Allah rızası için yol gösterin?

1.5 yıllık evliyim Eşim bnden 4 yaş küçük istemeyerek bir yılın sonunda 4,5 aylık hamileyim ailemin istemediği biriyle evlendm. Bir anı bir anını tutmaz. Karısı olunca düzelir sandım ailesi bu konuda beni ikna etti. sabit bir işte düzen tutturamadı yövmiye gidiyor sürekli. Düğünde bana taktıgı 3 bileziği verdim araba alsn diye, taa en baştan ddi yatrm için takyrm bana bişeyi layık grmüyor tam 2sini istersin birini de hediye edersin o kişi sana zaten ilerde onuda verir şimdi annemin taktıklarında istyr vermyrm kaç kez getrmezsen başını yerim evi dar ederim ddi kendi hiç bişey vermek istemyr kendi karşıdan herşeyi almak istyr. kendini azıcık şey verip kendi fazla şey almak istyr 10 gündür yatmadım diye annemi aradı alın gidin kızınızı karılık yapmıyr ddi sabah akşam bana boşol diyerek baskı yaptı bn de gtim ailemin yanına 37 gündür burdayım daha önce altn getr diye kovdu yine gittim döndüm snra. Şimdi çocuğum var babam kabul etmyr hakta veriyor onun aileside çok hak veriyor bana ama çocuğu babasız büyütme diyorlar. Ben de dedim çocugumun geleceği söz konusu herkes iyi bişey alırken bnde ucuz olsun çocuğuma bişey alabileyim gözüm para da asla değil ama Bnmde normal bir aile hayatım olsun istyrm bnde onun bnden güya borç diye aldıpı bir çeyrek ve gramı istedim diğer altınları değil oda bunu aşsın snra da onunla çocuğuma bişeyler alıyım diye çnkü şimdi bunu aşmayan hiç bişey yaptırmaz gidip markete bşkaları gbı rahat istediklerimi aldrtmıyr ve psikiyatri tedavi göreceksin ddim kabul etmiyor ne yapmalıyım? Gel yapacam diyor kandırıyor gtmyrm emin olamadan çok şey istemedim ailesi de biliyor bu kısmıklığındn kurtulsun diye arabayı satmasına rağmen canı gidiyor vermyr psikoloğa da gtmyr
Allah rızası için yol gösterin?