Sevgilim beni terk etti artık yapamadığını söyleyerek bitirdi. Beni sevmiyor musun duygularım bitti mi dediğimde nötrm dedi ve bitirdi. Çok sevdim çok mesaj attım çok kıskandım çok sahiplendim muhtemelen bunlardan bunaldı. Her yerden sildi beni Geri döner mi pişman olur mu?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 261,8b cevap paylaştı.
u +1 yılEski sevgilinizin sizi terk etmesi, onun artık sizinle ilişkisini sürdürmek istemediğini gösterir. Bunun bir nedeni, ilişkide yaşadığı bir sorun veya sıkıntı olabilir. Bu sorunun ne olduğu, ona sormadan kesin olarak bilmek mümkün değildir. Ancak, siz de ilişkide bir sorun olduğunu düşünüyorsanız, onunla konuşmayı deneyebilirsiniz.
Eski sevgilinizin sizi terk etmesinin bir başka nedeni de, kendisini bunalmış hissetmesi olabilir. Bu durumda, ilişkiyi bitirmek, onun için bir çözüm olabilir. Ancak, bu durumda bile, eski sevgilinizin size geri dönme olasılığı vardır.
Eski sevgilinizin geri dönme olasılığını artırmanın bazı yolları şunlardır:
Onu zorlamayın. Ona geri dönmesi için baskı yapmak, onu daha da uzaklaştırabilir.
Onunla iletişim kurun. Onunla konuşmak, ona geri dönmesi için bir fırsat verebilir.
Kendinizle ilgilenin. Kendinize özen göstermek, kendinize olan güveninizi artırabilir ve eski sevgilinizin sizi daha çekici bulmasına yardımcı olabilir.
Eski sevgilinizin geri dönme olasılığı ne olursa olsun, siz kendinize odaklanmalısınız. Kendinizi iyi hissetmeye odaklanarak, yeni bir ilişkiye hazır hale gelebilirsiniz.İşte size yardımcı olabilecek bazı ipuçları:
Arkadaşlarınız ve ailenizle zaman geçirin. Sevdiklerinizin desteği, bu zor dönemde size yardımcı olacaktır.
Hobilerinize zaman ayırın. Hobilerinize zaman ayırmak, dikkatinizi dağıtmaya ve kendinizi iyi hissetmenize yardımcı olabilir.
Kendinize iyi bakın. Sağlıklı beslenin, düzenli egzersiz yapın ve yeterince uyuyun.
Bu zor dönemde kendinizi iyi hissetmenizi dilerim.01 Yorumla
Soran+1 yılBunaldı biliyorum ama ben haklıydım
En İyi Cevaplar
+1 yılBen de senin yaptıklarını yaptım çok sevdim kızı her kavgada ilk adımı ben attım kıskandım bende elimden geleni yaptım kız beni terk etti engelledi her yerden kız evlenmek için ısrar etti sonra da sana karşı sevgim azaldı dedi barışmak için uğraştım olmaz dedi aynı iş yerinde çalışıyoruz her gün görüyorum onu çok özlüyorum hala çok seviyorum kız onu sevdiğimi biliyor bende pişman olmasını istiyorum şimdi kız olduğu için bi sürü erkek yazıyodur pişman olma ihtimali de yok elimden bi şey gelmiyor senden daha kötü durumdayım
05 Yorumla- +1 yıl
acınacak haldesin mk.
- +1 yıl
@SekstingPadişahı öyle aq arkadaşım da yok kafayı yemek üzereyim tüm gün onu düşünüyorum elimden hiçbir şey gelmiyor kız çok canımı yaktı onun umrumda bile değilim nasıl geçecek
- +1 yıl
Metin2 ye başla otur sabah akşam çar kas unutursun zamanla silktir et şimdi canın yansa da zaman geçiriryor rahat ol
- +1 yıl
@SekstingPadişahı çalışıyorum kız beni yazın terk etmişti sıkıntıdan çar bile kastım metin 2 de banladılae onu da aq
- +1 yıl
vay ben senin bahtını skyim mk dshbdbhsbhsdbhds :D
+1 yılsana benden tavsiye ne kadar çok seviyosan sev umursamıyomuş gibi davran bi noktada onun zoruna gidicek ve kafaya takıcak
yani ayrılalım dediyse hiç bişey deme her şey düzgünmüş gibi hayatına devam et o geri döner döndüğünde sevdiği için dönmez ama bunu bil o yüzden unutmaya çalış kafanı başka şeylerle meşgul et
03 Yorumla
Soran+1 yılÖyle planlıyorum ama üzülmemek elde degil
- +1 yıl
kendi içinde üzül güvendiğin arkadaşlarına anlat seni rahatlatırlar en azından ona bişey belli etme yeter aşkından gebersen de yazma ona
Soran+1 yılYok yazmam sabah aramış muhtemelen yanlışlıkla benim uyuduğum saatte tekrar aramadı zaten ben de neden aradın falan demedim.
