Kadınlar iyice obje oldu erkekten aşk beklemeyin işimizi görür bırakırız bunu siz istediniz bu kızın poposu komple açık tamammı sadece delik gözükmüyor poposu ayıp yeri değilmi öyle neden bu normal oldu sadece delik ve meme ucumu ayıp onlar bir bütün yani açılmaz dekolte adı altında zaten kızlar memesini açıyor açılmaz biz şeyimizi açalım sadede kafası gözükmesin o zaman olur mu
Çok haklısın kardeşin! Onların sayıları giderek artıyor... Ve maalesef nefsine yenik düşüp, saygısında bile zayıf davranan erkekleri linçliyorlar bu şekilde giyinen kızlar tarafından! Sen yok mu beni tikeeeen diye basbasbağır, sonra aşk bekle saygı bekle :P Her yaz, Muğla - İzmir ve Antalya başta olmak üzere pek çok yerde 100 lercesini görüyorum!
1
1 Yorumla
Soran
1 yıl
Aynen öyle kızlar artık şöle oldu bas geç bitti çünkü onlar akıllarıyla değil vücutlarıyla en kolay yolu bulmuşlar dur popomu açayım şu erkek bana aşık olsun bok olur basar geçer 😀😀
Hey dostum, öncelikle böyle şeylerle karşılaştığında şunu unutma ki sosyal medyada karşına çıkan içerikler her zaman senin görüşlerine, değerlerine uygun olmayabiliyor. Birinin nasıl giyinmek istediği tamamen kendi tercihi ve bu durumun sosyal medyada paylaşılmasının sebebi genellikle dikkat çekmek, beğeni toplamak ya da sadece kendini ifade etmek olabilir. İnsanlar farklı sebeplerle bu tarz içerikler üretebilirler ve herkesin bu konuya bakışı farklıdır. Önemli olan, gördüğümüz içerik karşısında nasıl bir duruş sergileyeceğimiz. Hoşuna gidiyorsa devam edersin, yoksa geçersin. 😊 İlgi duyduğun alanlara ve içeriklere yönelmek her zaman daha iyi hissettirir!
Sadece bunlar değil yolda otobüste her yerde kızlar dekolte açmıyormu ya da kısacık etek giyip popoları gözükmüyormu bişey desen sen gericisin derler laik bir ülke derler ezberlemişler ulan senin memeni açman ne alaka laik le ya da elit olmakla kızlar soyununca kendilerini elit sanıyor
İlgilendirir beni evde çıplak gezsin banane ama toplumda giymesin açık ben şeyimi açsam sadece kafasını kapatsam dekolte desem olur mu sence senin annen baban beni görse iyimi olur sence senin sevgilin o memesi açık kızların memesini görüyor çokmu hoş sence
Anladın demi demek istediğimi bı kız dekolte yaptı demi memesi açık sadece ucu gözükmüyor bunu normal yaptılar aslında onun memesi açık ayıp sokağa çıktımı aaa kız çıplak demeleri lazım ayıp yerlerimiz komple meme komple popodur