazırsan asıl hesabımla yorum yapıyorum buraya :D bu diğer hesabımdı soru hakkım bittiğinden
Hazirmiyim bilmiyorum hshshshsj
Vee geldimm :D
Abin yok mu shshhsjsjs
Olay neden abime geldi :D insan bi şaşırır be
İşte bu demek oluyor ki yakışıklısın ama benden küçüksün eğer abinde senin gibiyse ayarla demek 😈 bu arada var demekki
sen bi özelden yaz konuşuruz :D
Yazsam ne olcak hep aynı basliyo ve bitiyor biraz çabuk sıkılırım erkeklerle cozutmadan normal arkadaşlık edemem kendime guvenmiyorum yani. En iyisi böyle seviyeli kalmam gözünde
Asıl bu baymaya başladı beni, gelceksen gel konuşalım bende zaten ciddi muhabbeti gram sevmem cozutma olayı bendede var ki ben sıkılacağın biride değilim , valla mis gibi takılırız ama sen bilirsin
kanka sen gibi birini ilk defa görüyorum ya çok nazlısın zorsun asdasdas
Ya biraz zorumdur evet😈 hiç vaktini almayayım demeye çalışıyorum aslında. Biryere varmayan sohbetler yoruyor beni, arkadaşlık diceksinde yeterince arkadaşım var zaten. Bu bünye love istiyo artık jsjsjsjsj
Ya güzelim bi şöyle salsan kendini aşkıda sevgiyide heyecanıda yaşatırım ben sanada :D yaş falanda önemli değil bence 28 yaşında sevgilim olmuştu geçen sene arada 3 yaş anca var
neyse iyi geceler knk