1) Siz hiç red edildiniz mi? 2) Hiç sevgilisi olmamış biri evlenebilir mi? 3) Hayatımda ilk defa etkilendim red edildim. Psikolojim bozuldu. Nasıl düzelir? 4) Umutsuzluktan nasıl kurtulurum? 5) Benim gibi olupta düzelen var mı? 6) Çok çirkinim değil mi? 7) Çekingenliği atıp kaybettiği öz güvenini tekrar kazanan var mı? 8) Ölmeden bir kere aşk yaşarmıyım yoksa hakkım yok mu böyle bir şeye hak etmiyormuyum sevilmeyi? Bunlara lütfen bir bakarmısınız. Bana yardımcı olun
Psikolojim fena halde bozuk lütfen Allah rıza için yardım edin
1) ben hiç reddedilmedim çünkü sevgilim olmadı gerekte yok. 2) Hiç sevgilisi olmamış biri ile evlenmek konusuna gelince insan kendini mutlu eden herkesle Ahlaki insanı vasıfları tamsa evlenebilir bir sakınca yok. 3) İnsan deneyerek öğrenir bu iş olmamışsa bir hayır vardır Bu gibi durumlarda sabır insanın en büyük yardımcısıdır.. SABRET ALLAH`DAN İSTE NE İSTEYECEKSEN 3) insan umutsuzluğa ehemmiyet verdikçe bu durumun içinde kendini kaybeder. Fazla düşünme unut gitsin Üstad Bediüzzamanın kitaplarını okumanı öneririm 5) vardır elbet insanlar neler neler yaşıyor elbet buda geçer bağzı acıların yanında bu sinek ısırığı kardeşim haline şükret 6) çok çirkin degilsin yakışıklıda emin ol kızlar bundan daha fazla paraya kıyafete karizmaya bakıyor Bu durumda elbise deyiştirmek kadar kolay halledersin 7) elbete vardır imkansız şeyler deyil bu dediklerin ya da kafanda büyüttüklerin 8/Onu ancak ALLAH bilir o konuda bir şey söyleyemem..
Hep Allahtan istedim zaten her şeyi istemeyede devam edeceğim benimde hiç sevgilim olmadı arkadaştık onunlada 3 aylık bir zaman diliminde ilk olduğu için böyle oldum ya da ben büyüttüm bilemiyorum ikincisi olur mu bilmiyorum ama olmaz gibi geliyor bana kendimi geliştirecem daha iyi yakışıklı olabilmek için elimden geleni yapacağım
3 ay konuşmuşluğumuz oldu onunla aşk adına bir şey olmadı aramızda arkadaştık yani hayatımda ilk ama etkilenmiştim ondan gözüm başkasını görmüyordu fazla güzel olnamasına ragmen en güzel kız oydu sanki ama başkasını seviyormuş istemedi
En İyi Cevaplar