Evliyim ve İlk Defa bi Başkasiyla Konustum Kafam çok Karışık Nasil Davranmalıym Ne Yapmalıyım Bilemiyorum?

Evleneli 6 yıl oldu, iki de çocuğum var. Eşimle huzurumuz yok , neredeyse hergün tartışıyor kavga ediyoruz. Uzun zamandır tahammülüm kalmadı. Karımı seviyorum ama eskisi gibi de değil. Sevmeme rağmen bana karşı çok defa saygısızlık yapıyor. Tartıştığımızda kapı pencere açıp bağırıp çağırıyor. Artık iliskimizde etkileyici de bulamıyorum. Eskiden bakımliydı ama temizliğe dikkat etmekle birlikte artık hiç kendine bakmıyor, süslenmiyor, üstü başı saçı dağınık geziyor evde. Sürekli çocukları bahane ediyor ama çocuklar çoğu zaman benimle beraberler, işim buna müsait yani. 30 yaşındayım ve ilk kez dün sanaldan bir kızla konuştum. Sadece biraz sohbet ama , cinsellik falan yok. Yani bilemiyorum , başkasını aramıyorum diyemiycem çünkü iyice soğudum eşimden. Yani kıza evli olduğumu da söylemedim. Hem eşim hem de bu kız için vicdan azabı çekiyorum bu defa da. Yani bişey yapmadım ama ileriye gitmek istiyorum bir başkasıyla. Ama öbür yandan karımla evliyim, çocuklar var. Napacağımı hiç bilmiyorum.

Evliyim ve İlk Defa bi Başkasiyla Konustum Kafam çok Karışık Nasil Davranmalıym Ne Yapmalıyım Bilemiyorum?