Hiç şımartmıyor beni
Ben göklerde bulutların üstünde falan hissetmiyorum
Hesabın yarısını ben yarısını o ödüyor
Hediye aldık birbirimize insan tatlı sözler duymak istiyor aşkım diyor her cümleden sonra bana yetmiyor o söz
Ben göklerde bulutların üstünde falan hissetmiyorum
Hesabın yarısını ben yarısını o ödüyor
Hediye aldık birbirimize insan tatlı sözler duymak istiyor aşkım diyor her cümleden sonra bana yetmiyor o söz
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
9Cevap
İlginince de bu sitede "Ayy sivgilim çok ilgi gisteriyoor ıma çok sıkıyoooğ beni bu ilgisi kısıtlıyooğğ böönii." diye soru sorarsınız ama.
Buluşuyoruz sürekli etrafa bakıyor
Dikkat eksikliği var
Demek ki bakılacak kız değilsin.
Hmm
belki huyu öyledir. sırf siz öyle istiyorsunuz diye değişemez di mi. ama odunsa bilemem tabi. yalnız hesap işine takılmayın bunun neresi kötü. durumunuz varsa ödeyin eşitlik bu
Bak mesela sinemaya gittik aşk filmine herkes sarmaş dolaş sarılıyo yatıyor koltukta
Bizimki Mısır yiyip film izliyor
İnsan sarılır arada konuşur. Arada konuştum mesela he he sus ya der gibi tepki veriyor bak işte ya diyor
Ben çok merak etmedim o filmi
O süs bitkisi diye mi getirdi beni
Adam alfa işini biliyor kıç yalayici meriç erkeklerden olsa anında tekmeyi basacağını biliyor
Ooo bak sen alfa mı bu 😊
Senin burcun ne? Sen alfa mısın meriç mi
Keşke meriçlere şans verseydim geçmişte
O kıç yalayici uydu meriç erkekler kadınlara ezik gibi geliyor sıkılıyorlar emin ol o adam çok romantik olsa bir süre sonra atarsın başından ülkede o kadar romantizimden gol yiyen adam var ki
Benim eski sevgilim alfaydı vicdansızdı
Geçen bana dediki ben eskiden vicdansızdım kızın biri soğukta sabaha kadar beni otogarda bekletti akıllandım daha neler neler yaptı demekki acımak lazımmış diye düşündüm dedi
buluştuk geçen bana iyi davrandı gözüme ezik gözüktü neden? Ve gerçekten neden o kız mı bunu vicdanlı yapmış
hesabın yarısını sen yarısı o ödüyor, hepsini onun mu ödemesi gerekirdi? yediğini içtiğini öde onun ödeme zorunluluğu yok. ne güzel karşılıklı hediye falan demişsin daha ne istiyorsun sen kardeşim
Günde iki kere mesajlaşırız
Kısa sürer monoton sıkıcıdır oturuyorum tv izliyorum tamam aşkım iyi geceler aşkım lafları
Hergün beni aramıyor
Aradığı zaman 2 dk konuşuruz
biz de sık sık konuşup görüşmeyiz bu normal, hayatında sorumlulukları olabilir. ilgisiz olmasından bahsediyorsan yorum yapmayacağım ama hesabın hepsini o ödesin beni yüceltsin dersen senin ona ne sevgin olabilir ne de saygın
Keske sadece askim dicek sevgilim olsa. Ne nankorsunuz az kiymet bilin. Hem enayi mi karsindaki insan sen ode yediginin parasini da bir zahmet
Bak mesela sinemaya gittik aşk filmine herkes sarmaş dolaş sarılıyo yatıyor koltukta
İnsan sarılır arada konuşur. Arada konuştum mesela he he sus ya der gibi tepki veriyor bak işte ya diyor
da duygusal değil bu film dedim
Sonra duygusal dedim gözlerim doldu
İnanmadı bana , ağladım ağlattı beni pislik
Elime ne geçicek sanki duygusal değil deyip duygusalmış deyip gözlerim dolunca noluyor saf masum ayağı yapıyorum ona yaranmak için karnım mı doyuyor öyle yapınca
Duygusal değil deyip duygusal diyosun hemen ben buna inanır mıyım diyor
Belki de sana uygun biri degildir. Seni anlayacak biri degildir. Hepimizin ruhlari farkli farkli sana uyan birileri vardir elbet
Sen ne hissederdin yerimde olsann
Yani simdi anlatinca hak verdim. Sen bilirsin tabi
Tuvalete gittim
Arada
