Ben çok kıskanç biriyim ama masterchef bakiyorduk orada yorumlamaya başladik işte halsiz oldu yok o yok bu orada ben işte cemreyi niye koruyon dedim onda da suç bar gibisinden oda evet var falan dedi 2-3 kez dedim niye koruyon diye oda sinirlendi bağirdi hastasın sen dedi hafif de bacağima vurdu yani ben ne demek istiyormuşum falan dedi yani arkadaşlar sizce boşanmam mi lazim?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Ufak bir sorunda boşanmayı düşünmeyin. Bir sorun dahi değil. Eşinizin bu hareketteki maksadını anladığınızı düşünüyorum. Sizi bu kadar seviyor ve sizin için çalışıyorken yok yere kıskançlık yaparak kötü hissettirmeyin. Belki siz çok ciddi olarak söylemediniz ancak bazı erkekler bunu çok ciddiye alır çünkü bazıları için bu hassas bir konu. Eşinizin gönlünü almanız gerekirken boşanmaktan bahsetmeniz pek mantıklı bir düşünce değil.
09 Yorumla
Soran+1 yılÇok güzel yazmişsiiniz teşekkür ederim ama ben hakim olamiyprum çok kuruyorum oda sizin dediğinizi der yani çok cabaliype herşeyi yapar sonra oda der ben kaldiramiyorum sen öyle yaptiğinda ben oysa senin için herşeyi yapiyorum gibisinden
Soran+1 yılAma şimdi eşim söz vermişti bağirmicakti bağirdi ve üstelik bacağima tokat atar givi dokundu şimdi ben nasil gönlünü alayım?
- +1 yıl
Bağırma konusunda haklısınız ancak dokunmadı mı? Ben hafif "ne diyorsun Allah aşkına ya" deme tarzında hafif kızgınlıkla itme olarak düşündüm. Canınızı atıp kızartacak kadar şiddetliyse ve gerçekten vurduysa trip atma hakkı sizin oluyor. Bence boşanmalık bir durum yok. İkinizin de çok güzel bir bağı var maaşallah. Sadece ufak bir espri yanlış yorumlanmış o kadar.
Soran+1 yılYani bacağimda hafif el izi çıktı , onun bu yalniş hareketi üzerine benim nasil davranmam gerekiyor bilemiyorum çünkü oda hatalı şu an
- +1 yıl
O zaman ortak bir yere çağırın onu bir bahaneyle. Mesela meyve yiyecek misin diye sorun hafif soğuk bir sesle. Ve onun olmadığı bir yere gidin. Yani peşinizden gelsin ki ortak bir alanda konuşmuş olun. Bu şekilde daha adil olur ve ikinizde konu hakkında düşüncenizi dile getirebilirsiniz. Siz konuya girip kırıldım derseniz o da kendi görüşünü dile getirir diye düşünüyorum.
Soran+1 yılHmm denicem yarın bunu peki bir arkadaş seni bilerek kıskandiriyor zevk aliypr bundan yazmiş sizcede doğrumudur yani eline ne geçecek ki
- +1 yıl
Olabilir ama öyle olsaydı belli ederdi bence. Kızıp hafifçe de olsa vurmazdı. Erkekler çok ciddi kalıp saklayamıyor çünkü duygularını.
Soran+1 yılEvet öyle peki benim ne yapmam laziö bu durumda
- +1 yıl
Aslında bir önceki yorumumda söylemiştim. Meyve tabağı bahanesiyle vs diyerek.
En İyi Cevaplar
Aşk İlişkileri konusunda 1,6b cevap paylaştı. siz kendi kendinize dert aryıyorsunuz
sttiriboooktan sebepler için kırışıyorsunuz yapmayın. olayı büyütmeyin.
yahu konu ettiğiniz insanlar yaşamınızın dışında şeyler. yapmayın bunu
evlilik sahip çıkmaktır can yoldaşlığı hayat yoldaşlığıdır. boookunu çıkarmayın adam gibi yaşayın.18 Yorumla
Soran+1 yılDoğru diyorsun ama eşim saçma tepki verdi bence öyle değilmi
Soran+1 yılAy evet çok haklısın ya ama cokda seviyoruz bir birimizi nasil olcak bilmiyorum benim kiskancliğim var çok bu konuda elim saldirganlaşiypr oda vurmaya meğilli oluyor omunda kusuru bu yani dövemez beni ama bi girişimi oluyor tokat olsun kolumu tıka bacağima vurdu bugünde nasil olcak bilmiyorum yoksa herşeyi yapar beni mutlu etmek için
- +1 yıl
bakın aşırı kıskançlık demek güvensizlik demekti bu insanı rahatsz eder
sana eşin aşırı kıskançlık yapsa rahatsız olmaz mısın
bu güvensizlik demektir.
