Gelip geçici olarak bakmam lazım mantıklı olan bu ama kafam allak bullak kendimi kaptırdım sanırım çıkış yolu lazım bana.
AI Persona’ya Sor
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Bu ilişkiyi devam ettircen belli ki sonra yakalancan bosancan o sevgılıden de ayrılcan ortada kalcan hayırlı işler
Karışık bi durumun içindeyim
Ya ztn başkasıyla sevgılı olduğuna göre eşini sevmıyorsun eşinide üzme boşu boşuna
O da evli çocuğu var mutsuz benim de ailevi sıkıntılarım var sıradan bi arkadaştık bu boyuta nasıl geldi anlamadım
O zaman sonu bellı ıkınızde ayrılıp evlenceksız zorlu bı süreç ama emınsenız kendınızden ona göre adım atcaksnz
Kaptırırsın tabi adam gibi dursan olmazdı
Ben evli değilim ama evli bir kadınla benden 10 yaş büyük baya samimiyetimiz var
@Buraköztürkkk napiyim şero bu da böyle bi anın mı kdkdkdk
Evet kesinlikle paylaşmak istedim
Ne biçim düzgün adamlar var onları görüp ksdekileri okumak üzüyo
Benim anlattığım olayı yasamadan olayı anlayamazsın muhtelen
Çok mu aşık oldun
Olay cok karışık ve benim de aklım karışık etkilendim yanı ilk defa basıma geldi nasıl hareket etmem gerekiyor bilemiyorum evde de zaten sıkıntım var onun da sorunları var kendince
O kadar klişesin ki sıfır şaşkınlık yaşıyorum çok özel zannettiğin olay bile klişe nasıl hareket etmen gerektiği niyetine göre değişir ben şerfsiz değilim karıma sadakatsizlik yapamam diyen biriysen ayrı yok ya onunla da takılırım nolucak kafasındaysan tavlamak için yapman gerekenler ayrı
Evinden dışarı çıkmayan asosyal tipte biri bana klişe lafı kullanması ve olayları idrak edememesinin benim aradığım cevaba fayda sağlamayacağını anladım sağ ol yine de. Biraz daha hayatı tecrübe edince bu tür sorulara cevap verirsin bence
Aynen hemen çözmüşsün ne kadar ön yargısız bi sherlocksun sen öyle jdjdkd
Varsa bi hikayen dinlemek isterim aksi takdirde dusuncem değişmez
He olacağı görmek için yaşamam şart yani katil olmadan katillere bi şey demeyelim o zaman bunun işleyiş şeklini nasıl olacağını yaşamadan anlayamıyoruz madem sana göre
Sonuç tahmin edilebilir ama ama olayın nasıl yürüyeceği yönetilemez maalesef yönetemediğini şeylerden ötürü ne yapmam gerektiğini bilemiyorum. Kendimi yönetebilsem zaten sonuç tahminden öte kesinlik kazanmış olur.
Sen hangi sonuca ulaşmak istiyosan ona göre yönetirsin hedefine göre hareket edilir ya hani tanıştığın kişiye daha çok yaklaşmak veya uzaklaşmak tercihlerinden birini yaparsın çok da karışık değil uzaktan ama duygular girince karışıyodur
Evet olay duygusal ve duygusal olarak kendimi yönetebiliyorum kısmet ama karşımdaki yönetemediği icin benim ayarlarım bozuluyor kısa devre oluyor fikirlerim sürekli değişiyor. Buna etki eden başka hususlar da kendi evimde yaşadığım sorunlar ona da etki eden onun evinde yaşadığı hususlar var uzaklaşsam da olmuyor sanki yakınlaşmak da imkansız gibi aslında olabilir ama ben imkansız kılıyorum çıkış yolu arıyorum ama iki seçenek var ısın sonunda. Tek sıkıntım kafa karışıklığı
Sen duygusal olarak yönetebiliyosan sorun yok karşındakinin senin üzerinde bi etkisi olamaz ne yaşıyorsa da yaşar onun hayatı sen kendi evindeki sorunları karınla çözmeye odaklanabilirsin ama öyle bi yazıyosun ki senin başka yerlere kayacağını hissettiriyo bana bi kere bu kadar kafa karışıklığı git geller açıklamalar olunca kendi istediğini temize çıkarma çabası gibi geldi bana
Yaşandı bitti geri dönüşü olmayan yollara girmek yeniden yuva kurmak yuva kurarken yuvalar yıkmak mantıksız. Mantigimla hareket eden biriyim mantıken olmaması lazım ama farklı hissettim belki olayın heyecanına kapıldım da öyle oldu ama sikilgan tipli biriyim ben herkesten sıkılırım zaten diyorum ki kendi kendime otur oturduğun yerde. Ama öyle dediğim vakit aklıma düşüyor kısır döngü oluyor psikolojimi bozdu bu durum
Başlayınca en sonunda sıkılarak bitirmeyeceksin baya bi kaybın olacak sonunda ne karını ne seni ne diğer kadını tanıyorum ama öyle oluyo bozma psikolojini doğru olanı yapacağına güveniyosun sorun yok
Psikolojim bozuk benim doktora gitcem başka sorunlarım da var teşekkür ederim
Ne diyim geçmiş olsun her neyin varsa
yok yolu
Ne yapmam lazım peki
eğlencene bak aşık olma. duygusal yaklaşma.
Uzak dur
Uzak dur