Sevgilim bana karşı ilgisiz mi?

Kızlar sevgilim normalde bana karşı ilgisiz değil. Son birkaç haftadır uzak mesafeyiz ben başka bir şehirdeyim geçen hafta birkaç günlüğüne yanına gittim. Bu hafta çalışıyordu saat 9 ile 18 arasında işteyken beni aramamasını anlıyorum zaten onunla alakalı hiçbir zaman tek bir şey bile demedim. Normalde her gün saatlerce telefonda konuşup günlerimizi anlatırız neler yaptığımızı. İşten çıktıktan sonra her gün ya arkadaşlarıyla buluştu ya da yorgunum diyip uyudu beni aramadı ben arayınca uykum var diyip kapattı. Arkadaşlarıyla buluşmasına da bir şey demedim ama saat gece birde eve dönüyor ve ben o zamana kadar uyumuş oluyorum hiç konuşmadan bir iki mesajla günü kapatıyoruz. Bugün ona yazdım bu konunun hoşuma gitmediğini. Arkadaşlarıylayken uykusu olmuyor gayet onlarla dışarı çıkıyor bana gelince yorgun. Bana yarım saat bile vakit ayırmıyorsun dedim abartma sakinleş yoğun bir haftaydı vs yazdı. Kavga ettik bana düzgün cevap vermediği için beni delirtti sonra suçlu ben oldum tepkilerim fazlaymış vs. En başında düzgünce kendimi açıklamaya çalıştığımda bana cevap vermediği için bi tık daha sert şeyler söyledim. Onlar da yaptıklarının farkında mısın bana vakit ayırmak istemiyor musun falan sert de değil. Amacı konuyu saptırmak gibi geliyor. Napmalıyım

Sevgilim bana karşı ilgisiz mi?