tamam kıskançlık gerekir ama aşırısı olmaz
bu sınırı red line hattını geçmektir yani saygısızlıktır bu. güvensizliktir. suçlamadır olmaz
Soran+1 yılNe yapmam lazim peki nasil düzelte bilirim kendimi
- +1 yıl
yahu kıskan tamam da her pookada kıskançlık yapma
kıskanma nasıl olur yannda arkadaşına çok samimi davranır tamam
ama televizyonda birine a güzel kadın deedi diye kıskanılmaz çünkü seni nde yakışıklı adam dediğin oyuncu olabilir.
biraz ayar ayar
akıl yani aklını kullan nefsini değil
Soran+1 yılTamam denicem bunu çok sor valla ama onu ne yapacğiz nasil davranmam lazim oeki bağirdi ve bacağima vurdu
AI Persona’ya Sor
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
2
Cevap
17Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 4,3b cevap paylaştı.
+1 yılEvet bence de boşanıp adamı kendinden kurtarmalısın.
010 Yorumla
Soran+1 yılCiddimisin yani ne dedim ben ya kötü bir şey mi dedim karısıyım sonuçta böyle tepki mi vermesi lazimdi
- +1 yıl
Evet ciddiyim, bu derece kıskançlık ruh hastası olduğun anlamına gelir, acilen kendini düzeltmelisin yoksa senden bir müddet sonra tiksinmeye başlayacaktır. Kıskançlık huyunu törpülemezsen evliliğiniz törpülenecek haberin yok.
Soran+1 yılAyy eşimde böyle diyor annem de kaynanamda nasil yapicam bilmiyorum herşeyden kıskaniyprum acaba ondan kaynaklımı bilemedim.. yani oda saldirganlaşiypr böyle olunca bu konularda tokat atmişti söz verdi daha dokunmayacağina şimdi de bacağima vurdu nasil davranmam laizm şimdi bilmiyorum
- +1 yıl
Al birini vur ötekine, ailede yok yok her şey var MaşAllah, haddinden fazla kıskançlık var ve bu çok ileri boyutta TV karakterlerine kadar uzanıyor!!! Hadi buna EyvAllah diyelim tokat atmak nedir? Şiddet bile varmış..! Eğer siz bu şekilde devam ederseniz ileride çok kotu şeyler olabilir haberiniz olsun ayağınızı denk alın!!! Evlilik çocuk oyuncağı değil iki tarafında birbirini alttan alıp sonsuz güvenle kenetlenmesi lazım, çok büyük sorumluluk altına girdiğinizin artık farkına varın ve düzeltin kendinizi..! Yaşınızı başınızı almış insanlarsiniz bunu da ben mi öğreteyim size.
Soran+1 yılBen çok kıskancim oda saldirganlaşiypr bu kadın konulari yaptiğimda yoksa her şey çok iyi herşeyi yapar benim için ev temizliğinden bilmem neye kadar
Soran+1 yılNasıl çözüm bulucağiz bilmiyorum
- +1 yıl
Valla herşeyi yapar veya yapmaz çok iyi ya da değil bunlar beni zerre enterese etmez. Ben ileride olacakları söylüyorum, bu şekilde devam ettikten sonra isterseniz en müthiş çift olun ilerlemez!!! TV karakterini kıskanmak nedir? Tokat atmak nedir? Hadi diyelim bu işin cilvesi vardır ve bence sen böyle bir kadınsın o halde bu tür kıskançlıklari tatlı atışmalara bırakıp güzel vakitler geçirebilirsiniz..! Ama adamda öfke kontrolü var ve bence bütün iyi yönlerinin üzerini örtüyor bilgin olsun.
