Sevgilim beni degerli hissetirmiyor?

1 yildir suren bir iliskim var ve sevgilim bana artik resmen hic iltifatlarda bulunmuyor kalbimi kirdigi zaman hic gonul alma zahmetine girmiyor bir cok kez uzdu beni ve hepsinde direk ozur dilerm hadi kapat konuyu uzatma tarzi seyler yazip konuyu s#kt irip ediyo. Dayanamayip bunu artik dile getirdim bu sefer icten ozur dileyerek kirildimda gonlumu almaya caliscagini soyledi ama asil mesele beni hic degerli özel dusunulmus hissetirmiyor. Ben ona seni dusunuyorum aklimdasin deme manasinda onu dusunerek sevcegini dusunerek hediyeler alip surpiz yapiyorum ama o bana asla boyle bisi yapmiyor en son 4 ay once bana bi hediye aldi ve asil beni rahatsiz eden kisma geliyorum duygusal iliskimize cinsel iliskiye verdigini vermiyor bana gelip bianda asla seni ozledim demiyor ama gelip bana off vucudunu ozledim gibi seyler diyor ya ben ona orada seni ozledim diyorum o bana bunu diyor bisi konusuyoruz bi iltifat almayi bekliyorum guzel sozler soylemmesini yuzumu bi guldurmesini bekliyorum cinsellihe cekiyor hemen mesajlasirken cinselik istemedimi soyluyorum ama iki dakika yasicamiz duygusal romantik iliskimize cinselligi katip duruyor ondan yapmasini istedigim seyleri soyluyorum. Beni hic ozel degerli dusunulmus hissetirmiyorsun hic gonlumu almaya calismadin hic beni dusundunu gosteren onemsedini gosteren birsey yapmadin diye soyledim ona ve o bana gelip sana ayirdim vakiten anlamiyomusun ne kadar deger verdimi diyor ben bunu sozlu sekildede gormek hissetmek istedimi soyledimde ben ikisini ayni anda yapamam dedi? Ayirdi o vakite konusyoruz hani yani cok sacma komik ciden ya wodneofkwodkqpw off bi insan normal konusmak icin ayirdigi vakite iltifata guzel sozlerde simartmada nasil bulunamazmis aklim almiyo siz ne dusunuyosunuz bu degisik durum hakkinda

Sevgilim beni degerli hissetirmiyor?