Çok uzun oldu ama yardımınıza ihtiyacım var Rabbim sizin sözünüzle bana işaret versin?

Merhaba herkese Azerbaycandan. Ben tesettürlü bir kızım sevgilim vardı 4yıldır birlikteyiz 2yıldır tesettüre geçtim sevgilim çoçukluktan arkadaşım hep çoçukluk aşkımdı yeniden barıştık 4yıldır birlikte olduk sevgilim benden hep zina şeyler istedi hayatımda hiç yapmadığım şeylere mecbur etmeye çalıştı zina yapmamı istedi bense ona hep namaz kılması için her şey yaptım her şey namaza getirsem bile o hiç o iğrenç şeylerden vazgeçmedi benim için diger yönden her şey yaptı hediyyeler alması sevgi vermesi ama hepsi ilkteydi bana o kadar fazla sevgi verirdiki 2yil boyunca ona hasret kaldım hep cn**e kaçıyor sonra sevgin nerde diyorum vericem düzelticem diyor 2-3güne yine o konuyu açıyordu ben ondan defalarca bu konu için gittim ama onsuz yapamadım canlm çok acıdı onun için her şey yaptım ama artık o bana sevgi değilde hep c***ik göz yaşı stres kötü günler vüre vere artık o ilk sevgini istiyordumsa onuda unutdum bi kaç gündür artık ayrıldım hayatıma biri girmeye çalışıyordu 3-4ay namaz kılan biri helallıkla benimle yola çıkmak evliliğe gitmek istiyor ben hala çok kötüyüm depresyondayım 4yılım mahv oldu aile yönden sevgi görmedim birde bu oldu mahv oldum çok kötüyüm verdigi sevgini az çok sonlarda verirdi onları hepsine hatır bağışlamak istiyorum ama beni sevseydi zinaya sürüklemezdi ağlatmazxı bu günlere salmazdı dimi ben tövbe ettim o kadar strese soktuki namazlarımı attım canıma kıydım ama ölmedim hayatlm mahv oldu ama hep hoş sözüne hediyyelerine nebiliyim bazı çabalarına çok yumşadım seviyoduda demek istiyorum ama başıma gelenlere acıyorum beni seven helallıkla isteyen biri ise benden el çekmiyor ona anlattım üstü kapalı ben zarar gördüm diye babamıda yeni kaybettim lütfen uzaklaş benddn sevgi istemiyoruk diye seni namazla düzeltirim yanında olurum helalıkla seveceğim diyor kendisi namaz kılıyor ben ne yapıyım lütfen bana yardım edin nolur

Çok uzun oldu ama yardımınıza ihtiyacım var Rabbim sizin sözünüzle bana işaret versin?