Soran+1 yılEvet cilveliyim nasil anladin, yani evet öfke kontrolü var buna bir çözüm bula bilirmiyiz. Ama öyle kendi kendine öfkelenmez.. yani benim dediğime mi geliyoruz boşanmam lazim
Soran+1 yılDeğersiz görüp vurduğu için
- +1 yıl
Tecrübe diyelim ve insanları çok iyi tanırım. Eli kalem tutan bir şair tüm insanlardan farklı bir şiir çıkarabilir..! Kimisi hüznü kimisi ise neşeyi anlatır. Senin neşeli ve cilveli hallerin evliliğe renk katıyor bu çok belli. Sakın bu güzel özelliğini kaybetme!!! Senin tek bir kötü yanin var o da kıskançlık ama zamanla düzeltebilirsin bence..! Valla istediğimiz kadar boşanma konusunu konuşalım senin onu çok sevdiğini düşünürsek bu biraz ihtimal dışı gibi, kendi kendimizi kandırmış olmaz mıyız sence? Ayrıca kıskançlığa çare bulunabilir ama öfke kontrolüne asla..! Çok kotu bir anda kalbini de hayatını da paramparça edebilir haberin olsun!!! Öfke rüzgar gibidir, bir anda eser ve kısa süre sonra dinmeye başlar, ama artık çok geçtir çünkü birçok ince dal kırılmıştır bile!!! Kısacası öfke anında kalbini çok pis kirabilir ve kısa süre sonra öfkesi geçtiğinde geriye kalan tek şey senin kırgın kalbin olur!!! Bu üzücü bir durum.
Gizli Üye(36-45)+1 yılEvet bosanmalisin. Yoksa adami sinir hastasi edersin. Abimin eside boyleydi, tvdeki kadinlar yuzunden kavga cikarirdi. Cidden hastasin sen
16 Yorumla
Soran+1 yılAllah Allah yaw alt tarafi soru sordum ne bilim üretiyorum işte kıskaniyorum ama tv deki kadinalra yapmam aslimda ya Buda sinirlendi Altından birşeymi ariyprsun diye
Cevap sahibi+1 yılSavunur savunur bizde izliyoruz bizde konusuyoruz kavga etmiyoruz. Sacmalayan sensin kendini tedavi etmelisin yoksa adam senden soguyacak
Soran+1 yılÖylemi dersin oda öyle diyor ya ben onun altında bile bir şey ariyordum ya ne bilim bende okadar kötü niyetle demedim ama adam bikti galiba
Cevap sahibi+1 yılEvet inan igrenir senden. Nap et bu hastaliktan kurtul ne sen mutlu olursun nede hayatindaki
Soran+1 yılAyy oda böyle diyor bana ya annem de böyle diyor artık düzelt kendimi diyor adam elinden geleni yapiyor hala saçma şeylere takıklık yapiyprsun diyor nasil düzelteyim bilmiyorum çok zor
Cevap sahibi+1 yılZor dersen olmaz duzelen var demek ki istersen oluyor.
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılahaha.. tatlı kadınsın yaaa..😀cemre yaramaz bu arada... bence kocanı dövmen lazım, hemen boşanma😀
037 Yorumla
Soran+1 yılHahah yani ne manağda yaramaz dedin ve niye dövüyorum
Cevap sahibi+1 yılsevmşyrum yarışmada o kızı, o manada.. döv derken hiciv yaptım , ağzına acı bşber sür vurduğu için
Cevap sahibi+1 yıltokatı yanlış yerde atıyo sana, bacağınada olsa
Soran+1 yılGicik bi tip ya aynen hahaa
Soran+1 yılBencede katiliyorum sana
Soran+1 yılAyrıca alt tarafi onumu koruyon niye koruyon dedim ne var yani dime
Cevap sahibi+1 yıldeli adam. bahane arıyo
Soran+1 yılBahane arasa başka türlü olurdu bence ya da sürekli olurdu
Cevap sahibi+1 yıldoğru.. ama onu cezalandır bir müddet..15 gün falan.
Cevap sahibi+1 yılgit cemre'den iste de
Soran+1 yılYani korumadi aslında ya tek genel yorumdu 😂
Soran+1 yıl15 gün fazla değilmi
Cevap sahibi+1 yılcıvıl cıvıl kadınsın.. üzmesin seni
Cevap sahibi+1 yılfazla.. ceza işte🤷♂️
Cevap sahibi+1 yılzaten sıkıntılısın , hissettim bunu. detay sorma sölemem
Soran+1 yılSıkıntılısın derken neyi diyorsun
Cevap sahibi+1 yılev içi. koca.