Ara Bitti tekrar gidicem dedim
Gittin ya demin diyor bana kibar davranacağı tamam aşkım bende geleyim diyeceğine öküz mal beni kırdı
Sanane bir daha geldi tuvaletim belki
Makyaj mı tazeliceksin diye dalga geçiyor aklınca benle
Küçümsüyor
Birak o zaman salla o kim
Kullan at traş bıçağı olarak kullanıyor
Elime ne geçicek sanki duygusal değil deyip duygusalmış deyip gözlerim dolunca noluyor saf masum ayağı yapıyorum ona yaranmak için karnım mı doyuyor öyle yapınca
Olmaz ondan at gitsin ulan bu gün ne kadar çok kişiyle konuştum (dert dinlemeyi severim) hep sevilmeyen kızlar ilgi görmeyen kızlar
Sevilmeyen ilgi
Göremeyen kız
Yüzüme çarptı şu an bu söz
Valla öyle anasını satayım ben sevdiğim kıza köpek gibi sevdiğim halde o beni sevmiyor diğer kızlar erkeklerin peşinden ağlıyor hak değil bu
Burcun ne senin
Yengeç
Yengeç bulamadım ah ah kendime bende yengeç istiyorum
Dddddd
Yengeç sever yengeç bırakmaz yengeç üzmez tam tersine üzülür
Öyle galiba
Öyle
Bişey sorabilir miyim konuyla alakasız
Tabiki
Benim eski sevgilim vicdansızdı
Geçen bana dediki ben eskiden vicdansızdım kızın biri soğukta sabaha kadar beni otogarda bekletti akıllandım daha neler neler yaptı demekki acımak lazımmış diye düşündüm dedi vicdansız bir pislik ya kendisi.
buluştuk geçen bana iyi davrandı gözüme ezik gözüktü neden? Ve gerçekten neden o kız mı bunu vicdanlı yapmış
Vicdansızlık kanın da var onlar nasıl cümleler
Hangi cümleler
Ben mi vicdansızım
Sen değil
Anne babasına acımayan bir insanmış kendisi öyle diyor
Bana da hiç acımadı mağara adamı o
Sen çok yanlış kişilerle takılmışsın ya
Bulamadım ki yengeç 😢
İstersen konuşabiliriz sohmet amaçlı
Sevgiyi ilgiyi hak etmiyor o zaman
Kim
Sevgilin
Erkek daha fazla ilgi vermesi gerekmez mi
Neden ben hesap ödüyorum mesela
Bari ilgide eksiksin parada fazla öde be adam
🤣🤣 Haklısın ama ilgi karşılıklı olur bence şımartmıyorsa hesabı fazla ödesin demek saçma para söz konusu olmamlı bence
Ee napalim işin yok mu senin havalara bak
İsi biliyo iste kalmasin diye asansor
Kalmasın asansör ne demek be
Anlarsin şimartinca seni
Halbuki kadinlara lolipop al gene mutlu olurlar
Dimi işte..
Öyleler en ufak seyden mutlu olur kadınlar...
Valla millet kiz arkadaşıyla gitmek icin can atar ama seninki garip birsey olmuş. Sinema bahane maksat beraber vakit geçirmek mutluysaniz o ani paylaşmak. Sevgili koltugu alan varya ozellikle daha ne olsun ne diyim ki sana
Bende beraber vakit geçirmek istedim o an beraber koltukta oturuyoruz sinemadayız falan
Filmden banane
Tuvalete gittim
Arada
Ara Bitti tekrar gidicem dedim
Gittin ya demin diyor bana kibar davranacağı tamam aşkım bende geleyim diyeceğine öküz mal beni kırdı
Sanane bir daha geldi tuvaletim belki
Makyaj mı tazeliceksin diye dalga geçiyor aklına benle
En önemli görevi yapmamis bak tuvalete götürmemiş seni büyük puan kırman lazım
Konuyla alakasız soru sorabilir miyim
Tabikide sorabilirsin
Benim eski sevgilim vicdansızdı
Geçen bana dediki ben eskiden vicdansızdım kızın biri soğukta sabaha kadar beni otogarda bekletti akıllandım daha neler neler yaptı demekki acımak lazımmış diye düşündüm dedi vicdansız bir pislik ya kendisi.
Ben senin yerinde olsam hikaye der gecerim bana hic inandırıcı gelmedi bu
Nasıl hikaye neden inandırıcı gelmedi
Bana gelmedi bilmiyorum. Kiz olsam bana bir erkek böyle birsey anlatsa umursamazdim kesin
Çok akıllı biri olmalısınız
Tecrube diyelim sadece..
Haklisin sektir et
😔Üzdü
Sevgi saygı yoksa