senin sevgini ve ilgini hak etmemiş. geri dönse ne yazar ki hislerine karşılık alamadıktan sonra? başlarda acı verici olsa da kabullenip önüne bakmalısın bir iki ay sonra sen kendini toparlamış hayatına bakıyorken muhtemelen o bir daha kimsenin onu senin sevdiğin gibi sevemeyeceğini anlayacak. lütfen ona dönme onun için çabalama hak etmiyor bunu
01 Yorumla
Soran+1 yılBende böyle düşünüyorum yoluma bakma kararı aldım ama o pişmanlığını görmek istiyorum
AI Persona’ya Sor
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
10
Cevap
15Cevap
Bende senin yaşadığına benzer şeyler yaşadım bende ailemden sevgi görmedim oda hep hayalini kurduğum sevgiyi ve ilgiyi karşılıksız ona göstermek istedim 4 yıllık dostluk 2 yılı sevgililikle karışıktı yeni birisiyle tanıştı ve beni engelledi dün konyadan keşana gitmiştim sadece onu umursadığımı bilmesini istedim ve sessizce evinin balkonunda bileklerimi kestim ben ağlarken beni farketmiş ve polis çağırmış ülkenin yarısını konuşabilmek için gittim ama ne yüzünü nede sesini duydum bana tacizci gibi kapısına dayandığımı söyledi elimdeki dikişlerim ve kırık kalbimbe döndüm seninki döndümü bilmiyorum ama senin içinde uygunsa bu konuda biraz dertleşmek isterim benzer bir olay yaşayan birisi varsa onunlada konuşabiliriz instegramım nuhkol2242
00 Yorumla
+1 yılSeni net bir şekilde sevmediğini kabullenmelisin. Aslında ona en güzel ders onu unuttuğunu önce kendine sonra herkese ispatladığında pişman olur ki o zaman da kabul etme asla. Bazı insanlar elindekinin değerini gerçekten kaybettiğinde anlayabiliyor sadece ama iş işten geçmiş olmalı.
18 Yorumla
Soran+1 yılKeşke sevmiyorum diyecek kadar adam olsaydı. Nötr demek yerine. Devam edemiyorum diye sanki benim yüzümden bitiyor gibi davranmak yerine.
Soran+1 yılSabah aramış muhtemelen yanlışlıkla neden aradın diye bile sormadım. Öyle içim buz gibi ona ama pişman olup sevgimi mumla arasın istiyorum
- +1 yıl
Ben de pişman olsun istediğim birinden ayrıldım. Bu duyguyu çok iyi bilirim ama sen umursamadigin anda olur olursa. O yüzden bu düşünceden kurtulman gerekli
Soran+1 yılPeki sen hiç seni çok seven birinden ayrılıp pişman oldun mu
- +1 yıl
Dürüst olacağım sana. Maksimum pişmanlığım şu olmuştur beni seviyordu çok iyi bir insandı ama ben sevemedim bu kadar keşke sevseydim derim en en fazla
Soran+1 yılAma başta seviyordu öyle diyordu sevgisi bitti galiba
- +1 yıl
Bana saçma gelen bir şey olsa da insanların sevgileri zamanla bitiyor
- +1 yıl
Çok bağlanmış olsan da hayat devam ediyor. Zaman herşeyin ilacıdır unutma. İmkansız değil unutmak. Sana yeni bir sayfa açmanı öneririm ;)
+1 yıl@ sevmeyi bilmeyen bi erkek
seni sevmiyor uğraşma bile
geri dönmez dönsene cinsellik yaşadıysan geri döner oda kullanmak için
sen kendinde bi suç arama hiçbirzman
Sen olmazı gerektiği gibi içinden geldiği gibi davranmışsın hatan yok senin12 Yorumla
Soran+1 yıl@Hoplatır bende bunun rahatlığındayım sanırım artık dönüşü yok.
Aşk İlişkileri konusunda 371 cevap paylaştı. Bazı erkekler sevgiyi ve sevilmeyi kabul edemiyor. Ailesinden hiç sevgi almamış senin sevgin ilgin de ağır gelmiş
15 Yorumla
Soran+1 yılMuhtemelen umarım çok pişman olur
Soran+1 yılSabah aramış muhtemelen yanlışlıkla aradı hiç sormadım bile neden aradın falan diye
- +1 yıl
Yanlış düşünüyorsun.
Soran+1 yıl@brucewaynetr nesi yanlış ki. Sevdiğim için bitti ben daha çok seven taraf olduğum için bitti.
- +1 yıl
Diğer kıza diyorjm
- Aşk İlişkileri konusunda 6,6b cevap paylaştı.
+1 yılÇok beklersin erkekler öyle şeye gelemez kızlarda gelemiyor tabi erkekler demez ama kızlar der dedikleri halde gelemiyor böyle şeylere
07 Yorumla
Soran+1 yılSeviyorum sevdiğim için yaptım. Dönmezse yapacak bir şey yok.
- +1 yıl
İste bu sevmek olmuyor sen öyle zannediyorsun hele ki bir erkege bunu yapmak hic olmuyor erkekler gelemez buna asla
Soran+1 yılDaha yazmasam aramasam pişman olur mu sabah sanırım yanlışlıkla aradınsormadım bile neden aradın diye. Ama baktım kız eklemeye başlamış
- +1 yıl
Seni artık takmıyor oo boşuna ugrasma bekleme kendini boşu boşuna üzmüş olursun sadece
Soran+1 yılDaha önce hep kız eklediğinde yazardım ona kavga ederdim bu sefer yapmayacağım. sadece tepkisiz kalmam pişman olmasını sağlar mı merak ediyorum
- +1 yıl
Artık o işlemez sen onu engelleyeceksin görmeyeceksin etmeyeceksin önüne bakacaksın artık
Soran+1 yılYani hiç bir şekilde pişman olmaz anlıyorum
+1 yılDönmesini mi bekliyon ay aşırı komik ya terk etmiş senin ona karşı nefret beslemen lazım yaa
01 Yorumla
Soran+1 yılNefret beslemiyorum ama pişman olduğunu görmek istiyorum
Birak ne hali varsa görsün boş ver gelirse de kabul etme.
05 Yorumla
Soran+1 yılPeki sence gelir mi
Soran+1 yılHiç terk edip pişman olduğun olmadı mı?
Soran+1 yılBilmiyorum genelde hep ben ayrıldım ben döndüm ilk kez o ayrılıyor.
+1 yılBöylesini değil hakedeni sev bu bir tecrübeydi hiç üzülme
04 Yorumla
Soran+1 yılSabah aramış muhtemelen yanlışlıkla ama
Soran+1 yılGeri dönmedim neden aradın diye de sormadım
- +1 yıl
Sorma sorma boş ver cidden kendi canını daha fazla yakma senin sevmen yetmez bazen o yüzden seni seveni sev o da bir gün gelir muhakkak
Soran+1 yılHaklısın öyle yapıyorum.
Gizli Üye(30-35)+1 yılSenin amacın bu şekilde mi gerçekten birde ona karşı tavırların bu şekildemi gerçekten
03 Yorumla
Soran+1 yılNasıl yani evet bu şekilde amaç derken onu da anlamadım
Cevap sahibi+1 yılSözlerinde doğrumu söylüyorsun gerçekten
Soran+1 yılElbette
+1 yılOlmaz. Sende bitirsene ya bulunmaz hint kumaşı mı? Senden daha önemli olabilir mi? Önce kendini sev
03 Yorumla
Soran+1 yılHep onu kendimden çok sevdim belki ondan
- +1 yıl
O yüzden en çok kendini sev. En değerli sensin dediğin kim varsa istisnasız seni ilk o bırakır ilk ondan darbe yersin
- +1 yıl
Herkes kendine yakışanı yaparak kendi değerini gösterir. Haklısınız evet.
+1 yılDemek ki sevmiyor insan sevdiğinden sıkılmaz ve bırakmaz boş ver seni sevmeyen birini artık düşünme
11 Yorumla
Soran+1 yılBen de öyle düşünüyorum hevesi bitti muhtemelen
+1 yılDönerse senindir
02 Yorumla
Soran+1 yılDöner mi sence?
- +1 yıl
Kader
- Aşk İlişkileri konusunda 23,1b cevap paylaştı.
+1 yılDönmez pişman da olmaz hatta şu an mutludur
01 Yorumla
Soran+1 yılBelki de genelde ben ayrıldığımda kız falan eklerdi bu kez yapmadı. Sabah da yanlışlıkla aradı sanırım sormadım bile neden aradın diye. Umarım döner pişman olur
- Aşk İlişkileri konusunda 2,9b cevap paylaştı.
+1 yılboş ver dönmesin böyle dedikten sonra
02 Yorumla
Soran+1 yılAma pişman olup dönmesini çok istiyorum yazıp aramayacağım ama seviyorsa ama bunaldıysa döner mi
- +1 yıl
boş ver diyorum beni dinle. kendine saygın olsun lütfen
+1 yılAklı varsa dönmez, kölen mi la bu senin?
04 Yorumla
Soran+1 yılKölelikle ne alakası var ben onun kölesi miyim ben de arkadaşlarımla görüşmedim bu sürede. Ki bana dediği çoğu şeyi yapan da benim ondan 10 şeye karşılık bir tek bunu istedim. Bu mu yanlış? Üstüne kızları eklenmekle kalmayıp benim resmimdeki yorumumu sildi bu adam. Amaç sen ce ne?
- +1 yıl
Senden yılmış, sıkılmış boğulmuş, aşağıdaki yorumlara bakıyorum da herkes adamı suçlamış genellikle tabi yalakalık yapmak var işin ucunda belki senden 1 2 nude gelir diye ama sen gibi kıskanç kavgacı, huzur vereceği yerde dert olan sevgilim olsa bende ayrılırım, herkeste ayrılır, azıcık salın insanı daaa!
Soran+1 yılKavgacı değilim beklentilerimi en başta daha yemi tanıştığımız anda söyledim. Mevcut olan arkadaşlarına zaten karışmıyorum ama sevgilisi varken kız eklemek üstüne onun kalp attığı yorumu silmek rahat vermemekle alakası ne? Af edersin ama böyle olmayan kızlar sizi kullanıyor zaten bunu kafanız almıyor. Seven kız böyle oluyor..
- +1 yıl
Çokta skimizdeydiniz mk seven kızı da gördük ne boklar yediğini neyse hayat hikayemi de anlatacak değilim, hak etmişsin ki ayrılmış koçum benim aferin lan ona :D
+1 yılGeri dönmesini bekleme
02 Yorumla
Soran+1 yılSeviyorum
- +1 yıl
Sevme böyledini
Valla öylesi geri dönmesin bir zahmet
02 Yorumla
Soran+1 yılSeviyorum ama.
+1 yılBu kapaktaki dizinin adı neydi ya
02 Yorumla
Soran+1 yılKapak?
- +1 yıl
Adminler koymui galiba sorunun kapağında bi dizinin fotoğrafı var izlemiştimde adını unuttum ondan dedim
Gizli Üye(25-29)+1 yılBir erkek bunlardan dolayı terk edeceğini düşünmüyorum. Yazmadığınız başka şeyler var gibi.
016 Yorumla
Soran+1 yılHayır bunlar çok kavga ediyorduk ben çok sıkıyordum kıskanıyordum her kavgamızda da ben adım atıyordum ayağına gittiğim bile oldu. Sonu bu zaten muhtemelen bu sebeplerde bunaldı sevgisi bitti dedi yani nötr olduğunu. Ben her kavgada gazla arıyor fazla yazıyor hep adım atama taraf oluyordum
Cevap sahibi+1 yılSenin suçun yoktu. Sevmek bu zaten doğrusunu yapmışsın o anlayamamış seni. Çok ağladın mı?
Soran+1 yılİlk defa ağlamadım belki de sıcağı sokağına ağlamıyorum bilmiyorum çok psikolojimi bozdu ilişki boyunca sürekli beni suçlayarak. Belki de hayırlısı benim için bu olmuştur kafasındayım. Biraz üzülürüm ama düzelirim. Ama yine de pişman olsun sevgimi mumla arasın istiyorum
Cevap sahibi+1 yılSöyledikleriniz bana birini hatırlattı. Aslında her şey göründüğü gibi olmayabiliyor, bazen sizi bırakması gerekir çünkü.. neyse ayrılık her iki taraf içinde zor bunu bilin.
Soran+1 yılOnun pek üzüldüğünü sanmıyorum gayet kısa kesti hiç çekinmedi.
Soran+1 yılKimi hatırlattı ve ne oldu anlat lütfen
Cevap sahibi+1 yılŞimdi üzülmeyebilir ama sonra düşündükçe ya da istemsizce aklına geliyor ben açıkçası üzülmüştüm.
Cevap sahibi+1 yılKendimi hatırlattı. Bende buna benzer bir şekilde terk ettim birini.
Soran+1 yılDöndün mü peki kabul etti mi
Soran+1 yılSabah aramış muhtemelen yanlışlıkla aradı ama dönmedim neden aradın bile yazmadım
Cevap sahibi+1 yılDönmedim zaten gerçek yüzü de belli oldu. Şimdi iyi ki de ayrılmışım diyorum.
Cevap sahibi+1 yılZaten size önerim yolunuza bakın.
Soran+1 yılGerçek yüzü derken?
