Sevgilim bana karşı ilgisiz?

2 aydır sevgiliyiz erkek arkadaşımla. Onu üniversite hazırlığı döneminden tanırım. Ama kişilik olarak tanımıyodum. 20 yaşında çok iyi işi var çalışıyor kendi parasını kazanıyor seks hayatı çok fazla kişiyle beraber olmuş. Çapkındı yani. Bana bütün bunları anlattı ve bu konu üzerine her hangi sorun yaşamadık güvensizlik yaşamadık. Hatta annesine beni söyledi. Ciddi olduğunı falan. ilk 3 hafta çok güzel ilgili davranıyordu. Hatta ben kimseyi sevemem derdim sevdim onu hem de çok. Bu kadar kısa sürede Onun da bana karşı aynı hiss etdiyini gördüm. Ona çok değer veriyorum hık dese üzülüyorum her zaman yanında olmaya çalışıyorum. Ama son 3 hafta falandır çok gereksiz ama bana dokunan konuyu tartışıyoruz. Ben anlattıkça konuyu saptırıb üstüne çıkıyor. Bana ilgisiz davrandığını bunun bana saygısızlık olduğunu anlatdım ona. Eğer yapamayacaksa ayrıl dedim uzak dur sevgimi değersizleştirme. Bana bi kaç kez sen bana iyi dayanıyosun başkası olsa dayanmazdı. Ben yanlış biriyim senin için biliyosun falan. Dayanamadım bitirelim dedim. Tamam bir daha deneyelim dedik. Yine aynı şey günde sadece bir kez gece yazıyor o da eve geldiğinde hani boşluktan o konuşma da 18+ içerikli oluyor. Ben ayrilmak istiyorum ama neyi nasıl yapacağımı bilmiyrum
Sevgilim bana karşı ilgisiz?