Tartıştığı durumlarda vs. ani kararlarla ayrılıp tekrar barışan, hatta sonrasında yine aynı durumu yaşayıp ilişkilerini sürdürmeye çalışan çok çift var. Aşırı saçma buluyorum. :/ Ya bitirirsin tamamen, ya hiç ayrılmazsın. Siz ayrılık kararının arkasında durabiliyor musunuz? Ayrılıp barışmaların olduğu bir ilişki yürür mü?
bence ayrılmak daha mantıklı karşındaki insan ayrılmayı göze almış. demek ki bitti. uzatma. şöyle düşün: ayrıldın. tecrübe edindin. kendine bir bilgi daha ekledin. demek ki böyle kızlara güvenmemek lazım. ani bir kararda ayrılmayı göze alabiliyorsa, saçma ilişki ani bir durum değildir emek ister.
1
0 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Bence yürümez. İlişki bir kez yara almaya görsün, sonrasında illa bir şekilde kendini gösteriyor o yara...
1
12 Yorumla
Cevap sahibi
+1 yıl
Senle mesajlaşmıştık sonra ne olduysa şu an yazamıyorum sana. Üstelik takip isteğimi kabul ettiğin halde sen takip etmemişsin. Sanırım ondan dolayı yazamıyorum
Hayır, H harfi ile başlıyor. Bu sitede çok çok eski ama buna ragmen çok az görünüp kimseyle kolay kolay konuşmayan biriyim. Senle ortak noktamız ise sosyalist oluşumuzdu. O yüzden yazışmıştık
Hıı hatırladım şu an evet :) Ama mesaj kutumu kapattım işte kolay kolayda birini takip etmiyorum uzun süredir yakın olduğum arkadaşlarımı takip ediyorum sadece :/ O yüzden 😶
Tamam o zaman sorun yok. Emin olmak için gizliden çıktım. Madem ki takip etmek ve arada hal hatır sorma imkanı vermedin, o halde bende takip edenler listenden çıkayım
Sen bilirsin değil çünkü ben zaten seni takip listeme eklemeye değer, arada konuşabileceğim biri olarak gördüm. Öyle gördüğüm için kimseyi takip etmediğim halde seni takip ettim ve kimseye yazmadığım halde sana yazdım. Zaten farketmişsindir, takip listemde senden başka hiç kimse yok. Ben değil, sen istemediğin için listenden çıkmayı düşündüm
Teşekkürler öyle biri olarak gördüğün için. Benim de özelden atılan mesajlarda cevap verdiğim bir iki kişi vardı sadece, zaten şu an atamıyorlar o ayrı. Takipten çıkmaktada haklısın ama yapıcak bişey yok çünkü dediğim gibi takip ettiğim kişiler uzun süredir çok yakın olduğum arkadaşlarım sadece. Öyle yani kızgın kalma bana boşuna 😶
Sana kırıldım ve kırgın kalacağımda kesin gibi. Yalan söyleyemem. Dilimle kırılmadım desemde kalbim kırıldı, gerçek olan bu. Demin listenden çıktım, artık listende göremezsin beni. Bu site 2011 de kuruldu ve ben o tarihten beri giriyorum buraya arada. Takip listem 6 yıldır boştu zaten, kimseyi takip etmedim. şu an yine listem boş. Bir sen vardın. Uzun süredir yakın olmak nedir bilmiyorum ben onu zira bu sitede yakın olduğum kimse olmadı. Sadece düşünce ve dünya görüşlerini beğenip takdir ettiğim kişiler oldu. Onların içinde de takibe aldığım sadece bir tek kişi oldu. Ayrıca takip listene ve seni takip edenlerede baktım. Belkide çıkmam daha doğru olmuştur. Sana olan saygım ve kırgınlığım baki kalacaktır. Hoşcakal Deniz
Bazen ayrılmalar olur. Ama bu genelde dargınlık seviyesindeyse no problemo. Ama durumdan duruma değişir. Bende çok ayırıldım barıştım. Seviştim. Öpüştüm. Herşeyin ilacı seks dicem ama kızıcan ama öyle yani. Bağır çağır seviş. Sonra az önce niye tartışıyoduk dersin. Konu neydi dersin
Sanmıyorum ama 5 yıldır ayrılıp barışan bir çift tanıyorum. Aşktan, sevgiden soğuttular gerçekten. Her seferinde engellemeler, resimleri silmeler... Artık midem bulanıyor 😡😡😡
En İyi Cevaplar