Aşk İlişkileri Sevgilim bana "seni durduk yere merak edemem" dedi, normal mi bu? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 02 Yapay Zekaya Sor Bişey olsa merak ederim de durduk yere niye edeyim dedi uzak mesafedeyiz bide Güncellemeler+1 yıl Uzun bi sure yazmadım aramadımda kac defa aradı benı seni cok sevıyorum sinirden faln dedı Sevgilim bana "seni durduk yere merak edemem" dedi, normal mi bu? Cevapla Sevgili Soruları Sevgi Soruları Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
flaasiya5 Takip Et Xper 1 Yaş: 26 +1 yıl İlişkiniz kaç aydır var ya da kaç yıl ne zamandan beri 0 2 Yorumla Soran +1 yıl 3 yıl Yorumla flaasiya5 +1 yıl Yani baya uzunmuş canım takılma yani bir anlık boşuna gelmiştir söylemiştir çocuk yani 3 yıl boyunca seni hiç düşünmediyse niye 3 yıldır yanında yani değil mi ya da bitirmek istiyor artık o yüzden böyle bir şey söyledi bilmiyorum Yorumla
Gizliüye2000_2000 Takip Et Xper 4 Yaş: 25 +1 yıl Durduk yere de olsa insan sevdiğini merak eder. Arar sorar. Her an her şey ola bilir 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Ben oyleyim 🥺 Yorumla
KısacaF Takip Et Xper 2 Yaş: 33 +1 yıl Yani haklı bence. Sen onu durduk yere merak ediyor musun? 0 0 Yorumla
Suduru_ Takip Et Xper 5 Yaş: 41 +1 yıl Ne kadar kaba bir konuşma. Sen bu kişiyle ilişkini bir kez daha gözden geçir. 0 0 Yorumla
Cleanman58 Takip Et Yoda Yaş: 23 , eic 98% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 590 cevap paylaştı. Boş konuşmuş salla gitsin ayrıl hıyardan 0 0 Yorumla
gilyaa0653 Takip Et Yoda Yaş: 26 , eic 88% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 1,4b cevap paylaştı. Hiç mi merak etmiyor 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
8Cevap
İlişkiniz kaç aydır var ya da kaç yıl ne zamandan beri
3 yıl
Yani baya uzunmuş canım takılma yani bir anlık boşuna gelmiştir söylemiştir çocuk yani 3 yıl boyunca seni hiç düşünmediyse niye 3 yıldır yanında yani değil mi ya da bitirmek istiyor artık o yüzden böyle bir şey söyledi bilmiyorum
Durduk yere de olsa insan sevdiğini merak eder. Arar sorar. Her an her şey ola bilir
Ben oyleyim 🥺
Yani haklı bence. Sen onu durduk yere merak ediyor musun?
Ne kadar kaba bir konuşma. Sen bu kişiyle ilişkini bir kez daha gözden geçir.
Senden uzaklaşmış demekki
Boş konuşmuş salla gitsin ayrıl hıyardan
Ondan sana hayır gelmez
Saçma
sal gitsin canım hemen.
Hiç mi merak etmiyor
adamda haklı fnfnx
Ayrıl
Sıkma beni demiş