Aşk İlişkileri Hoşlanan erkek göz teması kuramaz mı? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 11 Yapay Zekaya Sor Yere bakıyor gülümsüyor veya başka tarafa bakarak konuşuyor bana bakmıyor. Ama başkalarına öyle değil. Güncellemeler+1 yıl Çok Süper bir soru sordun, vitrinde olmaya hak kazandın! Hoşlanan erkek göz teması kuramaz mı? Cevapla Erkek Soruları Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 261,4b cevap paylaştı. Kurar evet 0 0 Yorumla
flawsome25 Takip Et Master Yaş: 22 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 4,5b cevap paylaştı. Çekingen erkekler genelde göz teması kuramaz ama o şekilde de senden hoşlandığını anlayabilirsin 0 0 Yorumla
Gizli Üye (36-45) +1 yıl Yinede emin olma yatakta gözlerinin içine bakarak gider gelir böyleleri 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Yatak ne alaka Yorumla
İstanbullubeyyyy3452 Takip Et Master Yaş: 35 , eic 98% +1 yıl Gözlerinin içine bakarım havaya değil 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Ama sevdiğim kişi bakamıyor çok heyecan yapıyor fakat mesajlasirken çok rahat Yorumla İstanbullubeyyyy3452 +1 yıl Seven bakıyor ablacım öyle güzel bakıyor ki gözünü alamıyor gerçek seven Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl yere bakmıyor o şeye bakıyor hahah ayakta uyuyun 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Ya ne alaka Yorumla Cevap sahibi +1 yıl tüm erkekler aynıdır. tek aklımızda olan şey bir şekilde sizin gözünüze girmek sonra da... ze girmek Yorumla
tt_Escape_tt Takip Et Master Yaş: 39 , eic 97% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 16,3b cevap paylaştı. utangaçtır 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Başkalarına karşı çok konuşkan ve rahat bana öyle ya Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Kurar evet
Çekingen erkekler genelde göz teması kuramaz ama o şekilde de senden hoşlandığını anlayabilirsin
Yinede emin olma yatakta gözlerinin içine bakarak gider gelir böyleleri
Yatak ne alaka
Gözlerinin içine bakarım havaya değil
Ama sevdiğim kişi bakamıyor çok heyecan yapıyor fakat mesajlasirken çok rahat
Seven bakıyor ablacım öyle güzel bakıyor ki gözünü alamıyor gerçek seven
yere bakmıyor o şeye bakıyor hahah ayakta uyuyun
Ya ne alaka
tüm erkekler aynıdır. tek aklımızda olan şey bir şekilde sizin gözünüze girmek sonra da... ze girmek
utangaçtır
Başkalarına karşı çok konuşkan ve rahat bana öyle ya
Kurar