Her hafta başı ilgisizlik ve alakasızlık meselesi yüzünden kavga ederiz ben hep alttan alırım ama olmuyor sürekli her bu konu açıldığında tamam konuşmayalım kapat diyip gidiyor. Ben erkek olduğum halde her sabah günaydın her akşam iyi geceler mesajları atarım. Tabi uzatarak. Ama o yapmaz niye yapmadın diyince unuttum der. Ben hep iltifatlar ederim onunla olan hayallerimi anlatırım sürekli kendisine. Oda beğenir ama sürekli durduk yere tek bu ilgisizlik konusu değil durduk yere saçma sapan bi mesele yüzünden tartışma çıkarıyor ben alttan alıyorum ama dahada üstüme geliyor ve beni sinirlendiriyor. Ben yazmıyorum yazmayıncada niye yazmıyorsun diyip sinirleniyor. Ben şu son 2 ay içerisinde kaç kere soluğu hastanede aldım. Bundan önceki sorumda elimin içinde cam kaldığıyla alakalı bir soru sormuştum o sorunun sebebide bu konular. En son kendimi öldürücem artık düşünüyorum kendimi öldürmeyi. Kafayı yedim. Ailem bi yandan gelecek kaygısı bi yandan çevremin beni kullanması bi yandan parasızlık derdi bi yandan kısacası hayat bütünüyle üstüme geliyorken birde sevgilimden azar işitme sürekli ayrılıp barışması mevzusu çıktı ortaya. Ben ne yapacağımı şaşırdım kafayı yedim bunalıma girdim hiçbir şey yapamıyorum doğru dürüst. Harbi kafayı yedim ne olur yardım edin yoksa kendimi
Öldürücem artık.
Öldürücem artık.
Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer