Sizce sık ayrılık ya da küsme sonunda hemen ayrılan mı yoksa ilişkiyi devam ettirme çabasına giren erkek mi seviyordur
Hayır ayrılmam ayrılan sevmiyordur
Ayrılırım kimse beni sıkamaz
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Sizce sık ayrılık ya da küsme sonunda hemen ayrılan mı yoksa ilişkiyi devam ettirme çabasına giren erkek mi seviyordur
Kuzenimin bir ilişkisi vardı. Çok sık görüşmüyorduk. Çocukla ne zaman konuşsak sevgilisiyle ayrılmış oluyordu, sonra geri barışıyorlardı. Bir defasında sevgilisiyle (kızla) denk geldim. Ağlıyordu. Noldu dedim. Bu sefer kesin ayrıldık bitti dedi. Teselli etmeye çalıştım. Aradan 2 hafta geçti. Baktım ki instagramdan yine story atmışlar yan yana, barışmışlar. 3 yılda belki 40 defa ayrılıp barışmışlardır. şu an evliler dhspdjlsls
Ama bu anlattığım ilişki tipi bana çok toksik ve yorucu geliyor. Bence ayrılık kelimesi öyle hafife alınmamalı. Her tartışmada ayrılınmaz. Bence ayrılık boşanma kadar ciddi bir durumdur. Ortada aldatma, yalan gibi elle tutulur bir sebep varsa, hiç anlaşamıyorsanız, sürekli olarak tartışıyorsanız ayrılırsınız. Önce bir ölçüp biçmek lazım. Ben bu kişiyi gerçekten seviyor muyum, bu tartışmamız ömür boyu sürer mi, katlanılıe mı diye düşünmek lazım. Oluru yoksa ayrılınır ve asla geriye bakılmaz. İnsanın bir duruşu olmalı. Ayrıl barış yapmak bence karaktersizliktir. Karşı tarafı da kötü işlere iter. Mesela ben bunu aldatayım ayrılsın, nasıl olsa geri barışıyoruz diye düşündürtür.
Sevgisinden emin olamadığım için ayrılıyordum ya da kavga çıkarıyordum
Oturup konuşursun bak ben böyle böyle düşünüyorum şu sebepten dolayı diye. Gözlemlersin 1 hafta falan. Bir değişiklik yoksa, aynı davranıyorsa ayrılırsın arkana bakmazsın bir daha
En ılımlı yorum
Teşekkür ederim
Ben zamanında kızın ayrilmamasi için 3 ay peşinde koşmuş, yalvarmis, ikna etmek için cabalamis, gerek çiçek göndermiş gerek hediyeler almış, ayrılık olmaması için fikrini değiştirmek için çok cabalamistim.
Ama Bu yaptığım büyük hataymış
Tabi o zaman kadın erkek doğasının derinliği, kırmızı Hap, kavramlarindan uzağız
Şimdi olsa aynı şeyi yapmam..
Bir kadın bir kere ayrılığı kafaya koyduysa ve bir kez ayrılık cümlesi dile getirildiyse
İstersen kadının önünde takla at, ben dünyanın en iyi erkeğiyim de, sen bulunmaz Hint kumaşı prensessin de
O kadın yine gidecektir.
Acı ama gerçek.
Sizden ayrılmak isteyeni
Hayatınız da tutmayın.
Seven ayrılmaz
Ayrılmak istemeyen ayrılık cümlesini dile getirmez
Hayır o ayrılık farklı ben fevri davrandığım için söylüyordum
Cevap
7Cevap
Ben uzatmam ayrılırım
Çocuk oyuncağı mı bu
Hiç sevmediğim bir durum
Sevmemişsin demektir
Gayet açık değil mi cevabı? Seven insan cinsiyet fark etmeksizin, kaybetmek istemez
Hayır tabikide insan sevdigiule kavga eder tartışır trip atar sonucunda tatlıya bgalnip barisilmak için ugrasip cabalanmasi gerekir
Öyle de yorumlara bak herkes tam tersi demiş erkek kafasıyla kadın kafası aynı değil cidden
Mesela benimde erkke arkadaim var çok trip atar çok ama ben nazın ya da tribün aşkı bitireceğim düşünmüyorfum seviyorum ki triplerini çekiyorum 😃
seviyorsa bu küsmeler gülün dikeni gibi tatlı görünmeli
Bence de
Fazla naz aşık usandırır. Benzer bi geçmişim vardı ayrılıp duruyordu sonunda ben de bıraktım.
Ama ilişki yeniydi Zaten
E sen neden ayrılıyosun gerekçen ne? İnsan gelecek görmeyeceği biriyle ilişki kurmak istemeyebilir
İlişki yeni diye zırt bırt ayrılmak mı gerekir :)
Kadın nazlıdır ilgi için bunu yapabilir
Naz olunca işgi beklediğini belli etmek lazım iletişimi sürdürebileceğüni belli et. Ayrılınca küsünce seninle konuşmak istemiyorum anlamı çıkıyp
Haklı olabilirsin
Hayır ayrılmam ayrılan sevmiyordur
Sevmeyen insan kaybetmeyi göze alan insandır
Ayrılırım.
Seversen bile mi
Seviyosa küsmelerde ayrılık söz konusu olmamalı
Arkamı döndüğümde kolumdan tutup gönlümü alsa her şey düzelecek
Sevmiyor diyorsun anladım
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?