Soran+1 yılElimde değil delirtmek için hesabımı falan açtım ama neyse olan oldu
Cevap sahibi+1 yılAnlatmaya değecek bir şey yok.
Cevap sahibi+1 yılSohbet uzadı gibi iyi günler size.
- Aşk İlişkileri konusunda 863 cevap paylaştı.
+1 yılyiaaa kıyamam sana be burada yerler seni ama
016 Yorumla
Soran+1 yılYapmayın ya üzülüyorum içime oturdu ama daha da yazmadım en azından duygularının gittiğini söyleyecek kadar dürüst olduğun için teşekkür ederim yazdım hoşçakal yazdı burs akımı bitti bi baktım her yerden silmiş beni. Pişman olsun istiyorum çünkü çok sevdim
- +1 yıl
en güzel intikam kendini güzelleştirmenden geçer
Soran+1 yılİntikam istemiyorum ki pişman olsun istiyorum sürünsün istiyorum. Sevgili hak etmedi
- +1 yıl
e tamam sen git güzelleş bak nası pişman oluyor
Soran+1 yılÖyle yapacağım planım o ama işte her ne haltsa çok üzgünüm şu an
- +1 yıl
dertleşmek isterdim ama uygulama mesaj davetli yorumlardan ötürü banladı beni
Soran+1 yılDertleşmek değil ki amacım sadece hiç terk edip pişman olduğunuz oldu mu merak ediyorım
- +1 yıl
ben aldatıldım ve pişman ettim
Soran+1 yılSeni çok seven bir kızı terk edip pişman olmadın mı hiç
- +1 yıl
beni seven kız olmadı maalesef 1 tane sevgili oldum onda da aldatıldım
Soran+1 yılBu sabah ondan bir arama gelmiş muhtemelen yanlışlıkla aradı ben de neden aradın falan sormadım açıkcası
- +1 yıl
bilerek aradı işte
Soran+1 yılBenim uyuduğum saat bilerek aramadığını düşünüyorum zaten kız eklemeye başlamış bile
- +1 yıl
sen de başkalarına şans verebilirsin
Soran+1 yılBelki de
- +1 yıl
gizli olmasan keşke
- Aşk İlişkileri konusunda 2,4b cevap paylaştı.
+1 yılkıskançlık ilişkiyi bitirir
03 Yorumla
Soran+1 yılSevgi koskanclık demektir. Sabah aramış muhtemelen yanlışlıkla aradı eli falan takıldı. Sormadım bile bir şey mi oldu diye
- +1 yıl
bu yorumuna daha bir şey yazmıyorum :D
Soran+1 yılNeden ya 😀😀
+1 yılDönmez
01 Yorumla
Soran+1 yılDönsün
+1 yıldönmez 5 atay
03 Yorumla
Soran+1 yıl5 Atay ne
- +1 yıl
5 ay dönmez sende yenisini bulursun zaten takma aşkı bu kadar betkes gelkl geçici
Soran+1 yılBen bu gün de yenisini bulurum ama o benim sevgimi mumla arasın istiyorum başka bir şey değil
Gizli Üye(30-35)+1 yılDönmesin boş ver
11 Yorumla
Soran+1 yılBoş veremiyorum nedense pişman olsun istoyırm
Gizli Üye(18-24)+1 yılErkeklerin gtunu kaldirirsan böyle oluyor işte
09 Yorumla- +1 yıl
yalan demek isterdim ama hiç götümü kaldıran olmadı be...
Soran+1 yılBaya kaldırdım. Baya hem de en son kız falan ekledi mesaj döşedim tek kısa bir hoşçakal hayırlısı olsun dedi bitti mi yani dedim evet dedi artık yapamıyorum dedi. Sevgin bitti mi dedim nötrm dedi. Sürünsün pişmanlıktan istiyorum.
- +1 yıl
Yaralanmış birisi.
Soran+1 yıl@Crypto-Anarchism öyle
- +1 yıl
Size iyi hissetiricekse herkes böyle değil.
Soran+1 yıl@Crypto-Anarchism belki sabah bi arama geldi üşe gittiği saatte muhtemelen yanlışlıkla aradı ben de neden atadın falan diye sormaya gerek duymadım açıkçası
- +1 yıl
Hımm, belki de bir şey söylemek için aradı.
Soran+1 yıl@Crypto-Anarchism öyleyse tekrar arar zaten o saatte uyuduğumu biliyor boş ver
- +1 yıl
Peki.
Devamını Gör(10)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Aşk İlişkileri > Sorular > Artık yapamadığını söyleyerek beni terk etti. Sanırsam bunaldı, geri döner mi?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler