Ya arkadaslae bu çocuğun baya kız arkadasi falan var ve bizim günlük konusma sadece napiyosun yani bu normal mi allah için daha benim en sevdiğim yemeği bile bilmiuo o bile bir konu ama söze gelincw diyor ki seninle konusmak istiyorum ama konu yok nah yok normal ilişkilerde de sadece günlük konusma napiyosundan mi ibaret beni bi aydınlatın ne yapmalıyım
AI Persona’ya Sor
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Böyle bir kız ile konusmustum resmen ölümdü iyi ki salmisim sohbet konu uzatmayi bilmez mi bir insan ya
Çabalamıyor işte biseyler için of sinir bozucu
Sen çabala
Olabilir insanlık hali gerçekten oluyor yani eğer istersen sen konu aç hatta cinsel konular aç sabaha kadar yazar sana merak etme
Hayir bahsettiğim o değil arada tabiki insanlık halide her zaöan böyle yani ilişki özeti bu kadarcık
Ya cocukla iliskin mi oldu senin?
Birlikte olmayı mı soruyosun oysa hayşr
Himm bir vazgecme olayi varm senden uzaklasmis.
Uzaklasmayı birak hiç yakinlasmadi ki sürekli benim bi çaba sarf etmem gerek ki gerçek bi ilişki olsun ona kalırsa hiç telefonda bile konusmadan wpden sadece ne yaptığımı öğrenerek bi arkadaslik sürdürmek gibi bisi
Olmayan bir iliski icin nasil sevgilim diyebiliyorsun
Hayatı sorguladım bi abi o nasi cümle ya
Ama oyle yani bu yalan degilki
Buraya yazdığın gibi sevgilinede de böyle
Haklisin aslinda ama sormaya korkuyorum
O zaman neden sevgilin? Sor gitsin böyle daha kötü
Haftasonu bulusucaz yüzyüzeykende böyle yaparsa sorayım
Bence bekleme ama sen bilirsin
Ya aslında bende konusmada kıt bi insanım ama onda bi istek atak görsem çabalarım ama yok yani benimle alakalı bi tek sey merak etmiyo resmen sadece naptığım o kadar
Arada bide foto falan istiyp ya da sesini duyayım falan diyp ama hiç aramıyo sadece wp
Böyle biriyle neden hala sevgilisin kendine haksızlık ettirme
Ben bi kere aradım ondan sonra hiç telefonda konusmadık
Sevgilin değil bu böyle ilişki olmaz
O zaman ne yapmalıyım sorayım mı yoksa direkt ayrılayım mı
Afedersin ama o seni s. lemiyor direkt ayrıl
Engelliyim mi direkt ayrılık mesajıda haketmiyo simdi sen öyle söyleyince hak verdim
Bence engelleme ama kısa bi ayrılık mesajı yaz
Ya bisey söylicemde senin gerçekten bana bi ilgin olduğunu düsünmüyorum hani bizimki bi iliski bile değil daha ne kadar sürecek acaba diye bekliyorum ama yeter bitsin gerçekten
Olmuş muuu
Bir şey söyliycem de senin gerçekten bana karşı bir ilgin yok bizim ilişkimiz bile ilişki değil daha fazla uzatmaya gerek yok bitsin artık de
Ayy çok sağol valla üstümden bi yük kalicak hissediyorum
Kalkar tabi belki ilk haftalar yine kafana takılabilir ama çok normal emin ol böyle olmaktansa hiç olmasın daha iyi netlik her zaman daha iyidir ne kadar acı olsada
Eee bu sey dedi ya bi anda neden böyle yapıyorsun ki seni çokk seviyorumm hemde çokk ve bunu belli etmeye çalışıyorum
Ya biz bu arkadasla 4 yıldır tanışıyoruz ve arada iste böyle kısa süreli sevgili oluyoruz her defasında ben bu konular yüzünden çocuktan ayrılıyorum ama bu sefer aradan 1 yıl geçti öyle döndü geri iste ondan bahsediyor neden bianda böyle yapıuorsun diye ha bu arada hiç mi bu konuyu söylemedin diceksen söuledim ama alakası yok falan diyodu
Yapma nolur seni bi daha kaybetmek istemiyorum diyo offf ne yapicam hem hissettirmiuor hem söyledikleeine bak iki üç emojiyle güzelim demeyle sevgi mi gösterilir ya
İnanma daha kötü olur ayrıl bitsin eğer gerçekten öyle düşünseydi seninle daha çok ilgilenirdi
Hem seviyo gibi hemde ilgisiz
Bitiricem aynen
Ne diyim ki buna ben simdi bakmadim hala
Ay boş ver olmaz bununla
Sende suç
Niye
Üstüne düşme bu kadar
Düsmüyorum zatende mesela hiç mi benle alakalı bisey merak etmez sormaz yani konu yok diyip geçiştiriyor onda bi istek görsem bende konusucam ama o sadece napiyosunla yetiniyo
Buda üzerine düştüğünü gösteriyo
İlgisiz kal benimle ilgilen🌹
İlgisiz kalincada ne anlami var ki sevgilim olmasinin
Sana değer vermiyor Sana değer vermeyen bir insanın yanında durmanın bir anlamı yok ki gel benimle ilgilen bak ben sana ne kadar değer veriyorum gör
Ama yanima gelmek istedi haftasonu bulusucaz
Tamam onunla görüş işini bir tek daha sonra görüşmene gel benimle görüş başbaşa olalım konuşalım sohbet edelim
Abi ne alaka simdi ya
Ok git ona