Soran+1 yılOlabilir herkes gibi işte
Cevap sahibi+1 yılherkesin kendine özel🤷♂️ama hakettiğini yaşamadığına adım gibi eminim. neyse..🤷♂️
Soran+1 yılNeyi kast ediyorsun şu an , yani eşim baya bbaya herşeye yardım ediyor elinden geleni yapiyor işte tek tek sıkıntılar var
Cevap sahibi+1 yılherşeye yardım ediyor olması ideal olduğunumu gösteriyor. kriterin omu.. iddialı bişi sölücem.. kızma.. ama sölicem.. mutlu bi kadın diilsin.. net.
Soran+1 yılNerden cikarttım çok mutluluyum elim ayağim o yani o derece
Soran+1 yılAma şimdik nasil davranim bilmiyorum
Cevap sahibi+1 yılbişii yap diye değil.. hakettiğin, olmasınını istediğin sen sen diilsin...
Soran+1 yılAlamadim valla
Cevap sahibi+1 yılboş ver yaa..:))) imkamların elverse kökten herşeyi değişirsin
Cevap sahibi+1 yılçalışan kadınsın sanırım.
Soran+1 yılNeyi kökten değişirim? Yok caliişmiyorjm tek eşim haha
Cevap sahibi+1 yılimkanın olsa o kocayı atarsın.. sende anlıyosun anlamamazlıktan geliyorsun.. mutlu bi kadın diiilsin diyorum.. aahahahah😒
Soran+1 yılHayir atmam onu ben oğlak burcuyum sevdimi tam severim ama doğurduğum zaman ne olursa olsun hangi şartlar olursa olsun giderim terk ederim yani.. çok seviyorum onu oda beni hiç birakmadik bir birimizi bende birakmak istemiyorum sevgiyi onda gördüm ilgi bebek givi seviyor beni ama işte bu saçma sapan tabiri boktan ne olucak bilmiyorum
Cevap sahibi+1 yılnolucak bilmiyosun, sorunda orada zaten..
Soran+1 yılNasil davranmam lazim sence
Cevap sahibi+1 yıldavranmaktan ziyade al karşına konuş.. sevmediğin şeyleri yapmasın.. sen bi kadınsın ve sana kadın gibi , karısı gibi davransın.. şakayla makayla vurmak, bağırmak, çemkirmek. olmaz.. rahatsızlıkların var , bunları ona söyle yapmasın.. iyi niyetini, sevgini suistimal etmesin.
Soran+1 yılYani bunu konuşmuştuk söz verip tutmuyor ama yani çok nadiren oluyor çoğu şeyde saçma tabir vermiyor ama genede oluyor işte yani buna bir çözüm nasil bulunan bilmiyorum burnunu nasil sürtücem hiç bir fikrim yok
Cevap sahibi+1 yılama bu durum seni rahatsız ediyor 🤷♂️
Soran+1 yılEvet bende sana soruyorum işte
Cevap sahibi+1 yıldediğim gibi.. konuş.. sen onun karısısın yani eşi.. karısı gibi davransın
Aşk İlişkileri konusunda 17,6b cevap paylaştı. boşan tabiki şiddet uygulamış
00 Yorumla
+1 yılHer şeye hemen bosanmak mi lazım diye dusunenlerden nedret ediyorum umarım boşanıp bir daha aile kurma yüzü hatta hayalî bile göremezsin
010 Yorumla
Soran+1 yılYa bebek uyuyor söz verdi birdaha bağirmicam diye illa bağirip bacağima vurmasi mi lazimdi?
- +1 yıl
Kadının beyani esastır bosan sen
Soran+1 yılO ne demek oluyor anlamadim yani sacmaliyprsun mu demek istiyorsun
- +1 yıl
Biraz sacmaladin bence
Soran+1 yılHmm haklısın gerçekten ama onun yaptiği ne olcak?
