Bende aynı fikirdeyim seninle. Bir ilişkide saygı çok çok önemli. Eğer kişilerin birbirine saygısı yok ise ne yazık ki o ilişki birgün bitmeyr mahkumdur.
Aynen bende bana saygısı olmayan biri ile tüm ilgimi alakamı keserim. Saygısız bir insan ile ne bir ömür geçer ne de bir hayat. Öyle biriyle aynı yola bile çıkmam ben.
Aynen bende aynı fikirdeyim seninle. Saygı bir ilişkide bence olmazsa olmazlardan bir tanesi. Saygı olmazsa eğer bir ilişki ne yürür ne de devam eder. O yüzden saygı çok çok önemli.
Aynen bende öyle bir ilişkiye ilişki demek şahsen. Saygısı olmayan bir insanın ben sevgisi olduğunada inanmiyorum şahsen. Bir ilişkide Saygı çok önemli.
Aynen bende bana zerre saygısı olmayan bir insan ile yapamam. Bir ilişkide saygı bence en önemli şey diye düşünüyorum ben. Saygısı olmayan insanın sevgiside olmaz bence.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
23Cevap
Kesinlikle sürdüremem.
Hayır yürütmem tabi ki de saygı olmalı
Ya buda soru mu? Nasıl yürüsün o ilişki? Bir ilişki sevgi, saygı ve güvenle gelişir ve yaşanır.
Saygi suyun icinde durdugu cam bardak gibidir. Kirilirsa o suyu icemezsiniz.
Ölsem de aşkından yürütemem.. kendime saygımi nasil kaybederim
Hayır, saygı önemli. Saygısı olmayan insan ezer.
saygı benim için esastır
bana babam bile saygıyla yaklaşırken o kim köpek!
asalakmiyim :)
o kim kopek de bana saygisini gostermeyecek :)
Saygı olmayan bir ilişkide ne sevgi olur nede sadakat..
nasıl soru bu kim sürdürür kimse sürdürmez tabii ki
Kızlar köpek olmaya bayılıyor yalan konuşma
@Lalosalamanca_ kendi seviyesine göre kızlarla konuşup tüm kızları genelleyince erkekler
Yoo şahsen sizi it yerine koymayı seviyorum
@Lalosalamanca_ tipine bakmamıştım bakınca bi kahkaha geldi sana hangi kör topal kız bakmış
Ananın yaşı kadar kız mezun oldu kucağımda oradan biliyorum tipimin gayet iyi olduğunu 😎 şimdi git bokk suratına bakıp isyan et
Yürümez o ilişki
Bende aynı fikirdeyim seninle. Bir ilişkide saygı çok çok önemli. Eğer kişilerin birbirine saygısı yok ise ne yazık ki o ilişki birgün bitmeyr mahkumdur.
Tabiki hayır tüm iletişimi keserim.
Aynen bende bana saygısı olmayan biri ile tüm ilgimi alakamı keserim. Saygısız bir insan ile ne bir ömür geçer ne de bir hayat. Öyle biriyle aynı yola bile çıkmam ben.
Saygı bir ilişkinin yapı taşıdır, mayasıdır.
Hayır tabiki de
Aynen bende aynı fikirdeyim seninle. Saygı bir ilişkide bence olmazsa olmazlardan bir tanesi. Saygı olmazsa eğer bir ilişki ne yürür ne de devam eder. O yüzden saygı çok çok önemli.
ona ilişki demem
Aynen bende öyle bir ilişkiye ilişki demek şahsen. Saygısı olmayan bir insanın ben sevgisi olduğunada inanmiyorum şahsen. Bir ilişkide Saygı çok önemli.
ayn öyle
Hayır herşeyde ilk önce saygı gelir saygı olmazsa sevgi de olmaz o yüzden asla sürdüremem
Asla görüşmeyi keserim hemen
Hayır yürütmem bile
Saygısız seviyorum kahretsin;
Sürdürürüm diyenleri merak ediyorum açıkçası 😒
İlişki ayrı dursun, sohbet bile etmeye değmez.
Saygı bitmişse her şey bitmiştir.
Boğarım ne yürümesi 😂
Öyle birisini hayatımda tutmam 🖤
Hayir saygı her şeyden önemli
Saygı yoksa sevgi de yoktur
kici basi ayri oynamayacak abi
Karşılıklı saygı ve sevgi ile zorluklar aşılır.
Tabiki hayir
Aynen bende bana zerre saygısı olmayan bir insan ile yapamam. Bir ilişkide saygı bence en önemli şey diye düşünüyorum ben. Saygısı olmayan insanın sevgiside olmaz bence.
Aynen zaten ilişki sevgi saygidan ibaredir
Bize saygısızlık bu alemde bir kere yapılır
Saygı beklenmez saygın davranılır ;)
Hayır…
Hayır yürütemem
Hayır sürdüremem
sanmıyorum olmaz
Nankör olurlar
İsim olmaz
Yok yürütemem
Sürdüremem.
Yürütemem
Kendisine saygısı yoktur başta yürütmem.
Hayır saygı olmadan hiç bişey olmaz
anket çok sacma köle ancak devam edef
hayır yürümez zaten
İşim olmaz
sürdüremem