AI Persona’ya Sor
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Fazla rahatlık karşı taraf için sevilmediği hissiyatını yaratabilir bence. Hayatına müdahale etmeyecek kıskançlıklar olabilir bence.
Bende hiç yok ama bunun sebebi karşı tarafa güvendiğim için mesela kıskanacağım birseyi yapmayacagini bildigim icin boyleyim bütün iliskilerde boyleydim
Seven kıskanır. Sevdiğin kadını bulunca ve sevgiyi hissedince içindeki hayvan uyanır
olur
Erkeğin kıskanç olması lazım
Garip oluyor yoksa
Sıkıcı erkek tipi
Yo sıkıcı değilim ne alaka
Diğer konularda bilmem ama hiç kıskanmayan erkek umursamaz tavırlar içinde olan ilgisiz birisidir
İliskide karsı tarafa güvenirsen kıskanc olmazsın demek ki guvenmiyorsun sen
Şahsen bu devirde kimseye güvenemem ve kaybetme korkumda var birisinin yaklaşmasıda sinir eder beni karşılık vermeyeceğini bilsemde o kişiye
Kıskanmak gayet normal bir duygu
Yalnızlığa mahkum olcaksın ileride
Ona sen mi karar veriyorsun ben böyleyim ve zaten yalnızım ve bunu sıkıntıda etmiyorum
Niye ben karar veriyim konuşmalarına göre öyle olcak
Sevgilisini aldattığını rahatça söyleyen sadakatsiz pişkinlerden değilim mesela onlar seviliyorsa bende sevilirim
Gizliden cıksana bi
Konu benim yalnız kalacak olmamdan gizliden çıkıp çıkmama ne ara geldi bilmiyorum sen kim olduğumu bilirsin
Kimsin diye merak ettim
Boş ver çok merak iyi değildir
Dün mal biri saçma konusup sinirimi bpzduda omusun diye merak ettim
Kelimelerine dikkat et önce
Haddini aşma ergen ergen
Kes
Bu öfke ve kin sana zararlı
Dün saçmalayan da sendin
Sen kendini mükemmel mi sanıyorsun her konuşmada saçmalayan sendin oydun buydun diyorsun biz sacmayız sen dogrusun mukemmelsin dimi zaten kisiligine bakılırsada bu konularda takıntılı oldugun belli git tedavi ol
Hayır öyle falan sanmıyorum öyle olduğunu sanan narsist senskn sende tedavi olmalısın bence hayal kırıklığısın tek kelime ile
Sinirini aldıysan rica ediyorum bana yazma
Niye ilişki yapamadigin belli hahaha
Senin gibiler bile yapıyorsa istesem bir ilişkim olabilirdi ama ben istemiyorum ilişki yapmamakta sorun değildir tek kelime ile yazık beni böyle mi düşürmeye uğraşıyorsun birilerini boşluklarından vurarak incitmeye uğraşarak acınası bir karakter yapısı sende böyle gidersen eninde sonunda yalnız kalırsın hep ilişki yenilersin
İki yüzlüsün sorun neyse ne zoruna gittiyse söyle böyle şeyler yaparak düşüyorsun üzülüyorum ama kendi adıma değil
Sorun olduğunu mu söyledim
Var belli bir şeyler bu kadar çirkinleştiğine göre sende ne ego var ya sen kimsin kendini nerelerde görüyorsan hep birileri övecek ama kimsede eleştirmeyecek dün açıklama yaptığım halde ciddi bir şey söylememe rağmen dün ayrı bugün ayrı çektiriyorsun kinlenecek ne dedeim hiç ne kötü bir yüzün var senin gerci bana bir zorun var bir daha seninle iletişime geçersem
Benim kişiliğim böyle
Dün yaptığın yorumu okurdumda kaldırdım eleştirdiğin icinde kaldırmadım o yorumu hakaret ediyorsun sonra karşılık verince egolusun diyorsun
Korkunç birde normalmiş gibi söylüyor böyleysen yazma bana
Ben sana hakaret falan etmedim fikrimi söyledim suçlu oldum sen benim o kadar saygılı açıklamama rağmen bana saylamadan kısa kısa cevaplar 2 harflik tepeden tepeden tripler hem suçlusun hem güçlüsün sendeki kibirle seninle ilişki yaşayana sabįrlar diliyorum benim tek hatam öfkeyle senin insan yerine koyupta dedim o konuda hata yaptım evet seni ciddiye alıpta diyecektim sinirle öyle demişim istemeden yanlış ifade ettim pişmanda oldum
Ama merak etme acısını aldın o 3 noktayıda susuyorum manasında atmıştım dün
Ki sen bana cevap vermemeler geç yazmalar orada seni ciddiye alıpta açıklama yapıyorum sen 2 harflik cevaplar triplik bir durum varmış gibi en sonunda sinirlendim 👍🏼
Trip atınca saygısız mı olunuyor sanki trip atmak anormal birseymis gibi birde ruh hastası tarzı şeyler yazdın
Yine açıklama yapıyorum birde o kadar saygısızlığına karşı böyle bir zornululuğum yok saygı istiyorsan kazanacaksın anlayış istiyorsanda
Ruh hastası yazdığımı hatırlamıyorum triplik bir şey yazmadım baştan sen boş yere bana tripler atmaya başladın toksic toksic bende artık öfkelendim
Yürümekte değil ama trip atmakta iyisin yazmışım birde ruh hastası dediğimi hatırlamıyorum
Ondan sonra dedin zaten ben birsey yazmadım artık kafanda ne uydurduysan erkekler boylesiniz karsı tarafı kucuk goruyorsunuz tedavi olmalısınız falan yazdın ve bunu durduk yere yazdın
Sende bana mal dedin yalnız kalırsın ilişkin neden olmuyor belli dedin merak etme mistli ile ödettin zaferini kutla
Hatırladım trip atıyorsun tuhaf hareketler yapıyorsun dalga geçer gibi öfkeden yazmışım bir açıklama bekliyorum sen büyükleniyorsun
Normalde demicektim sinirden bi anlık düşünmeden yazdım ama olayı başlattın kendin sonra cevabını alınca karşı tarafı kötülüyorsun sen başlatmasaydın bende demicektim
Durduk yerde trip atan sendin bundan sonra karışmam zaten yanlış anlıyorsun
Sen başlattın
Neyse baştan söyleyim ya trip attigim zaman sana başkasına sinirliydim orada sinirini senden cikarmıs olabilirim hatalı olan bendim normalde böyle şeyleri itiraf etmeyi pek sevmem
Bitenesini seç, iyi, neyse, tm ben o kadar uzun açıklama yapıyorum cevapların bu saylamıyorsun ama saygısızlığına karşılık alınca bu hale bürünüyorsun her neyse
Kendimi hatalı ve kötü hissettim pişman oldum fikrimi söylediğime meğer başkasından dolayıymış
Tm neyse o olay bitti gitti
Evet bitti gitti
Ama bence beni yanlış tanıyorsun normalde o anlattıkların gibi değilim
Maalesef bugün öfkelendiğinde nasıl olabildiğini gördüm gerçi normalde böyle değildin
Bu derece değildin yani
Özür dilerim öfkelendiğimde böyle konuşmam aslında dün için konuşmicam ama ben üzüldüğümde veya bu tarz şeylerde belli etmemek icin kaba konuşurum bunuda herkese söylemem
Biraz kırıldım bende hatalıyım aslında üzdüysem bende özür diliyorum kelimlerimi daha düzgün secmem gerekiyor bazen öfkelenince istemeden yanlış kelimelerini kullanıyorum yanlış anlaşılıyorum demek istediğim şeyin dışında kaba ve kırıcı oluyor cümlelerim sonrasında pişmanda olsam gec oluyor
Sorun değil :))
Benim icinde sorun yok :))
Ne güzel işte
Yo sikinti yok
Bence sorun garip geldi şimdi karşı taraf ilgi istemeyen biriyse sıkıntı olmaz