- +1 yıl
Onun yaptığını onaylamiyorum tabiki ama emin ol belki beni yanlış ta anlayacaksın ama senden dolayı yani senin ne kadar kıskanç olduğunu bildiğinden dolayı sirf seni sinir edip kıskançlık hareketlerini hormek için böyle yaptığına eminim kocan duygularını belli edemeyen birisi senin leb demeden leblebiyi anlamani bekleyen birisi
Soran+1 yılNasil yani beni bilerek mi kıskandiriyor yani sinir mi etmek istiyor
- +1 yıl
Evet bundan da zevk duyuyor hoşuna gidiyor yani
Soran+1 yılAma bence beni kıskandirmak istemedi o an ya peki öyleyse eline ne geçecek hiç sevmiyor bu huyumu kendide der kaldiramiyorum diyor peki Gine’de zevk duyarmi ki
- +1 yıl
Tabiki de zeck duyar ama belli etmiyor sana işte empati yap seni sürekli kıskanması o esnada sinirlenmesi senin hoşuna gitmiyor mu sanki
+1 yılCilginsin kıskanç kız... TV sende kiskandin artık sen... firenne bas
00 Yorumla
+1 yılToksik kadın türü senin gibi birinden kurtulmuştum
09 Yorumla
Soran+1 yılToksik dilim ben be
- +1 yıl
Vallahi toksiksin kavga çıkardığın şeye bak adamda konuşacak tad bırakmamışsın
Soran+1 yılYaw ben kavga cikarmadim ki sadece 2-3 kez onumu koruyon dedim sinirlendi yani bağrimasi mi lazim
- +1 yıl
Damara basmışsın siz kadınlar nasılda imalı konuşup adamı deli edersiniz 😂
Soran+1 yılOda ne demek istiyorsun yani dedi öyle dellendi😂
- +1 yıl
Bak işte ne yaptığını biliyorsun üçkağıtçı 😉
Soran+1 yılTamamda dellencek ne var bunda
- +1 yıl
Olmayan birşeyi heleki o konuda ima etmeyeceksin, o sana aynısını yapsa kendi vereceğin tepkiyi düşün ve ne var olduğunu gör 😉
Soran+1 yılBen öyle tepki vermem
+1 yılnisa suresi 34. ayet
03 Yorumla
Soran+1 yıl? Açıklama
Soran+1 yılYaw ne için bu ayet açıklasana Türkçe den
- +1 yıl
Allah’ın, (iki cinse) birbirinden farklı özellik ve lütuflar bahşetmesi ve mallarından harcama yapmaları sebebiyle erkekler kadınların yöneticisi ve koruyucusudurlar. Sâliha kadınlar Allah’a itaatkârdır; Allah’ın korumasına uygun olarak, kimsenin görmediği durumlarda da kendilerini korurlar. (Evlilik hukukuna) baş kaldırmasından endişe ettiğiniz kadınlara öğüt verin, onları yataklarda yalnız bırakın ve onları dövün. Eğer size itaat ederlerse artık onların aleyhine başka bir yol aramayın; çünkü Allah yücedir, büyüktür.
+1 yılAbla ne olsun istiyorsun
01 Yorumla
Soran+1 yılNe diyorsun kötü birşeymi dedim ben bağirip vurmasimi lazimdi bacağima yani
Aşk İlişkileri konusunda 2,2b cevap paylaştı. canım mısın kızım. Hemen ne boşanması.
022 Yorumla
Soran+1 yılNe bileyim söz vermişti bağirmicam birdaha diye bir kez de tokat armişti bana onada söz vermişti ona rağmen bacağima dokundu o nolcak peki?
- +1 yıl
Allah Allah. Bu insanoğlu robot gibi mi her zaman aynı olsun. Bacağına dokundu da koptu mu yerinden. Türkiye'de Boşanmalar 100 30 artmış. Ortada büyük Bir sorun yâda sürekli şidtetetli geçimsizlik varsa zaten Boşan. Şimdi eskidendi erkeklerin hükmü geçerdi. Şimdi tam tersi oldu. Ne o ne bu. İkisede yanlış. Marifet evlenmek mi yoksa onu yaşatmak mi?
