Böyle bir ilişkiyi de yaşadım üstünden tam olarak bir yıl filan geçti bir yıldan işte birazcık daha fazla gibi bir süre geçti boş ya oyalanmak yani başka bir şey değil günlerce kavga et ayrılıyorsun geri barışıyorsun sonra gine kavga ediyorsun ayrılıyorsun sonra yine barışıyorsun gerek yok.
Son sorularında hep eski sevgilime yönelik oldu. Adamı anmaktan kulakları ağrıdı şkhlgkh neyseki yazdıklarımı görmüyor sallayabilirim haha. Ara vermek değil de ayrıldığımız dönemler oldu. Sonra özlem daha ağır basıp tekrar bir araya gelmişizdir. E 3 yıl sonuçta. Ancak bu ilişkiyi devam ettirse de çok yıpratıcı bir süreç olduğu için aynı ölçüde aşağı da çekti. Ayrılık kararını bu yüzden çok iyi düşünerek verip sonrasında dönmemek lazım. Oyuncak değil bu. Dediğim gibi bu ilişkimden sonra da kayda değer ciddi bir ilişkim olmadı. Olur mu, evet olur. Allah hayırlı kişilerle karşılaştırsın gerisi boş.
İlişkide ara vermek bana göre dünyanın en saçma olaylarından bir tanesi.
Sen orada dur, ayrılmayalım. Ben biraz etrafıma bakayım, biraz gezineyim. Kafama göre biri varsa ona giderim. Ha, kimseyi bulamazsam mecburen devam ederiz demek benim için.
Ara vermeyi düşünüyorsa taraf ya da taraflar demek ki bir problem var. Ya toksik bir ilişki o ilişki, ya da bir taraf soğumuş artık. Bazen bitirmeye cesaret edemez insan. Ara verelim der bu yüzden.
Şimdiye kadar böyle bir olay yaşamadım. Ara vermek istiyorum diyenede yol veririm. Oyun oynamıyoruz sonuçta.
Severek ayrılmak durumunda kaldık, tam bir sene sonra sana yazacağım bekler misin dedi, beklerim dedim. Bunu sürekli söyledi, ona kızsam da bu iş olmayacak olsa da bir kez kavuşmak için bekliycem. biz kavusamadan ayrıldık. birbirimizi deli gibi severken. Unutur muyum dedim ama yok unutamam onu.
Maça ara verme ilişkisi ve yedekleme ilişkisi hiç yaşamadım. Biz de bitti mi tam bitiyor, ara vermek bize yakışmaz. Neyiz biz çocuk mu? Ara verenler kumdan kale yapsınlar, öyle daha iyi oluyor. :)
Bir kere ayrılmıştım geri dönmeyi gerçekten hiç düşünmüyordum. Nasıl gafil avlandıysam en büyük pişmanlığım 1 ay sonra ona bir şans daha vermek olmuştu. O zaman toysun anlamıyorsun ama aradan 6 ay geçti geçmedi artık tamamen bitirmiştim. O yüzden hep diyorum ve bunu sonuna kadar savunuyorum insanlar değişmez ama çok güzel değişmiş rolü yapar.
Toksit ilişki tam olarak. Canını yakıyor ne gidebiliyorsun ne kalabiliyorsun. Daha önce yaşadım Allah bir daha yaşatmasın. Vaz geçtim sonunda kurtuldum. Resmen dışarıda hayat varmış dedim ya. Nefes almak bile ayrı anlamlı geldi benim için.
Çok sık konuşmak bazen değeri azaltabiliyor. Bence bir ilişkide her gün her dakika konuşulmamalı , insanlar birbirini özlemeli, birbirine susamalı.. ara vermek yerine baştan bu tempoyla gitmek lazım
bu tarz bir ilişki varsa bitmeye mahkumdur füzyon tepkimesine girmiş nükleer atık gibi ilişki yarılanma ve bitme sürecine girmiştir. o ilişkinin mutlu bir sonu olamaz
Bir söz vardir " Hayırlı işlerde acele ediniz" İblis ayirmaya calisiyor birbirini sevenleri... Tabi bu benim gorusurum saçma bulanlar olabilir ama ben inancımdan ötürü böyle düşünüyorum. İlişkimde ayril bariş olmuyor lakin tartişmalar oluyor. Ondan ayri kalabilecegimi de dusunemiyorum ben çok aşık olmuşum.
Ara vermek kısmınıda anlamıyorum” bir kırgınlık olur ne bilim tartışırsın bunlar olabilir her ilişkide var” ama ara verelim biraz diyorsan bitsin dahada dönüş olmasın..