Soran+1 yılYani dokundu derken el izi cikti hafif kızardi bacağim. Şimdi yalniş yapti o ve nasil davranmam gerektiğini bilmiyorum
Soran+1 yılEvet Tokat atmişti 2 yıl
- +1 yıl
Yani. Bence hiç bir kadına tokat atılmaz. Yanı sevdiğini bırak normal bir kadına bile. Kocan hata yapmış. Hee boşanma sebebi mi? Bence değil kocanla otur konuş. Bir daha de sakın bana vurma yapma de. Kocan anlayışlı biriyse anlar zaten. Olayı Güzelce açıkla. Gerçekten anlarsa sanmam daha vurmaz. Devamı gelirse ok. Bosan
Soran+1 yılYani bana önceden tokat vurmuştu söz verdi kaç kez şimdi uzun zaman sonra bacağima vurdu ne yapmak lazim bilmiyorum anlamicak galiba saldirganlaşiyor yani
Soran+1 yılNasil yani anlamadim normalde ney nasil kocam
Soran+1 yılYok hayir öyle biri değil maaş hesabi bile bende yani aslinda ben ne dersem o olur
Soran+1 yılNeye devam edim , uygun dille konuştuk bunu ama bozuluyor yeminler arada bugünkü olduğu gibi nasil anlatayim ki daha
Soran+1 yılDeğersiz görüp vurduğu için
Soran+1 yılİşte ne yapmak laizm bu durumda bilmiyorum
Soran+1 yılHaaaa yok bana kendimi değerli hissettirir ztn süreli sevdiğimi der ve beni över yardım eder hep herşeyi yapar severek evlendik halada çok severiz birbirimizi birtane de çocuk var yani öfke problemi var onu aşa bilsek her şey tamam olucak
Soran+1 yılKocam 31 yaşinda ama yani tek kusuru öğle problemi vurmasi öyle toplar olsun veya ne bilim öyle döwmesi yok ama genede bağirmasi bile çok kötü buna peki ne yapicam
Aşk İlişkileri konusunda 1,2b cevap paylaştı. Sen bi psikolog görün boşanmak çözüm olmaz sana
018 Yorumla
Soran+1 yılNeden psikolog annemde demişti bunu eşimde demişti ama oda saldirgan oluyor ve bağriyor Buda doğru değil bence benim bu yanımı daha çok Altan ala bilir diye düşünüyorum sizce
Soran+1 yılOda öyle diyor ya ama bende şey düşünüyorum demekki ondan kaynaklı bir şey demekki başkaalarına bakiyor ya da ne bilim böyle olduğum için bilemedim sizce
Soran+1 yılDoğru diyorsun ya ayni senin dediklerimi eşimde diyor anneö de diyor annem der ki kendine gel adam senin için herşeyi yaştır sen öyle yaptikda deliriyor işte diyor bilemedim nasil çözülen bu durumu
Soran+1 yılEvet çok zorum evi temizliyor herşeyi yapiypr ev temizliği hakkında maaş hesabi bile bende ama tek kusuru bar çok sinirli böyle bir şey olunca bağiriyor ya da böyle saldirganlaşiypr hep saldirganlaşiypr ama peki buna ne yapmamiz lazim
Soran+1 yılTamamda o bağirip vurmasaydi yapardim şimdi suçlu birde ödüllendirimmi ozaman hep yapar bunu sencede öyle değilmi
Soran+1 yılEl izi hafif cikti kızardi nasil deymiş
Soran+1 yılEvet bacağima vurdu yani tokat atar givi ek izi cikti hafif ve hafif de kızardi
Soran+1 yılEvet bende omu diyorum işte..
Soran+1 yılBende sana soruyorum ne yapmak laziö sence
Soran+1 yılNasil davranmak lazim
Aşk İlişkileri konusunda 8,3b cevap paylaştı. Boşan adama yazık olmasın bari
01 Yorumla
Soran+1 yılHahaha çok seviyorum oda beni ama illa bağiripbacağima vurmasimi lazimdi
+1 yılEşimden bi farkın yok
08 Yorumla
Soran+1 yılNeymiş fark olmayan
- +1 yıl
O da senin gibi olmadık yerde kıskançlığı tutuyor
Soran+1 yılNapalim cok sevdiğimiz için kötü mü yani sizde idare edin
- +1 yıl
Ediyorum zaten etmesem hala birlikte olmam
Soran+1 yılE sen nasil tepkiler veriyorsun
- +1 yıl
Konuşabilir miyiz biraz
Soran+1 yılOlur
- +1 yıl
Bekliyorum
- Aşk İlişkileri konusunda 3,9b cevap paylaştı.
+1 yılSaçmalamışsın. Yuh yani
07 Yorumla
Soran+1 yılNe ya sinir oldum az ama öyle trip yapmadim aslında aslında genel yorum yapiyprdu e şimdi ne olmuş öyle dediysem bağirip bacağima vurmasimi lazimdi vurmak derken itelemek givi Tokat gibi bacağima
- +1 yıl
Dozunu kaçırmış olabilir ama haketmişsin
Soran+1 yılYaw ne dedim ben kötü birşeymi dedim
- +1 yıl
Yazdığını oku. O da insna robot değil.
Soran+1 yılOda doğru ama bağirip bacağima dokunmak nedir ya
Soran+1 yılBenim için çok cabaliype bana birde sana iyilik yaramiypr dedi
- +1 yıl
Neyse sen haklısın!
Ok?
- Aşk İlişkileri konusunda 16,3b cevap paylaştı.
+1 yılbence siz abartmışsınız
o da yanlış yapmış00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılKıymeti neden yok…sevmeden mş evlendin
01 Yorumla
Soran+1 yılNeyin kiymeti yok anlamadim. Severek evlendim oda ayni şekilde
+1 yılApstal mısın kızım sen
016 Yorumla- +1 yıl
Aga kadının kalbini niye kırıyorsunuz şöyle yorumlar yaparak, gerek yok böyle yorumlara sadece tavsiye istiyor.
- +1 yıl
@uzak21durun idiiota tavsiye versek etkisi mi olur baksana şu yazdıklarına
- +1 yıl
Olayın iç yüzü öyle değil kırıcı olmak yersiz başkan. Gerek yok boş yere böyle yorumlarla üzmeye.
- +1 yıl
@uzak21durun apstallığa tahammülüm yok elden bişey gelmez
- +1 yıl
Başkan bu kişiyi tanıyorum ve belli ki anlamıyorsun..! Laflarına dikkat eder misin artık? Hoş bir şey değil şu an yaptığın.
- +1 yıl
@uzak21durun zırvalama da kaybol
- +1 yıl
Kes lan sesini racon nedir bilmiyor musun kardeş sen? Bu yasa nasıl geldin hala söylemek istediğim şeyi idrak edemiyor musun az adam ol
- +1 yıl
@uzak21durun la bi kaybol soytarı
- +1 yıl
Tipine bakınca bile laftan anlayamayacak kapasiten belli oluyor..! Soytarı diyene bak genel kültür sorsak gölgemizle yarışamaz gelmiş burada mahalle ağzıyla konuşuyor..! Cidden ama cidden soytarı kim belli oluyor rahatta kal sen.
- +1 yıl
@uzak21durun söveyim mi ana avrat defol la
- +1 yıl
Şaşırmam biliyor musun? Erkeklik raconu nedir bilmeyen birisin.! Senin gibiler ana da katar bacı da katar..! Kendi annene saygın olsaydı bu şekilde yorum yapmazdin..! Cidden adamlık nedir zerresi yok sende... Ana avrat katman beni küçültmez seni de büyütmez, aksine nasıl bir kişiliğin olduğunu gözler önüne sermiş olursun. Hadi eyvallah.
- +1 yıl
@uzak21durun harbiden zırlak bişeysin oğlum sen
- +1 yıl
Tek kelime edemeyen birisin kısacası.. diksiyon sıfır olunca bel altı vurur senin gibiler!!! Anaya bacıya saygı ne zamandır beri zırlaklık olmuş? Kaybol lan şurada cahil.
- +1 yıl
@uzak21durun mikrofona konuşmaya devam ciğerim
- +1 yıl
Karşımda duvar misali biri olunca mikrofona mecbur kalıyoruz.
- +1 yıl
@uzak21durun biraz daha yakınlaş uzak durma
Adamin seni bosamasi üstünede nafaka almasi lazim
01 Yorumla
Soran+1 yılAbarttin sende oda bacağima vurdu be bağirdi doğrumu bu şimdi yani
+1 yılSaçmalama
01 Yorumla
Soran+1 yılTamamda bağirdi ama alt tarafş bir şey dedim ve bacağima vurmak ne ya
Devamını Gör(4)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Aşk İlişkileri > Sorular > Eşim benim için her şeyi yapıyor ama ben çok kıskanç biriyim. Ne yapmalıyım?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler